Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Вах, а мы за тебя тут переживали, думали, ты в Херсоне живёшь. Получается, ты в херсонской области на правом берегу.:good:

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є у мене вища освіта. На підставі чого думка, що без вищої освіти?
    Федина і язиката Маруська не менш одіозні.

3. А що вже казати за мосійчукчу?
    А про твою любиму скабеюшку то мови немає

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, який же Ви тупий, Хомчине.

Виклали щось, що не лізе ні в які ворота, зовсім не в тему.
    Немає такого слова, як "знаток" у жодному українському діалекті. Якщо є, прошу сказати, у якому.
    То у Вас засів у голові серіал "Слєдствіє вєдут знатокі", от Ви і знаєте слово "знаток". А українською буде лише "знавець"

А те, що я - ефесбешник, тут стверджують лише два дурні: Ви і гамнюк Гудман, який чомусь не знає жодного українського діалекту.
    Повчили б його трохи, чи що?

5. medwedo berlogsoni

Тоді прошу пробачення. У мене склалася думка, що Ви колись були водієм великовантажних автомобілів. Бо Ви весь час натякаєте, що зараз не можете водити вантажні автомобілі.

6. medwedo berlogsoni

не любиму, а "улюблену". Ви - баран в українській мові. Порошенко так старався, так старався... Переконував вас, баранів, а Ви все кацапською, все кацапською.
    А Гудман-гамнюк - той взагалі кацап. Ви погоджуєтеся? І чому це він Вас так підтримує, не замислювались?

7. medwedo berlogsoni

Ти, гамнюче Гудман, краще за себе переживай. Скоро по мухосранськах битимуть крилатими ракетами з території України.
    Ти на якому березі Маасква-рєкі жівьош?
    Про туриста уже взнав, тепер розповідай про себе, гамнюк. А то лізеш без мила кожному в дупу за аналізами.

8. Кацап був є і залишиться кацапом, бо відбереш у нього комп і він ні слова українською не напише.
    Кацап, а що таке кохве?
    А що таке хвіртка?
    А що таке Хведір?
    А що таке нагавиці?
    А що таке сподні?
    А що таке склеп?
    А що таке мешти?
    А що таке обцаси?
    А що таке рондель?
    А що таке пательня?
    А що таке бараболю, мандебурка, бульба?
    А що таке литовка?

Цікаво, скільки феесбешні компи зможуть знайти синонімів до цих слів?

9. Good man

Good man Обычный человек

И кто из нас за другим по форуму бегает?:))) Лживый кусок дерьма. Ты куда встреваешь в чужой диалог? Тебя тут быть не должно вообще. За себя ответить не можешь.
    https://forum.lvivport.com/threads/prezident-zelenskij.119617/page-226#post-3299570

Как ты объяснишь, что три раза подряд твоя активность совпала с ракетными ударами? А на третий раз я угадал заранее? По ссылке всё написано. Почитай и люди пусть почитают, кто с тобой общается. Инфраструктура пострадала, люди пострадали, ты не ответил за это, да ещё вопросы задавать хочешь. Пошёл к чёрту, кацап.
    P.S. пожалуйста, вот закарпатский диалект. На берегу Москва реки его точно не знают.
    https://forum.lvivport.com/threads/ukrajina-vchora-sogodni-zavtra.74643/page-1051#post-3303111
    Прошу обратить внимание, написан ещё до сообщения кацалапого.

10. Good man

Good man Обычный человек

А ты голову включи. Кацалапый здесь сеет раздор и разногласия в украинском обществе. Когда человек оскорбляет, то делает это резко, чтобы задеть другого сильнее. А он очень аккуратно тебя унизил. Дескать, глуповат, нет у бедняги высшего образования. Ты хоть раз такое вежливое оскорбление встречал? Обрати внимание, никто из твоих оппонентов не стал поддерживать кацалапого в твоём унижении. А ведь от меня и Михаилов и даже от борщеварочки ты слышал куда более крепкие выражения в свой адрес. Потому что мы люди и искренне выражаем наши эмоции. А у кацалапого идёт тонкая обработка, чтобы посеять семена раздора, при этом будто он никакого отношения к этому не имеет. Мы можем тебя критиковать, даже задеть резким словом, но никто не стал поддерживать сотрудника ФСБ, который тебя очень и вежливо и аккуратно принизил. Я не прошу соглашаться с моим мнением, просто сам открыто подумай над этими словами.

