Молоді щепи я обмотав матерією / на фотках має бути видно/. Час від часу я скроплюю цю матерію настоєм часнику або кави. Допомагає, перевірено; А за дорослі дерева я не переживаю;
Синоптики вже замість снігу на завтра поставили +12. А хтось вже лижі намазав.І в ніч плюсова) Тепер дуже холодні дні в них на вихідні далі за Пасхою, з нічними морозами.
Та я не знаю... От котрий починає засихати чи проростати - я його поріжу тоненько / порізати, а не через часникодавку!!!/, та й залию тою водою, що від кави залишилася))) А скільки там того було - не наю... Я по жізні страшний розгільдяй, у мене нема ні міри, ні умов, я все роблю інтуітивно
Я деколи таке пробував у себе, не завжди нащеплене приживалось, а із зернят, найлегше росте із кісточок алича, деколи виростав абрикос, садив кісточки персиків із наших широт, ніколи не проростали, найкраще купити саджанець у садовому центрі, правда і там може бути немало обманів - саджанець-дичка, до якого просто прикріпили фото із гарним плодовим деревом, саджанці яблуні, які за тривалий час не ростуть, треба ще раз викопати, добре почистити і зволожити корінь.
Дерево також не хоче у всіх приживатися і рости. Воно відчуває... Але я взагалі-то писав не для Вас, а для Вашого сусіда;
Щоб я не виглядав жмотом - пішов і сфотав; От так воно в слоїку стоїть вже з минулого тижня. Проціджу і вилию в 12-ти літровий обприскувач / в кадр ніби випадково потрапила чвертка з останньої перегонки Це я приготовив, щоб її віднести для сина і свата на свята;/
У нас розтав сніг близько десятої. А зранку було сантиметрів 4 снігу - і на деревах, і на траві, і на кришах. Все біле...Я була в шоці. Зараз холодне сонце, +9. Таку ж саме погода на Пасху. Холодрига, до нас ніхто не приїде. Ну буду пекти паски сама, в мультиварці.
У нас розтав сніг близько десятої. А зранку було сантиметрів 4-5 снігу - і на деревах, і на траві, і на кришах. Все біле...Я була в шоці. Зараз холодне сонце, +9. Таку ж саме погоду прогнозують на Пасху. Холодрига, хто до нас приїде... Ну буду пекти паски сама, в мультиварці. Самі і поїмо..
Цвіт ніби не пошкодився, рясно цвіла абрикоса, було у нас близько 0, але майже весь цвіт запилений джмелями і бджолами + досить сильний вітер. Починає розцвітати черешня, до неділі повинні зацвіісти вишні.
Іду теперка-во селом помаленько-неспіша - красота Машин нема, поїзди не шастають, тиша... Ніби ще ніч, село спить... Але пташки вже починають голос подавати... Ну і то тут, то там когути кричать на всьо горло) Ранок
хто рано встає - тому бог дає,@Gyppsy. Когути - то добре, але ж всі мабуть за роботу переживають, що з роботою буде.. Садити треба на городах починати, а електрички не їздять. У нас тут на хутір поливати-садити тільки на своїх машинах можна приїхати. Тому теж тихо. Але тишина та недобра.
Та то фігня... А чо за роботу переживати? Робота була, є, і буде. Лиш би були здорові, а решта все перемелеться.
Щось правдиве в сказаному є) До нас на річку приїжджають рибалки з інших сіл і містечок, навіть зі Львова /бо логістика хороша/ Так от, зранку вони марширують від станції до ріки в вудочками-підсаками і обвислими рюкзаками за плечима. А під вечір йдуть до електрички з повними броцаками. Якось селяни зупинили кількох, заставили висипати все з рюкзаків. Бульба, буряк, морква... Навіть гуска /вже обскубана/.