Не звертайте уваги, просто не хотів ще раз реєструватися, тому використав вже існуючий обліковий запис)
Зара такі ціни на велосипеди, шо Хай Бог милує... у прошлому році не купила (и куди мої очі дивилися, та чим голова думала...), а в цьому яак побачила ціни.. матінко... самий звичайний Ардіс 4 тис. Це той, шо у прошлому році коштував 2 тис. Та хай йому грець. Буду чекати, може хтось подаруєа бо так станеться, шо десь знайдеться дешевше. Бо хочу такий, щоб не дорожче 2.5 тис. Бо більше немає. Ось так...
моніторте львівську велобарахолку на фейсбуці, там час від часу цікаві екземпляри випливають за нормальні гроші, хоча за 100 баксів.... не знаю, не знаю і на Ардіси краще не дивіться, то ашанбайк
MARTINI, за 100 баксів і не буде кращих. Дехто не хоче більше виділити на захцянку. Просто покататись час від часу, то вистачить і такого. Не всі викатують по парнадцять км щодня. Ну трохи частіше будуть майстрам з ТО показувати.
А вам конче гірський ровер? Докладіть ще 1000гривеь і купіть елеганський міський жіночий велосипед, на якому навіть в спідниці можна їздити. Щось типу такого. http://lvov.lv.olx.ua/obyavlenie/ve...ravka-novoyu-poshtoyu-IDdH1aA.html#eafa605b31 Ну або http://zholkva.lv.olx.ua/obyavlenie/mskiy-velosiped-IDdvT2Z.html#eafa605b31
той елеганський жіночий велосипед важить як півжінки і якшо його тягати на енний поверх (в ліфт він може не влізти), то сам цей процес може відбити будь-яку охоту крутити педалі
ну от треба дивитись на майбутнє використання ровера якшо на спацер і для комфортного неспішного пересування, і якшо не треба тягати по сходах, то це варіант @Shaggy , жіночий сітібайк чи взагалі круізер. якщо місто, за містом, поля, гравієві дороги, гори, болото, пісок, трава - гірський якшо в основному місто і асфальтові траси, часом з виїздом на вкатані грунтовки, і якщо при цьому ви катаєте з високою швидкістю на довгі дистанції, то мабуть доцільно брати гібрид. Але вони дорогі. шосери і фікси тут не розглядаєм, вони для початківця взагалі не варіант насправді гірський ровер найбільш універсальний, придатний для катання всюди і на доволі значні відстані. В міру комфортний, в міру швидкий, в міру легкий і придатний для використання в будь-яких умовах, і на стіну в хаті можна повісити. хоча люди умудряються всюди кататись і на круізерах, що демонструють фільми студії мартініпікчерз Так шо головне це не тип ровера, а ваше бажання і вміння отримувати кайф від процесу
Дякую за таку розгорнуту відповідь. Значить, наступна мрія, яку буду візуалізовувати і втілювати - то гірський ровер
Круізер ше нормально прохідний)) А от якими дєбрями ти мене на фіксі тягаєш ото да)) Ну фікс може і та, а шосер норм. Питання тіки в тому шо навіть після МТБ шоссер це просто кардинально інший велосипед. І їздити на ньому зовсім по іншому. І я б сказав що не комфортно через посадку. ІМХО, шоссер брати це тільки з ціллю спорту. Навіть не дальняків, а тупо для спорту.