@mypucm, ну ви, блін, даєте... Ви страшний халявщик, як тотой Льоня Голубков зі Щодо глоду(бояришнику), то наші дикі тіпа брати настоюють його на технічному спирті, а потім вживають внутрікишечно в необмежених кількостях. Від того трохи помирають, трохи сліпнуть, але баби їм ще народять, вже адаптованих до того трунку россияне пьют концентрат ванн боярышник
зі я роблю по старинці - беру чвертку і іду до сусідки. Ми то діло обсудимо, і вона мені дає свої колготки. Я їх натягую на соняшник, ноги обрізаю - усьо, ніхто нікого не дзьобає і нічого не париться під клейонкою
А жінка за сусідчині калготи? Я би своїй не зміг пояснити, звідки в мене Миришчині колготи ,тим більше на соняшнику...
це такий... дослідницький підхід "пеніцілін не можна було винайти в Америці... там занадто чисто в лабораторіях"
Про наші відносини з сусідами можна байки розповідати до ранку Але Срібна Куля буде сваритися і нову тему схоче створювати Скажу коротко - сусіди у нас з одного боку - прекрасні, а з другого - взагалі безподобні
Та я так і поняв @mypucm, дивно, що ви досі того не знаєте... Живець ні в якому разі не можна просити і приймати в дар. На крайняк - треба за нього заплатити. Але найкраще і для господаря і для того, хто хоче того чубука - це втихаря його вкрасти. Я говорю на повному серйозі. Були випадки, коли і я бачив в себе в саду весною сусідів/знайомих, котрі ходили між деревами. Але я скоренько пішов до хати, ніби нічого і не помітив А виноград в мене в основному росте біля брами. То коли восени я його обрізаю, то обов"язково залишаю в доступних місцях найкращі однорічні лози. В лютому-березні їх хтось зрізає і навіть мені не дякує А ви, @mypucm, берете і кажете: "навіть не лушпиння, а паростки картоплі присипав землею... росте зараза..." Посадіть нормальну пророщену і озеленену бульбу розміром в яйце - будете мати файну бульбу. Посадите лушпиння і паростки - будете мати пацєчу бульбу
Ну не буду ж я просити в неї труси... @VasMT, вам я не дивуюся - ви воєнний, до саду-городу може й не приучений 15 способів використати подерті жіночі колготки 9. Голову соняшника панчохи захищають від горобців.
Приучений. І до саду і до городу. Сам сад заклав, правда за рахунок саджанців. Щепить мені сусід. При цьому мене не питаючи. Але питання в колготах ЧУЖОЇ жінки. ЧУ-ЖО-Ї!
Маєте файного сусіда О, з того тре було починати Бо жінка віддає свої колготки сусідові, він по людях ремонти робить. А в неї тоті ДЕНи, шо йому якраз підходять
за нашими традиціями приватна власність має чітко визначені на місцевості кордони... найчастіше це паркан, або якась позначка... та хоча б стежка між городами в селі... якщо хтось чужий порушує ці кордони - виникає питання - якого х... що це таке відбувається? вже не кажучи про те, щоб щось там зламувати, відкручувати і т.п. у чужому дворі нормальна ситуація виглядає так : 1)хтось підходить до двору, стукає в хвіртку, або галасує... 2)собака визирає і питає "хто там?" 3)отримавши осмислену відповідь, або просто на шум виходить хазяїн... якщо пощастить у доброму гуморі ну і вже далі вже можна про щось домовлятися якось так яка може бути самодіяльність у чужому дворі, не розумію
Прогулявся садом... Сніг кілька днів як зійшов, все таке зачухане і сіре... Во, той шалаш для тичної фасолі. Страшненько так виглядає... Влітку він кругом весь зелений, і тільки маленький лаз для нас з онуками. Ми там відпочиваємо від тяжкої роботи
аякже! Глод корисний для хворих на серце та сосуди. Багато має витамінів та мікроелементів. Ми його їмо, коли стає стиглим, а надлишки сушимо як і шипшину, а зимою кидаю з іншою сушкою, коли варю узвар. А узвар варю пару раз на тиждень, тобто він є на балконі завжди. Але садити його краще у сусідів, бо таке здорове виросте напів-саду. А в нас на фазенді нікого круг нас нема. Одни померли, а доньці не треба і не їздить, другі приватизували, але років 10 теж не їздять, а з третьої і не було нікого, ділянка належить садовому співтовариству. Що цікаво: не земля - золото, майже метр жирного чорнозему, ділянки по 12 соток рівнесенькі, і недалеко водосховище, чайки літають ( у мене з другого поверху це видно), організована рибалка, орендатор зарибив водосховище - плати 100грн і цілий день рибаль, крім ночі.. І нема бажаючих брати землю!. При тому, що ділянку можна взяти усього 150 долярів заплативши в садове товариство. Електромережа вже готова, будуйте, користуйтеся. Сторожа з собаками ваше майно охороняють, взимку теж. Платимо 600грн на рік. Е\е - по лічильнику. От е\е - дорога. 2грн за квт. Ми вже балонним газом користуємося. Та останній рік не дуже дешевше, скажу прямо.
вище додав фотку винограду... назва здається кишмиш таїровський... знайшов на покинутій дачі, та й інститут Таїрова до нас близько в Одесі, мабуть цей сорт так називається, сподобався смаком і красою, добре сохне - виходить золотистий ізюм без кісточок, росте потужно, але укривний мабуть, бо багато гілок вимерзає (
саме ця фотка - з інтернету, але в мене такі самі грона були, тільки не фотографував (покусані бджолами), я раніше брав кілька занедбаних дач в оренду, там ще з радянських часів понасаджували всякого... там і знайшов цей виноград нарізав чубуків, хочу побільше розмножити, люблю виноград