Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрівняйте, як швидко кацапи зайшли в Україну, де не було окопів і як ЗСУ по кілометру відвойовує територію. Скільки ми вибивали москаля з Херсону? А віддали за три дні?

2. Good man

Good man Обычный человек

Как заистерил наш кацалапый.:))):))):)))Любо дорого смотреть. Лучшая защита это нападение, да? Не на того напал. Я с большим удовольствием продублирую ход событий.
    В понедельник я обратил внимание на активность кацалапого.
    Во вторник активность кацалапого продолжалась:
    И что получили по итогу? В среду произошёл массированный удар ракетами. Хорошо, что я успел закупиться бензином и едой.
    В третий раз подряд активность кацалапого синхронизированна с действиями кремля. Но если до этого кацалапое дерьмо могло врать, что это я апостериори заметил, якобы не считается. То в этот раз у пензенского дерьма такой фокус не пройдёт. Мои сообщения хранятся на форуме, есть их дата и время. Всё открыто и прозрачно. И есть дата ракетных ударов - среда. Знаю, на форуме есть люди, которые скептически относятся к моим словам. Можете не верить мне, поверьте фактам. Форум не имеет возможности написать сообщение задним числом, всё ссылки я привёл. Ракетный удар в среду вы почувствовали на себе.
    @medwedo berlogsoni - дерьмо, которое выдаёт себя за патриота Украины, а по факту это урод, который чётко и последовательно действует в интересах Кремля.
    Он хочет откупиться словами про Путина. Просто представьте себе картину: неизвестный солдат с матюками в адрес Путина, которого принимают за патриота, заходит в помещение с украинскими солдатами и расстреливает их. Вам от этих матюков станет легче? Или главное суть действий? @medwedo berlogsoni - это такой же солдат, который уничтожает противника информационно.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про Херсон я уже казав. Якби Південь України був перекопаний окопами, неприступний, РФ кинула б ті війська, які за три дні зайшли в Херсон, не на Херсон, а під Харків. І тоді б взяли Харків за три дні. Ну, за тиждень. Згадайте, що всю весну і літо рашисти уже із звичайних гармат обстрілювали Харків. Втрата Харкова означала б втрату військових заводів, які мають стратегічне оборонне значення. Завод Малишева, для прикладу, де зараз ремонтують свої та трофейні танки.
    А Херсон в цьому плані менш важливий. Просиділи там двадцять чи тридцять тисяч відбірних бійців Рф ціле літо, ізольовані від бойових дій. На правому березі Дніпра. А тим часом ЗСУ відігнали окупантів від Києва, Чернігова, Сум, Харкова. ЗСУ зміцнили свої сили, і тепер зможуть протистояти тим БТГ, які рашистам вдалося з правого берега перекинути на інші ділянки фронту.

Я вже казав раніше, можливо, Ви не звернули увагу, тому повторюю. Коли б Вам довелося битися з двома, Ви б спробували одного якось ізолювати, набити морду одному, а тоді другому. Заскочило двоє в Вашу хату, Ви одного закрили в коморі, а другому почали бити морду. Зв"язали нарешті. Потім випустили з комори другого, набили тому морду і також зв"язали. А битися тупо одночасно з двома - тут великого розуму не треба.
    От те ж трапилося і в даному випадку. Спочатку ізолювали одну частину російського війська в Херсоні, потім набили морду рашистам під Харковом, а потім - під Херсоном.

Останнє редагування: 25 лис 2022
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

З цього, що ви написали випливає наступне:

Якщо вас б'ють в морду, то підставте ворогу ще яйця і тоді менше припаде на морду, або навпаки.

Як ви думаєте, скільки часу потрібно кацапам, котрі не змогли перейти кримський перешийок, щоб

передислокуватися разом з технікою на харківський напрямок?

І друге, а чому б на харківщині теж не звести окопи та укріплення?

Ну й третє, чому зараз вже, зі сторони Білорусі зробили окопи і замінували? Згідно вашої логіки, кацапи з Білорусі, якщо не пройдуть, підуть, скажімо, на Лугандонію і підсилять натиск.

5. Good man

Good man Обычный человек

Логика? О какой логике может идти речь, когда общаешься с представителем противника? У кацалапого всегда будут пробелы в логике. Вовсе не из-за его глупости. А потому что ему постоянно приходится выдавать интересы Кремля за интересы Украины.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. medwedo berlogsoni

Уже по цьому іронічному допису можна судити, що його написало гімно антиукраїнське, яке дурне настільки, що не розуміє, що воно пише.
    Але оскільки писали не Ви особисто (дуже мало граматичних помилок, що Вам не властиво), то я запитаю особисто Вас.
    Як Ви вважаєте, чи повинні в містах бути такі місця, де, за відсутності в квартирі (через рашистський терор, через обстріли) світла, води та тепла, можна було б зігрітися, зарядити свій телефон, попити гарячого чаю, підігріти молоко та переповити немовля, просто посидіти не самому в темній холодній квартирі, а серед людей, зрозуміти, що нічого не втрачено, що ми, українці - НЕЗЛАМНИЙ народ, який вистоїть і обов"язково переможе?
    Якщо Ви - проти створення мережі таких закладів, то далі у мене запитань немає.
    Якщо Ви - "за", то як би Ви пропонували їх назвати?

Чи Вам взагалі не подобається слово "незламність" стосовно українців?
    Чим погано те, що весь світ уже переконався, що Україна - незламна?
    Ви вважаєте, що коли ворог знищує оте усе перераховане, то українців уже зламали? Залишилося лише обнять старшєго брата і пожать єму руку?

