А у нас відлило. Лило недовго, але рясно. Шефу невістка скинула фотку щойно - увесь двір залитий і на городі вода стоїть
Була чорна туча, а пройшов сліпий дощик. Дорога суха. Якщо так і надалі чотири дні, то це ідеально. У мене розпускаються бутони на кущі піона. Це тільки 5 травня! Все стало на місяць раньше. Полуніця почала цвісти в середині квітня, зараз все біле. У порічки вже величенькі ягідки на кущах.
Як зараз зливи і холодні ночі, страшно висаджувати баклажани і помідори, помідори радять в середині травня, в один рік було, що висадили у кінці квітня під плівку, було вже тепло і сонячно, висадили, а як похолодало, майже всі пожовкли і треба було докуповувати розсаду. Бачу сходить соняшник, такі сажанці стійкі і повинні витримати, птахи таке дзьобати не повинні, більше видзьобують вже стиглий соняшник, який приходиться обмотувати плівкою.
Вам би цюника обмотати плівкою! Вже говорено, здається навіть в цій темі, - від птахів колготки або марля, щоб соняшник дихав "здається", @mb, фас ;
Ну так, бувало, насіння дуже впрівало, а у накритті птахи могли знайти найменшу дірку і все одно видзьобували. Але до такого ще далеко.
Дідо шось там робить - мабуть буде спать... ))) ... Всьо, якщо зараз годинку не кимарну - здохну молодим)
Ця версія безкінечна, кожний є творцем цього шедевру) - Сусід взяв газету - мабуть буде ... - Кум забив в стіну гвіздок - мабуть буде ... - Кум вхопив куму за цицьку - мабуть буде ... ... Спитайте Юрка)))
Тоді не рухайте духи - не будуть пахнути))) зі У нас дощ цілий день... Ще пару таких днів, і я візьмуся за реанімацію свого ще радянського півспортивного ровера Турист"))) Через дощ я нині таки заї@@шив до свого компа акустику виробництва совєцкого ВПК /правда, шось перехідник трошки партачить, тре перепаяти/
У нас вчора вдень таке відпердолило, що на городах вода стояла. А потім ще з ночі як пішов, і десь майже до обід... От бачите? А Ви берете і кажете...))) От що б оце Ви робили, якби не савєцка акустіка? Лисого ганяли б? А так, завдяки савєцкай власті, є чим корисним тепер зайнятися: акустика, ровер... Спасіба Владіміру Іллічу і Іосіфу Віссаріонавічу за ето)))
Якого ще лисого? Там лишилося чуть-чуть, вже двома руками нема що брати ))) А до нині якось обходився і музичним центром, або й навушником на окулярах))) Але совєцька апаратура - це такі да) Мій швогро робив на "Амфітоні". Там клепали чуть Амфітони, а решта апаратуру для ракет. Так що там вимоги були ой-йой-йой. "Корвет" також з ВПК;
Я так дивлюся, що і у нас буде вода на городі стояти. Це одна з причин, чому я для тютюну перекопав ділянку в саду - там вище.
Сьогодні говорили, що короткий мокрий сніг, при плюсовій температурі, менш шкідливий для цвіту і посівів, ніж буревії і град.
Яке далеко? Он, скоро Петра, а там вже і по літу; Так що, @Lanktocha, терміново підшукуйте собі когось з колготками без найменших дірок, щоб туди птахи не залазили))) зі Доброго ранку всім. +8, без вітру, сиро, хмарно
Це в вас холоднувато. В нас десь 16, коли сонечко вийде - дуже тепло. Завтра дощітиме, але у нас як завжди - чи то сліпий дощик, чи то трохи побризкає...Ще досадили розсади помідорів близько 200шт.
Це вчора трохи попадав мокрий сніг, правда при плюсовій температурі, снігового покриву не було, хіба що високо в горах. Сьогодні було до +15, на неділю і понеділок, є прогноз до +25, потім злива, холодний фронт і знову кілька днів до +10 із холодними ночами. Бачу із висадкою помідорів, перців та баклажанів краще зачекати.