Потім цікаво дивитися, як качата плавають в потоці, а їхня мама-курка бігає по березі і кричить, щоб вони вилізали з води ))) зі Доброго ранку всім!
Доброго) В нас всю ніч йшов дощ, лило з вечора страшне. правда в Харкові. Машини по капот плавали ) Хто зна, що там на дачі.
Доброго ранку. Всьо, перший загін /об"єднаний/ вже ночував з одною квочкою на ПМЖ Чи буде другий з іншою - ? Навряд...
Майже зібрав урожай вишні, трохи тягнув, вже за цей час птахи подзьобали і почали гнити та підсихати, на компот, кисіль, чи на заморозку ще дорву, але з того, що є, в рази більше, ніж було минулоріч. Для вечерь до Різдва і Водохреща вже буде.
Абрикоси в нас пообсипались, напевно, бо коли ми виїжджали, в неділю, вже сипалися. А які смачні. Завтра побачимо.
У абрикоси був цвіт і не пошкодився травневими приморозками, а плодів майже нема. Персик із нашого регіону. значно менший кримського, але смачніший ватяного нашпигованого грецького чи іспанського із супермаркету.
Побачили. Вони обсипалися, мабуть, наступного дня як ми поїхали. Ми привезли чоловікову мати, якій майже 90, от з нею разом позбирали дві цеберки абрикос)) Ви уявляєте??
хтось пробував гриби вирощувати вдома? якщо серйозно готувати субстрат - прокип'ятити тюк соломи і т.д. - це занадто складно... я колись пробував гливи (вешенки) так виростити у мішку - вийшло... ---------------------------------- ну а якщо зробити простіше - купити міцелій, встромити його в купу гною, і - все... профіт... прийти через місяць за грибами... чи не вийде так?
вас не забанили в гуглі? Там стільки цієї туфти про міцелій - стомитесь експериментувати. Так класно збирають у своєму двори білі гриби - зачаруєтесь.
Я тут десь писав про гливи. Я не мудрував, просто висіяв цей міцелій на двох пеньках. Слимаки надгризали грибочки. Взяв і посипав кавою) Щось глухо - тепер ні слимаків, ні грибів)
пц... щас у сараї було лихо... шум, грюкіт пішов, включив світло... одна коза одірвалася, полізла до іншої битися... зачепилася рогом... вирвала ріг блін, ну бувають же скандальні істоти... ні вдень, ні вночі спокою
Прогнозовано не буде урожаю помідорів, треба зривати зелені, деякі достигають у приміщенні. деякі можна маринувати зеленими. Дуже слабо і не перший рік росте капуста.
з поля ціна 5,50 грн.... на оптовому - 6-6,50... заробляють ці вантажники 150 грн. за тонну (1000-1500 в день) View: https://www.youtube.com/watch?v=1aLWkwTZeIA