Чи вартує тепер, перед зимою, деякі ділянки повапнити, там появляється хвощ, що свідчить про підвищену кислотність? Таке радяять краще робити навесні.
Та ні, на відкриття сезону треба їхати в гори. А у нас на бруківці вже розтанув, тільки лежить на городах і на траві. Але йно десь сантиметр)
У нас теж пролежав день чи півдня. Але було сантиметрів 5-може і більше. Майже день сіяло. Як там у вас з короновірусом? Не хворіють родичі-знайомі?
У нас вчора падав і відразу танув. А сьогодні зранку все було засипане. Т-ра +2, все тане... @VasMT, а Ви вже в Стрию?
історія з дитинства... "я думаю - візьму палку, стукну по вулію... і раз вона головна - значить вона ж вибіжить сваритися зо мною..." View: https://youtube.com/watch?v=fbDQPXrnPbs?t=346
Чи тішитись, чи сумувати, поки що зима не страшна і не може завдати шкоди виноградній лозі, яку я додатково нічим не обмотував, тільки підсипав добривами, нема, ні сильного морозу, ні вітрів, ні обледеніння, така погода не буде небезпечною для фруктових кущів, для теплолюбивих черешні та абрикоси, інша напасть - не вимерзнуть шкідники, окрім осіннього підживлення, треба буде декілька разів навесні кропити сливи та абрикосу. Першу розсаду на овочі можна садити у посуд з-під йогуртів та дисертів, десь аж після Водосвяття, а може аж у лютому.
Моя подруга по даче завела на участке шикарный газон. Могу сказать - он требует интенсивного ухода, больше чем огород. И денег. Во-первых, изначально вся территория перекопана и укатана. Не дай бог ямок и неровностей. Во-вторых, удобрение. Мешок нитроаммофоски (мы лично ей привозим из города, каждую весну - поэтому знаю). Во-третьих, качество семян травы. Нет смысла брать дешевые. В-четвертых, птички. У вас он может не расти потому, что пока вас не было - воробьи все поклевали. Ну и полив. Поливать нужно регулярно, без дождей в жару через день. Но дождевальник нужен, а не шлангом. Замокать газон не должен. Для разброса семян и удобрения нужна сеялка, что все было равномерно. И стричь газон не каким-то тримером, а настоящей тяжелой газонокосилкой. При наличие всей этой техники будет красиво. Но и это еще не все. Может завестись на газоне какой-нибудь злостный сорняк, вот тогда петля)).. Звучит чертовски ободряюще, но я же говорила: газон -это хуже огорода.
якось все сумно... в мене навпаки майже цілий рік густий пирій витісняє все інше... чим не газон? щоб щось дрібне посадити, треба викопувати все, вибирати з корінням... можливо сусідка не прочитала на коробці, взяла насіння для іншого клімату... )
у чому смисл газону? щоб можна було ходити по траві, і не було грязюки... в мене не буває зовсім ніколи...
у чому смисл газону? щоб можна було ходити по траві, і не було грязюки... в мене не буває зовсім ніколи... навіть після зливи спокійно хожу по всій ділянці