Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. [​IMG]

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Панове порохоботи, якщо вмієте говорити тільки з хамством - краще сидіть вдома у намордниках.

До чого Кисельофф і Соловйофф - чому вступ Грузії у НАТО перешкодила анексія та перетворення у чорні діри Абхазії та Південної Осетії, ніде не може вступати Молдова, маючи у своєму складі Придністровя? Із Німеччиною - офіційний поділ та небажання США не впускати совок далі, прийняття у НАТО Туреччини - бажання не тільки Туреччини, напад і вихід до Середземного моря планував Сталін.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Значить, Гриценко - пузатенький. А Порошенко - кипарис. Однако. Якщо оцінювати фізичні якості, то Порошенко в свої 50 з хвостиком більше на бурдюк схожий. Хоча я особисто і не ставлю фізичні ознаки на перше місце.
    Та зараза,яку Ви десь підхватили і притаскали сюди, навіть українською не володіє. Зате знає, в яку дудку губи встромляти.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Я і Петра в дупцю?? Жарти і Катреняки Нотоцомуса пересталисте розуміти,чи шо?:suicide:
    Зварювати,Ігорку! Всрати-сі і вимазатися! Та розпочинайте,але як дістанете лопатою по-дупі,жебисте не плакали!:)))
    Короче,я вас пойняв.Срали-перділи,маку сі наїли! Ну то вперйод...і з ким? І куди? В хазарську Русь? Я сі-всикаю!
    Чи в україншько-ізраєльський тандем з вйськом і атомовою бомбою,і так жеби російсько-іранські бомби гнали українчів на захід?!.
    Добре,нам Галичанам ніц,багато чого нового не треба,ні арабів,ні атомових електростанцій,ні дикого правління з Вашингтону,Москви,Єрусалиму.В нас Львів Є!
    - в гЕвропі ми є? Є!
    - роботу в Польщі, чи на городі в себе маємо? Маємо!
    - хати повибудовували собі і дітям? Так!
    - заводів з трубами і чорним димом нема? Юж як гАмерика!
    - Стефко Бандера наш апостол? І Герой також!
    - Всі галичани подібно думають? З часів бабці Австрії!
    То Галичина хлопе...і атомової бомби нам не тре.Як тре буде,то кожен купить си сам карабін для захисту,або кулаком чи лопатою будь-кому морди понабиває.Що ще українцю з Галичини треба? Майже ніц!
    Ну все,гадаю же зрозумів єс ту галицьку фільозофію ...і тії забави-кумедії,що то творять в нас і з нами нинька.:yahoo:
    Во-о.Галичина вчора і нині...Ніц сі не міняє.
    000 10.jpg 000 10а.jpg 000 5.jpg 000 5а.jpg
    яяяяя4a.png яяяяя8a.png яяяяя12a.png яяяяя16a.png яяяяя24а.JPG
    ЯЯЯЯ 3.jpg ЯЯЯЯ 9.jpg ЯЯЯЯ 4.jpg яяяяя101.JPG

Останнє редагування: 1 лют 2019
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

По правді - не буду казати ніц проти Кошулинського.
    Але і ЗА нього не скажу ніде і нічого, най сі діє провіденіє, бо в тотому Слово і Діло Кошулилинський ще виглядає файним хлопом.

Як дістану лопатою по-дупі, то плакати не буду, бо то мені не перший раз :)))
    Кажу вам офіційно - на даний час, з тотих-во кандидатів буду голосувати за Садового.
    Але це не останнє моє слово, бо ще може хтось файніший замельдуватисі, ніж тотой Садік ;)

• Подобається Подобається x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Буде хтось файніший,будемо вибирати ліпшого,як то в нас бувало і скакали з ОУН(м) в ОУН(б),чи то бійці від Боровця до Шухевича. Ніц не поробиш,хлопе,коли стільки крутійства розвелось!:preved:

000 21.jpg 000 26.jpg 000 36.JPG 000 16a.jpg 000 33.jpg [/QUOTE]

7. ІгорМ

[/QUOTE]
    Юрко, дайте си на спокій з тотими теперішніми націоналістами.
    Та й у справжніх націоналістів не повинно бути за мету стати при владі.

Почитайте грубі книжки - справжні націоналісти завжди в опозиції до влади.
    Як тільки націоналісти приходили до влади - капєц державі ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У Гриценко в поведінці і розмові риси військової людини - він рубить фрази, чітко відповідає на питання, взагалі відчувається військова та відповідальна людина. До того ж чесна. Одне те, що він був при трьох Кабмінах міністром оборони і не начіпляв собі зірок на погони, а залишився полковником, говорить про те, що це не кар"єрист. До речі, лампасників , від яких ніякої користі, підсократив.
    Натомість як говорить і як виступає Порошенко, мені ніяково дивитись, чесно. То ручкою потряхує, то рисується, позує як не знаю хто... Те, що не кипарис, то вже ладно.
    Хоча Гриценко стройніше, звичайно.

