Знову цей сон... Росту, чи шо?))) зі Судячи з стану городу, у нас цілу ніч сіяв дощ. +12 на градуснику
На другий тиждень має стати холодніше і дощі по всіх регіонах, є перевага, що посіяне буде скоріше сходити та мати вологу.
Донька з малими пішли в купальниках на річку на пікнічок, а тут дощик, я тільки встигла зняти з мотузки білизну, як знову сонечко. Більше 20 тепла.
А ми плануємо маленький сабантуйчик на завтра - приїхали молодші діти, прийдуть старші з внуками, завітає прабабця - і буде нас ціле подвір"я народу М"ясо вже маринується;
зі Крапає дощик... Якщо не настане, то мабуть пікнік буде в хаті) А шашлик в каміні))) Востаннє шашлик в каміні був 10+ років назад
Ще і не видно теплолюбивого соняшника. Також помідори, перці, баклажани, невибагливий кавун краще висадити у середині травня, коли, і грунт більше прогрітий, і приморозків вже не буде.
Ми посадили розсадою: і помідори, і перець, і баклажани. І навіть розсада кавунів уже на місці. Чому бути, того не минути. Одного разу приморозок був в середині травня - дуже прихопило картоплю, що була величенька, а огіркам щось нічого не було - кой-де листик з краєчку. У нас тут багато років травневих приморозков у нас не було, будемо надіятися, що пронесе і зараз)
))) Можете не доводити, але на всякий випадок взнайте, чи свекруха /теща?/ доїла тотой паштет) Бо свекрух /тещ?/ багато, а котик один; зі @Silver bullet, як ви там? Бо наші от тільки недавно розійшлися. Прекрасний день, чудові люди! Шашлик, правда, був зроблений в мультиварці Шашлик зроблений В МУЛЬТИВАРЦІ, Карл! Збоченці зі )))
та я так собі. Ніякої грози не було, та і дощу вважаю не було - знову збрехали метео. В мультиварці шашлик - це якесь рагу чи може врагу . В режимі ВЫПЕЧКА? то бабушка мого зятя) Вони тотой паштет, мабуть, за делікатес мають, а ви берете і кажете)
Грози насправді і не треба, бо в сусідньому селі одразу вирубають електрику, а ми ж дистанційно тут всі втрьох працюємо.... Ми, як велика гроза, і сами рубильник натиснемо, але ж і включимо одразу як... А тих РЕМів чекай, коли вони віддупляться, чи проспляться.
А @Lanktocha бере і каже))) Я без поняття, я в мультиварці не шарю) Там дівчата чаклували М"ясо промариноване, на смак досить пристойне, але ж це просто смачне тушене м"ясо, а не шашлик; Цілий день дощ, а альтанки у нас поки що нема. Кворум гостей камін відкинув, бо в кімнаті було би жарко /то вони так сказали/ Ну й нехай, зате мені менше було троскання; )))
Добре, коли гості хороші. А ми тут здичавіли правда що на самоізоляції - електрички ж не ходять, якщо нема авто, то і дачі у людей нема. Але пара моїх подруг тут є, одна однокласниця - так вони занурені тут в сільхоз.роботи, бо тільки вихідні мають. Йой, в мене ні манікюра, ні стрижки, чоловік на лішака схожий став - заріс, борода))
Погремело рядом, посверкало, дождь капнул...теперь находит с запада туча почти черная, хоть бы града не было, а то синоптик пообещал град. Но тепло, где-то +20.