Що значить "Посіяний"? Ви влітку насіневі головки не обриваєте? Бо я саджу часник зубчиками, на глибину 5 см. Але трошки пізніше, десь в листопаді
Останній свій баклажан доїв тепер, не купував більше 2 місяців, компенсувалось нестачею помідорів, на другий рік можна садити більше.
А я нині викопав майже весь топінамбур. На діюся на подяку від тещі, бо вона дуже любить з нього всякі наїдки.
цікавить думка експертів... фарш з магазину...упаковка 1 кг, ціна 42 грн., написано - без ГМО, виробництво ПП, м. Дніпро... склад: свинина напівжирна, яловичина,сіль це реально сьогодні така низька ціна на м'ясо, чи там якійсь "підвох"? (ну там... роги, копита...) я знаю, в нас домашніх свиней здають - більше 40 грн. за кг живої ваги
то сіся, пися, хвіст, мабуть, ще мочеточники та міхури покручені. У нас в сільському магазині продається свиняча піджарка по 35грн, заморожена, так січею віддає гарно, як смажити)) В тому і весь підвох. Брати мона "домашнім питомцям"). Якщо чоловіка мати за такого, то мона брати)).
Ще від одного чув, хотів взяти м'яса, зробити підсмажку до борщу, сам продавець ( оскільки були сусідами ) не рекомендував це купувати, м'ясо розлазиться та зменшується в об'ємі, має неприродній запах та смак. Далеко не кожен має можливість і бажання вирощувати свою худобу чи птицю на м'ясо.
"Наша ряба" - тільки курятина, та і маса є зауважень, щодо цієї якості. Є інша птиця, є свійська худоба, чи як казав Нікулін "Дичь". Почали ми флудити.
Доброго ранку всім Вчора зібрав арахіс. Небагато, але важливий факт: можна бавитися))) Треба вже докінчувати з тютюном, бо є ще багато якісного листя.
Добре. Свій на той рік увесь зійде... Взагалі культура не важка. Нема ніяких колорадів на неї чи хвороб.. Обов'язкове підгортання хоч раз на місяць і гарний полив, якщо місяць нема дощу. Ото тільки клопіт з миттям та сушкою. А коштує багато.
вчора знайомі їздили на оптовий ринок в Копані Херсонської обл. ... деякі ціни вражають капуста - 1,5 грн., капуста синя - від 4 цвітна - від 8 помідори сливка - 5-6, гарбузи - 3-4 редька 3-4 баклажани - 2 яблука - від 7 перець гіркий - від 6 перець солодкий - від 6
Сезон закритий. Сад-город відпочиватиме до весни /крім тютюну, якщо листя не померзне на стеблі/ Щось мене вже кумарить від того с/господарства))) Во, нині вуйко спокладив город. Без господаря-господині) Сам заЇхав, все зробив і поїхав. Тре тільки тепер його впіймати і розрахуватися;
Є роботи у цій сфері майже щорічно, принаймні зараз ще оранка, збір зимових яблук і груш, буде ще обрізання виноградної лози, дещо буде рости і зимою, правда в тепличних умовах.
@Silver bullet, хочу вас запитати - чи можна насінневий арахіс підсушити на сушці для яблук: це така решітка, котра стоїть на газовій плиті, а внизу на мінімумі горять пальники. Чи не пошкодить це насінню?
Я б пильно дивилась за процесом.. На електричній сушці 2 режими - от на меншому можна. На батареї центрального опалення на дощешці можна. А на газу я б особисто не ставила.
Ми сьогодні посадили 2 дерева (персики) і два кущі винограду(кишмишу). Все зібрано, город теж попахано. А рози в мене цвітуть, хризантеми та матіоли і петунії цвітуть. Пічку палимо, а в суботу - на Харків. Нам на роботу, малому в школу. Але ще не в останнє. Ще садити часник-лук, сидерати. Забирати ще морозилку з ягідками, телевізор, подушки-постіль. Одяг.