9. Юрко НОТОЦО

Йой!
    2fl.jpg
    Пойняв! Даю сі на спокій. Йду тепер та слухаю Трампуліка (розумний хлоп!) і стаю РЕСПУБЛІКАНЦЕМ...галицьким!
    Усьо,юж Республіканець!

:welcome:

А Ви давайте,свою п'єсу крутіть,з Моською Садіком...Нє,я сі не гніваю...боронь боже!
    За місяць-два подивимо-сі ,шо то з тої кумедії вийде! Я сі,яко республіканець,юж всикаю,а хто-сі всере скоро,то...то Ігорку,зобачимо.
    Вперед, в нову демократичну ротшильдівську гЕвропу...Вперйод! Досвід Британії в тому Вrexit і євре...європейськеє НАТО всім-всім-всім в тій новій гЕвропі поможе! :haha:
    Ну я пішов...:bye2:
    000000рррвsа.jpg

10. Як Біблія - не витвори собі кумира, не буде боляче розчаровуватися.
    Поверніть голову і погляньте на всі випадки, коли приймали участь в голосуванні. Тепер скажіть собі за які вам не стидно, а які б своі рішення ви змінили.
    По крайній мірі, один раз я б поміняв своє рішення. Свого часу я віддав перевагу Батьківщині перед Наша Украіна.

11. непоганий тред у твіттері

Homer

@ItechVK

Всегда было. У нас народ очень любит прибедняться. Я хз архетип такой или ещё совковая ментальность, но это было всегда. По крайней мере на моей памяти
    Цитувати твіт
    El Em

@elem_kyiv
    Знаю много совсем не бедных людей, которые плачутся про "злочинну владу" и "довели народ". Хз что это и откуда взялось.

Каледония

@CaledoniA_ua

У відповідь
    @ItechVK
    Как кто слышала уже не помню кто говорил что в Украине 2 архитипа "козаков" и "крипаков". У последних всегда все полохо, вечно униженные и оскорбленные, недозгвалтовані Катерини, обібрані панами, всі в тяжкій праці "що паненя вередливе зманіжене викине геть на сміття"

Каледония

@CaledoniA_ua

·
    2 год

У відповідь
    @CaledoniA_ua
    і
    @ItechVK
    Они всегда в роли жертвы, с ними всегда незаслуженно плохо поступили, им все, особенно государство, должны

Ньютон в Зазеркалье

@ahab9889

как правило такой народец еще и вороват до безобразия,где спиз... кого нае... ,других считает абсолютно тупыми,а как ловишь на горячем смотрит на тебя как шрековский котенок,но есть и агресивные особи,но все равно потом следует взгляд котенка особенно после пиз...

Каледония

@CaledoniA_ua

Ну так он же всеми обижен и обобран, поэтому в его морали украсть у вора это не украсть, а восстановить справедливость. Вот и тянут у государства, которое все соки пьет, у директора который мало платит, у соседа который лучше живет и значит заработал все нечестно

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Грицько був цивільним міністром, тому не мав можливості стати від полковника до генерал-полковника за неповних два роки, як деякі міністри.

13. medwedo berlogsoni

було б бажання...
    Президенти і не таким генералів присвоювали.

14. ІгорМ

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. medwedo berlogsoni

А Порошенко і в свої 39 не сказати, щоб був дуже струнким. А коли ліз в ополонку слідком за моржуючим Ющенком, так взагалі не Ополон Бельведерський.

16. Silver bullet

"Незаслуженно поступили" ) Сделать из страны громадную кормушку для 3-5 человек и ездить пиариться по стране с томосом - вот это нормально, духовно)

Заплати Ахметову і друзям президента, або Формула з доходом на 24 мільярди

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Юрко НОТОЦО

А в випадку агресії,хе-хе..."іщі-свіщі"!

upload_2019-2-1_23-12-35.png

18. Доходи державного бюджету України за 2018 рік склали 928 млрд. грн. З них податки - 754 млрд. грн.

З них рівно половина податків 375 млрд. грн - ПДВ
    Ще 97 млрд. грн. податків, які поступили в державний бюджет України - податок на прибуток підприємств.