7. medwedo berlogsoni

Вони б просто не пішли через Кримський перешийок, а відразу - під Харків.
    А так - побачили легку здобич і побігли радісно туди. І там сиділи, аж поки не зрозуміли, що нічого там не висидять.
    Ви неправильно зрозуміли, що я написав. Я написав, що якщо ворог - чисельніший, то спробувати бити його по черзі, а не всіх разом.
    Бо тоді один вдарить по морді, а другий - по яйцях.
    На сьогодні досить, бо у нас півгодини тому ввімкнули світло та інтернет, і я не бажаю більше сьогодні переливати із пустого в порожнє.
    Запам"ятайте істину: Переможців не судять. А Україна переможе. Перемеле по черзі усі оті і елітні, і вагнерівські, і чмобіцькі, і зеківські війська.
    І не лише тому, що правда на боці України, а й тому, що українці вміють воювати, а організували спротив розумні командири всіх рангів.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я більше скажу. Якби вони бачили, що Україна готовиться до війни, вони б 100 разів подумали, чи починати війну.
    Вони почали війну двічі - у 2014 році, коли не було президента та в 2022 році, коли побачили, що президент слабенький. А оборону треба було робити всюди - в Харкові, Чернігівщині, Херсонщині, Донеччині.

Дай Бог.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вищему військовому керівництву( Генералу Залужному та ін) зараз порохоботи не сміють не довіряти, а планування операцій, оборони крок за кроком було за ними, і ні за ким іншим З САМОГО ПОЧАТКУ.
    Зеленський не заміняв собою Генштаб, він зовсім не має військової освіти, і всім відомо, що він повну свободу дій віддав військовим, які могли ще в чомусь радитись з натівським генералами, а навряд чи з політичним керівництвом - обов'язок президента був один- звертатися до партнерів за тим, що нагально потребувала українська оборона (за списком Залужного).
    І зараз так смішно, що оці диванні експерти з своїх продавлених диванів взялися критикувати українську оборону - чого не зробили, а що не так зробили, хоч знати не можуть того, що робилося до війни а що робилося в плані оборони-що планували. А про війну військові знали і готувалися, що б ви там не тренділи. Була і стратегія, і тактика.
    До відому пугливих тіточок, звісно, не ставили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Стривайте, а хто призначав Хомчака і Тарана і вигнав Муженка?
    І де зараз Хомчак і Таран?
    А з ким зараз Муженко?

Ох ті зелейобіки вже в хамелеонів перетворилися

11. "Позитивчики" вже почали відмазувати гідранта за провал з казенною "незламністю", мовляв це все місцева влада винувата, це ви самі собі на місці всіляких опудал понавибирали, а бубачка святой, бубачка хотєл чтоп всьо було хорошоооо....
    Ну, по перше, якщо повісили це все на місцеву владу, то чого тоді на цьому питанні піарилася саме центральна влада? і друге питаннячко - а хто ж попропихував всюди де можна і не можна "слуг народу" на посади в місцевих органах влади? Рвали сраки на місцевих виборах, аж гай шумів, ледь не особисто гідрант за ручку заводив своїх людей...
    Так що ні - і неймінг гівно, і виконання - гівно і посадовці, які все просрали - це все особисте гівно, особисте, від одної людини...

12. Пукти зєламності.
    Справжню незламність я бачив учора на всіх цих Галицьких, Вірменських, Поштових, де глинтвейн та каву готували при свічках і на свічках. Щоправда, її не називали ані незламністю, ані іншою патосно-приторною квартальщиною. "Світла нема, але ми працюємо", "зупа гаряча".
    https://www.facebook.com/1000016386...UZaboe4QVU2F94eYq48JTCJnF31l/?mibextid=Nif5oz

Ще вчора він був темний і гарчав генераторами. А сьогодні по обіді стих.
    Львівська бруківка - золота і срібна.
    FB_IMG_1669409039074.jpg FB_IMG_1669409032321.jpg

13. Good man

Good man Обычный человек

Оп-па, аналитика от борщеварочки. Читаю всегда внимательно. Не потому что интересно. А потому что всегда смешно.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Good man, тобі як завжди - за військовим російським кораблем)) тільки нікуди не завертати.:)Про перемови воно, убоге, заговорило)
    Дивись, щоб Белгород не сів без світла та води на тиждень. Бо у нас хоч специ працюють і швидко все лагодять, а у вас що у війська, що у комунальних служб з сраки руки. Росіяни - вони такі - водяру гуртом жрати можуть, а працювати - нема організації.:)))

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Что же ты ничего не скажешь про ракетные удары в среду и то, что твой дружок кацалапый в третий раз подряд перед ударами России проявлял активность на форуме?;)

16. "Пункт незламності" , дев'ять місяців тому.
    20221126_065523.jpg

• Баян Баян x 1
  17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Там багато невідомого, але частина Херсонської і Запорізької областей - такий солбі марш-кидок рашистів
    Хто знає, звернув увагу, у нас овації від порошенківських військових парадів, на рашиських шабашах - насмішки.

18. medwedo berlogsoni

Після закінчення війни взнаємо. Це - лише моє припущення, що значну частину елітних військ заманили через розмінований Чонгар аж на правий берег, де їх просто і надовго ізолювали, виключили із цієї смертельної гри.
    Вдруге рашистів надули, так це точно, коли сказали, що звільнятимуть силою Херсон, кремль кинув туди підкріплення, а потім звільнили Харківську область, а підкріплення сиділо, поки не почали примерзати сраки до льоду, а тому мусили звідти забиратися геть.
    Шкода, звичайно, що їх там не вдалося перемолотити та перетопити у Дніпрі, але це - через недостатню кількість зброї у ЗСУ.
    Це - мінус для Херсонських чорноземів і плюс - для ріллі під Бахмутом.

• Подобається Подобається x 1
  19. 20221126_114429.jpg

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)