Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Bombus

Bombus Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б вам радив роздавати медалі після бою, а то потім хто його знає як поверне...

4. medwedo berlogsoni

Де Ви бачите медалі? Звання "залізний джокер" - це ще не медаль.
    До речі, Ви знаєте, що таке "джокер"? Це - карта в картярській грі, яка поб"є будь-яку карту, стає будь-якою картою.
    Три роки тому Україна "витягла з колоди кандидатів в президенти" джокера. Він виявився залізним.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Bombus

Bombus Well-Known Member

6. Good man

Good man Обычный человек

Администрация, почему провокатора ещё не забанили? Тема о войне, он постоянно лезет со своими личными разборками. Ещё вынуждает модератора оправдываться. Это нонсенс.:facepalm:Ладно один раз, второй. Это чудо уже всю тему засрало (извините за выражение) своими сообщениями. Я понимаю желание, чтобы на форуме было больше людей, но можно ведь выписать штраф на неделю. Вернётся, одумается. Пример Рабиновича очень показателен.
    Если вы не можете навести порядок, то я сам отшлифую его самолюбие. Но тогда прошу меня не банить, ибо вы сами открыли ящик Пандоры.

• Смішно Смішно x 1
  7. ashim

ashim Well-Known Member

Ви так і не відповіли на питання модера: "Хто розв'язав війну в Україні? Хто агресор? Яка мета цієї війни?" Як на мене, Вам хана.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Паря, відповідати модератору та жалітися треба на мові. Модератор україномовний. А ну давай. Чи заткнися назавжди.

З усіх українських форумів кацапів гонять як прокажених.
    Цього йолопа погнали з ХФ моментально з його відбірною російською мовою...тим більше, що у нього нема чого читати..

Останнє редагування: 3 бер 2022
    • Смішно Смішно x 1
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я можу все. І відшліфувати будь-кого. Включно Вас.

Ви не помітили мого запитання? Це Ваш останній шанс.

• Подобається Подобається x 4
  10. medwedo berlogsoni

Паря засвітився ще три роки тому. Казав, що він - з України і казав, що йому приблизно 40.
    Людина, яка так грамотно пише російською (скоріш за все, має вищу освіту), але не може жодного слова вичавити із себе українською, не схожа на ту людину, що з десяти років проживає в незалежній Україні.
    Всі його дописи на форумі зводилися до того, щоб придумати прізвисько прихильникам Зеленського, вступати в безглузду полеміку з прихильниками нинішньої влади, ловити на неточностях, лізти в ті теми, де йому взагалі нічого робити, щоб зачепити прихильників (виборців) Зеленського, возвеличувати Порошенка, жодного слова поганого не сказати проти нинішньої Росії та кремлівської хунти, переводити стрілки типу "сам такий", не відповідати на прямі запитання, що стосуються принципових моментів, як ото - чи є Путін узурпатором влади в Росії і так далі.
    Всі дописувачі в політтемі більш-менш дали свої дані.
    Я, наприклад, викладав тут свій АйПі, фото біля власного будинку в селі, де я проживаю, відомо багато що і про інших.
    Василь - дає повні дані про себе, багато що відомо про Сільвер Булліт, Ланктошу, Джиппсі, Миха, Хомчина (трохи менше, невідомо, чому він три роки без вихідних ночами робив по двадцять перепостів проти діючої влади) та інших.
    А цей написав якусь ахінею в своєму профілі, начепив державний символ України (я, до речі, проти того, щоб будь-хто використовував державну символіку в аватарах, колись "воював" із Василем проти того, щоб він зображав тоді діючого президента Порошенка поряд із шибеницею) і знущається відверто.

• Смішно Смішно x 1
  11. Bombus

Bombus Well-Known Member

12. Silver bullet

[​IMG] нема слів(

13. Good man

Good man Обычный человек

Путин враг современной Украины, это очевидно. Россия по его приказу совершила нападение, она агрессор. Это тоже очевидно.

14. Good man

Good man Обычный человек

А теперь самое интересное. Я очень внимательно читал ваши слова. Вы же взрослый человек и знаете, у каждой медали две стороны. И может так случиться, что вам очень-очень нравится какая-то одна сторона. Вы прямо не можете налюбоваться ею. Но при всём вашем сугубо личном и индивидуальном желании, чтобы других сторон у монеты не было, эта сторона у монеты есть. И я вам сейчас её покажу.

Открываем правила форума.
    2.8. Поганим тоном вважається публікація особистих даних інших учасників без їх згоди. Це, зокрема, стосується ICQ, адрес електронної пошти без належного (антиспамерського) спотворення, імені, прізвища та по-батькові.

И что мы видим в вашем сообщении, на которое вы так просили обратить моё внимание.
    Вы по просьбе совершенно чужого человека и без моего согласия сообщили ему мои личные данные.
    Вам не понравилось, когда мужчина, как джентльмен, не заметил вашей ошибки? Вы попросили меня обратить на неё внимание. И ещё в высокомерном тоне заявили, что обратить внимание на вашу ошибку это мой последний шанс. Что ж, теперь не обижайтесь на мои дальнейшие слова, это будет объективной второй стороной медали, которая для вас очень важна.

Прошу уважаемого модератора Un.Known забанить трепло Un.Known. И передайте пользователю Un.Known, а вы его знаете, что его, трепла доказанного, последний шанс на нормальное общение со мной это извинения. А если это трепло подумает, что это невозможно, то напомните ему эти слова:

15. Silver bullet

Яка мета цієї війни?...це для парі вже занадто) відповіді нема, як і НІ одного слова на мові за все своє прозябання на ЛФ. Так що, руський корабль, пішов н*уй.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перестаньте роздавати джокерів.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

У кацапів мета завжди одна - їм землі мало. І тут знайшовся кацаоуеб@н, який вирішив зємлю русскую сабрать ваєдіно...

18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Во. Ты уже командовать начинаешь

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. medwedo berlogsoni

Паря, ти зовсім обурєл. Модератор не вказала конкретно ні твоєї електронної адреси, ні електронної пошти, будь-чого іншого.
    Вона лише сказала, що твій АйСіКю - український. По ньому не можна, як наприклад, по електронній адресі визначити, що ти за х з бугра.
    (я маю на увазі не хрєн, а ікс, якщо що).

Є юридичне визначення, що таке персональні дані. Читай Вікіпедію.
    Персональні дані — Вікіпедія

Тебе можна конкретно ідентифікувати?
    Ти повинен попросити, щоб тебе забанили за офтоп.
    А також за те, що ти - пензюк.

а де твій аватар? :)