До чого я веду..
    До того, що таваріщі популісти поголовно пропонують відмінити ПДВ і податок на прибуток.
    Отже, бюджет не отримає 470 млрд. грн. Чи отримає щось додатково і скільки - невідомо.

Таким чином, доходи державного бюджету за 2018 рік, за умови царювання популістів, склали би десь приблизно 500 млрд. грн. з врахування того, що ще будуть якісь додаткові доходи від податку з доходів.

Тепер про видатки. За 2018:
    - пенсійний фонд - 150 млрд.
    - погашення йуліних і вітіних кредитів - 115 млрд.
    - зарплата медикам - 62 млрд.
    - зарплата вчителям - 60 млрд.
    - витрати на військо (генерали без зарплати) - 82 млрд.
    - зарплати і стипендії викладачам і студентам ВУЗів - 20 млрд.
    - утримання тюрем - 6 млрд.
    Разом - 495 млрд.

Ніяких тобі зарплат депутатам, президентам, чиновникам, генералам, ніяких ментів, сбушників, пожежників. Нічого.
    Тілько вчителі, лікарі, пєнсіонери, військо, тюрми - все як хоче пролетаріат.
    Ніяких доріг, ліків, садочків шкіл, ніяких закупівель взагалі, ніяких відкатів, тільки зарплати.
    Ніякого підвищення зарплат, пєнсій
    Ніяких кредитів під 3% тим більше.

Ось приблизно так виглядає популістська модель "економіки" і державних фінансів.
    Готові?

View: https://www.facebook.com/100011308905714/posts/753793331674290/

19. Silver bullet

Політичний блазень з великою підтримкою тільки один - його великий портрет я давала))
    Ось роздуми одного блогера, з якими я більш-менш згодна:
    Кучма второго срока был явно хуже Кучмы первого срока - и доцарювався до Майдана. Ющенко первой половины своего правления был явно лучше Ющенка последнего года. Янукович вроде даже говорил о реформах и двигался в Евросоюз - но Янукович последнего года тоже довел страну до второго Майдана.

Между прочим если посмотреть на Россию, которая тоже поближе к нам, чем США, мы увидим опять таки привычную картину. Ельцин первого срока смелый реформатор - а что было в конце? "Работа с документами". позорное пьянство и выбор преемника - из числа офицеров ГБ?

Путин первого срока, реформатор, либерал сторонник сближения с Западом и НАТО, - и Путин после 12 года - да между ними просто пропасть.

Т.е. практика наших стран такова, что чем дольше пользуется властью постсовесткий человек, выросший в недрах номенклатурной системы или хотя бы ее близко наблюдавший, - тем худшим правителем он становится, тем меньше склонен он считаться с обществом и тем сильнее гребет все под себя (или это делает его Семья, ближний круг - отчего никому не легче).

И я не могу скрыть своих опасений перед тем, чем станет Порошенко через год после второй победы. У меня ощущение что он станет слишком похож на Януковича последнего года.
    А его главной целью станет не борьба с олигархией, а превращение самого себя в олигарха номер один.

И не на компромисс с Ахметовым пошел Порошенко, он стал его партнером по большому бизнесу, используя свои возможности управлять тарифами. И если он не станет президентом, мы еще узнаем, как они делили сверхприбыли. А если станет - так не узнаем.

Но разве только с Ахметовым? да с тем же Медведчуком Порошенко явно партнерствует, так что даже Фесенко, всегда очень осторожный по отношению к властям предержащим, вынужден был это отметить.

И как показывают все опросы, в последнее время коррупционное давление на население и на бизнес не упало, а повысилось. Причина очевидна - у нас борьба с коррупцией по меткому замечанию Луценко - это спортивная ловля рыбы: ловят крупную рыбу, показывают ее публике - и ... отпускают на свободу. Ведь не покаран ни один, буквально ни один человек? включая тех , кого взяли с поличным ("бриллиантовые прокуроры", депутат Розенблат, депутат Мельничук, глава фискальной службы Насиров - да перечислять можно долго, но это все телешоу, не покаран никто). И воры сделали правильный вывод.
    Да и в скандалы попадают те, кто не делился - и это давно секрет полишинеля.

И еще - он беспощаден с теми СМИ, кто его не облизывает. Вот во время войны одним из самых влиятельных каналов мог руководить ставленник Суркова -и в 14-м году, и в 15-м году так было и до середины 16-го, -и ничего.

А сейчас два классных информационных канала просто отданы в управление Путину Медведчуку - и тоже нормально.
    Но Савика Шустера из страны вышвырнули. А вот сейчас сняли руководителя Первого национального: не показал крестный ход новой церкви и выступления Президента. Такие вот дела.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)