Я розуміла. Ви не в темі) Справа в запилюванні! Бо нема запилювання - врожай буде не то що невеликий, а з десяток горішків. Тому треба хоч пару.
Так задивилася на ті танці-жманці, що ні одного слова пісні не почула)) З яким задоволенням танцює пара Він біля неї як павук біля мухи.
Цю картинь запостив мій давній співслужбовець і однополчанин. Професійний перекладач. Доречі, він трішки молодший за мене. Суть така, якщо хтось в cвої 20-ть років говорить про old people, то це про нас.
З однокласниками зустрічатись цікаво. Я один раз зустрілась і стільки цікавого про себе узнала)) А з випускниками кожні 5 років зустрічаємось. Так звідкіля тільки не їдуть! З Росії, правда, торік вже не були. Щоб дуже багато пили, я б не сказала. А танцюємо завзято)
Я згадала, як мій син в другому класі розказував, що в нього фізрук "дєдушка". Я питаюся, чи дуже старий дєдушка. Каже 80 років, мабуть. Потім його побачила - насправді трохи за 40.
Отаке задурно) Це якось напередодні 8 Березня журналісти питалися у чоловіків, які вони подарунки найчастіше роблять. Потім систематизували ці опитування і вийшло, що найчастіше дарують щось з категорії "випити-закусити". Зручно, а шо?
Подарував випити-закусити, а в результаті отримав лямур-морквуа, шпілі-вілі, тралі-валі і інші плотські радощі.
Нє ,не покинув. Неможливо і безглуздо розмовляти з тупим брехуном. Мало того, що він бреше ,ще й жодної своєї думки. Тільки Копіпаст. Стопудово замполітом був лампаснік...