11. Рікард Йозвяк (журналіст, який сьогодні написав про те що ЄС не накладає санкції на Білоруську СССР через прохання України) - це саме той журналіст, які останні 9 років (може й більше, але до того я за ним не слідкував) повідомляв українцям хороші і погані новини щодо асоціації з ЄС, безвізу, санкцій і ітд.
    Ото "ойбля знову не прийняли безвіз", "ура, безвіз!!!" та вся марудна робота "четвертий пакет санкцій проти росії продовжили ще на півроку" - це все СПОЧАТКУ з'являлося в ЙОГО твітер-аккаунті, потім в усіх ІНОЗЕМНИХ та українських ЗМІ з посиланням на ЙОГО аккаунт, а ВЖЕ ПОТІМ в офіційних джерелах ЄС.

Тому це не просто респектабельне джерело інформації, це АБСОЛЮТНО достовірне джерело інформації про події в інститутах ЄС з рівнем достовірності 100%.
    Тому коли якийсь чиновницький щур, який не може піднятись з повзаючого стану бед команди зверху, перекреслює твіт Рікарда і пише "Фейк" - це, звісно, трешняк.

Але не про це мова.
    Мова про те, що більшість людей, які мають стосунок до політики, журналістики і "суспільного лідерства" це все прекрасно знають (до звичайних юзерів претензій не маю) і прекрасно усвідомлюють, що написане Рікардом про прохання не вводити санкції для Білоруського співагресора відповідає дійсності.

І що? - і нічого.
    Ніякої реакції.
    Так, ніби це нормально, так має бути, що люди, які винуваті в катуваннях, розстрілах, гвалтуваннях тисяч жителів Київщини, Чернігівщини, Житомирщини уникають відповідальності за ініціативою тих, хто сльозливо пиздить про перемогу в новорічну ніч.
    Цьому є хоч якесь пояснення? Хоч якесь виправдання?
    Ладно, аналогічну хйню про Абрамовича (путінського гаманця) виправдовували його участю в "переговорному процесі в статусі організатора", а це чим? Чим пояснити прохання не карати винуватців у смертях, які зараз проводять чергові "навчання", що невідомо як закінчаться?

От і задаю запитання, в повітря, в пустоту: скільки ще життів дітей, розстріляних в спину чоловіків зі зв'язаними руками, згвалтованих дочок, жінок, сестер вони СПІЛЬНО (ті хто вчиняє злочини і ті хто дозволяє їм вчиняти і відмазує злочинців) мають забрати, щоб люди почали розставляти життєві пріоритети так як вони мають стояти в здорової людини з інстинктом самозбереження?

https://www.facebook.com/1000113089...wxfvRNXYuwMcFnTVfrP3NxxPxwzl/?mibextid=Nif5oz

12. medwedo berlogsoni

Дурню Хомчине, я все дитинство прожив на Черкащині, за межами України був лише два роки - в армії.
    Кохве - це кава, у нас так і кажуть.
    До речі, українці інколи замість хв кажуть ф. З мене сміялися в армії, коли я казав фатіт замість хватит.
    Хведір - Федір, Хведора - Федора, в деяких діалектах - Педора.
    Нагавиці - Ви мали, на увазі, мабуть, ногавиці. Це - гаті. Сидиме у хижі босі, з партбілєтом без гатий. Їсти нам фашісти носять, бо шанують нас, дітий.
    Сподні - кальсони
    Склеп - він і в Африці склеп.
    Мешти - русинською буде топанки
    Обцаси - не знаю, у нас на Черкащині таке слово не вживають.
    Рондель - скоріш за все - ронделик, набирати воду з відра.
    Пательна - це чара, картоплю смажити,
    Бараболю на Закарпатті в деяких селах називають булі.
    Литовка - не знаю.

