Велика Британія, 4та черга

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем WIXIW, 20 кві 2016.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. WIXIW

WIXIW Well-Known Member

А вы узнавали у Риела ? Если да, тогда какие этажи называли ? По проекту двухуровневые должны быть на 10-11м этаже.

2. WIXIW

WIXIW Well-Known Member

Будем знакомы )

3. Доброго вечора, чи терміни завершення будівництва не будуть порушенні? Хтось в курсі за це?

4. Dima M

Dima M Active Member

Исходя из фото отчетов и скорости строительства, я расчитываю что застройщик закончит к концу 2018

• Тупо Тупо x 1
  5. З досвіду 1 черги, яку вже здають сьомий місяць, тільки якщо ви будете підганяти Ріел силами всіх інвесторів, контролювати всі роботи і не вилазити з їх офісу. Тоді, можливо, і буде в 2018 році

6. bugsboym

bugsboym Active Member

Коли я дзвонив до менеджера Зоряни (тижня 3 назад), то вона казала що ніяких затримок зараз немає і що якщо вони будуть, то вони повідомлять. Ну але це з їхніх слів... В нас в попередньому договорі написано, що вони зобов'язані укласти основний договір до весни 2018 року. Тобто фактично я так роузмію часу ще 4 чи 5 місяців є... Може і встигнуть?

7. Vatra

Vatra Member

Контролювати потрібно, згоден. Але не вилазити із офісу – маячня. Від того, що ви будете набридати менеджеру, ваш будинок швидше не збудують і він (менеджер) не вирішить одномоментно усі юридичні питання. Не заважайте людям працювати. Особисто ви, скільки місяців прожили в офісі Ріела чи на будівництві?

8. З квітня 2017 року. Завдяки цьому надіюсь, що здадуть до кінця цього року ( хоча не впевнений), а мали до 31 березня. Маю підозру, що планували здавати будинки і пасаж, що виходять на Шевченка, одночасно. Але інвестори 1 черги попались дуже настирні та дружні і довбали забудовника щоденно (і продовжуємо).
    Я зацікавлений в скорішій здачі всіх секцій. Не хочеться жити на вічній будові, або, що ще гірше, замороженій недобудові.

9. Vatra

Vatra Member

А я маю підозру, що ви вигадуєте. Я не знаю, що було на момент початку будівництва, але наскільки я пам’ятаю у першої і другої черг різні строки здачі. Ось так от, помаленьку-потихеньку підозрами і приписали собі заслуги прискорення будівництва. Я просто зачарований))) нашим народним обранцям варто у вас повчитися.

10. Поцікавтесь у дружини, вона ж у вас психолог, як називається хвороба безпідставного звинувачення людей, в тому, в чому ви самі невпевнені. А захисник Ріелу з вас ніякий. Для початку почитали коментарі на всіх гілках, які мають відношення до об’єктів будівництва Ріел

11. OlyaBurakova

OlyaBurakova Well-Known Member

Форумчани, я зробила невеличкий звіт по відвідування відділу подаж Ріел та екскурсію на будівництво, зробила декілька фото, виклала все це в загальній гілці форуму про Ріел (ось тут ЖК "Велика британія" - Ріел). Сподіваюсь мій звіт буде вам у пригоді. Чекаю на запитання.

12. Vatra

Vatra Member

Я бачу ви любите писати про те, чого немає насправді. Я вас не звинувачував і не казав, що я впевнений чи ні. Це все ваші вигадки.
    Які звинувачення, просто дуже смішно, коли людина пише, що завдяки йому будинок здадуть до кінця року.

Який сенс читати форум, на якому половина постів ваші? Такі ж смішні.
    Є корисні пости, і навіть ваші. Але шукати їх в тонах сміття бракує часу.

Пишіть корисні пости, в сусідній гілці запитують, що було на зборах, людям цікаво і мені так само. Але чомусь немає інформації????

13. Читати потрібно те що написано. А було написано, що «інвестори 1 черги попались настирливі та дружні», а не завдяки мені особисто. Не перекручуйте, не буде зворотньої реакції.

14. Vatra

Vatra Member

Не перекручую, читаю що написано ))

Моє питання:
    "Особисто ви, скільки місяців прожили в офісі Ріела чи на будівництві?"

Ваша відповідь:
    "З квітня 2017 року. Завдяки цьому надіюсь, що здадуть до кінця цього року"

Пишіть правду, не приписуйте собі чужі заслуги, і не будете виглядати смішно...

15. 22722A91-D9FF-4237-8525-02223940FDF6.jpeg

16. Vatra

Vatra Member

Як гарно ви себе асоціюєте з жінкою та політиком. І картинки крадете зі сторінки Арбузова. Аплодую! На кого з регіоналів, окрім Арбузова, ви ще підписані?

17. Поки що сторінку Арбузова відвідували тільки ви, а я вже якось серед порохоботів привик тусуватися. А якщо ви не зрозуміли натяку, то я вам нічим не зараджу, а Ріел реально г@@@@на компанія.

18. OlyaBurakova

OlyaBurakova Well-Known Member

19. bugsboym

bugsboym Active Member

Народ, скільки можна виясняти стосунки?? Йдіть пофлудіть в іншому місці!!! Розводите балаган... Що в суідній гілці, що тут!

• Подобається Подобається x 3
  20. Vatra

Vatra Member

Я не збирався флудити, просто деякі, постійно брешуть, несуть маячню і перетворюють цей форум на смітник. Це гілка ЖК "Велика Британія", а не гілка квартири Хомчина

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)