я й не намагаюся, люди вкрадуть будь-який паркан ( а зайці\фазани\їжаки хай бігають, мені подобається... все не з'їдять корови тільки - вже занадто
Поки що великі бруньки на абрикосі і черешні, може від морозу не пошкодяться, на найближчі дні має потепліти до +20, тоді вже точно дерева розцвітуть.
То хто каже, що на найближчі дні має потепліти до +20? Сіноптік і Гісметео на найближчі дні каже: вночі мінус, вдень до +10
теж саме. В діжці вода добре замерзла, цвіти(нарциси) попадали ( Абрикоса цвіте. Що буде - не знаю. Зараз тепле ясне сонечко, але в тіні+2. Родичи зібралися садити картоплю -вони садять багато і потім продають. Кажуть, що знову в травні буде жарюка, а картопля не росте як більше+24. Хай хоч зараз поросте. Ми не знаємо, як краще. Земля холодна, ключків на картоплі майже нема.
З приводу картоплі, зауважував, хто садив у прогрітий грунт, десь під кінець травня, збирав урожай такий самий, як той, хто садив у березні.
Ще розходиться у волозі. Якщо грунт піскуватий, а сонце прижарить, то пізно посаджена бульба просто-напросто засохне. Так що попробуй вгадай. Тому треба садити двома заходами - і в квітні і в травні