Але це не міняє того факту, що Ви не сказали, в якому діалекті вживається кацапське слово "знаток".
    Тільки не кажіть, що це слово вживається у галицькому діаелекті.
    Одним словом, чимайсь пензля, Хомчине, бо драбину приймаю.

13. medwedo berlogsoni

@Good man. Гамнюк Гудман.
    Те, що турист живе на Херсонщині на правому березі Дніпра, причому - в селі і тимає кіз та вирощує кріп, що у нього не було світла і інтернету, а потім з"явився повільний інтернет і він використовував Оперу Міні, він розповідав.
    Не знаю, які ти аналізи там споживав, що ти чомусь вирішив, що він кіз у Херсоні тримає.
    Він розповів, як то кажуть - розумному досить.
    А ти що про себе тут розкажеш? В Кацапстані живеш, очевидно, гамнюк, який прийшов срати під час війни на форумі країни, яка потерпає від агресії Кацапстану
    Це - по-перше.
    По-друге, чому ти, гамно лицемірне, втрутилося у мою розмову з Ланкотошею? Я його не ображав. Тоже мені захисничок знайшовся!
    Он придурок Хомчин мене ображає, коли вважає, що я, з твоїх, гамнюче, домислів, що я - ФСБник.
    А ти, гамнюче, хто?
    Скажи, Путін - Хуйло, якщо ти такий сильно патріот України.
    Ти, падло, тут захищаєш нібито Порошенка, а насправді намагаєшся принизити діючу владу, яка досить успішно організувала оборону України проти агресії, організованої кремлівським придурком і ідіотом Путіним.
    Ти погоджуєшся, що Путін - ідіот?

Останнє редагування: 13 січ 2023
  14. Як я передбачав, кацапи полінувалися за роки окупації навіть поповнити словник діалектів і говірок.
    Пательня - форма для випічки хліба, коржів, різних страв. Буває кругла, прямокутна, ромбовидна. В останній пекли в основному хліб і весільні короваї
    Рондель - теж саме що і сковорода
    Обцаси - каблук мештів, вони ж туфлі.
    ХВ замість ф вживають, в основному, жителі обох берегів Дніпра
    Литовка - коса сіно косити.
    Бараболя, мандебурка, бульба, картопля - в Галичині в кожному селі своя назва. В мене в селі кажуть бульба, через горб в 2 км говорили мандебурка, в селищі за 4 км говорили бараболя.
    Так що таке склеп?

І чому ти в Україні вживаєш кацапське слово кофе, а не українске кава?

15. medwedo berlogsoni

16. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый урод, я не бегаю за людьми на форуме, как ты, собирая на них информацию. А вот то, что ты это делаешь, лишний раз подтверждает твою фсбшную сущность. Снова прокололся, да?:))):)))
    Путина сильным лидером называли в BBC, точно также, как я. Это государственная телекомпания страны, которая сейчас больше всех помогает Украине.
    Генсек НАТО призвал НЕ недооценивать противника, практически цитируя меня слово в слово.
    Я приводил ссылки на это. Раз ты такой внимательный, на всех папочку собираешь, значит читал это. Что же ты не делаешь на основе этого выводы о кацапе генсеке НАТО?:))) Он же один в один моё мнение сказал. А где твои обвинения в адрес компании BBC в её работе на Россию?:)))

17. Good man

Good man Обычный человек

Зачем информационно обогащать этого кацалапского урода. Он на всех собирает папочку и в дальнейшем твою информацию будет использовать, выдавая себя за украинского патриота. Любой здравомыслящий человек прекрасно видит в нём работника ФСБ. Только за одно то, что по его активности можно было предсказать ракетные удары, говорит о многом.

18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

19. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

20. medwedo berlogsoni

Хомчине, я із зрозумілих причин не можу знати всіх діалектів. Їх ніхто не знає, навіть багато філологів.
    А чому Ви (що за кацапська мода у Вас звертатися на "ти"?) вживаєте кацапське "знаток" замість українського "знавець"?
    Крім того, Ви, баран безрогий, навіть у такому слові як "українське" зробили помилку.

Так що не Вам мене вчити українській мові. Вам тільки придурочний кацап Гудман ставить лайки.
    Займіться українською мовою краще з ним.

а де твій аватар? :)