як шовковицю)яке кизилове варення добре. Я теж не знала, що кизил це дерен. У мене дерен - це декоративний кущ.Він цвіте білим, а восени як багаття червоніє. Ландшафтники порадили)
у нас навіть електричні стовпи і бордюри на дорозі білять вапном, і посадки по трасі на кілька кілометрів навколо міста... я б їх (комунальні служби) повиганяв би усіх... за таке марнотратство
коли складні погодні умови, тре лежати на дивані і мріяти (ретельно планувати) я майже всю зиму так роблю робота, яка опирається на хороший план, значно результативніша
А у нас вже три дні погода якраз для саду) Красота зі Прочитав в неті про імбир Вирощування імбиру у відкритому грунті Тре посадити пару-тройку бульбин Може... ;
В хаті імбир був цілу зиму - добавляємо і до чаю, і до страв. А от посадити в себе на городі досі чомусь не приходила думка.
Це з іншою ціллю. Восени підживив, тепер скропив бордоською сумішшю, на цей рік замащувати вапном стовбури дерев, вже, напевно, не буду.
Во, одна пані казала, що то є найліпший і найправдивіший календар для розсади))) Прошу, може комусь цікаво
Я читала в "Марьванні", що семена помидорів мені садити в ящик 27-28 березня, а десь 19 квітня отбузую цю розсаду під агроволокно. Буду к 9 травня з розсадою. А перець мабуть пропустила - буду купувати розсаду.
і як такий спосіб? чи задоволені? в мене кілька його книжок є, тільки ще не читав толком здається там врожайність висока, але потрібно щодня поливати сумішшю мікроелементів... з магазину
В Україні зацвів найбільший у Європі кизиловий сад (не знаю, як він зацвів, кажуть позавчора було мінус вісім вночі )
та ну. Ми тільки коли садимо можемо навозу в лунку покласти. Потім розчинний заячий послід є раннью весною. Курячий помет, вже перепрівший купуємо на базі, правда не кожен рік. Такий, що під перець добре годиться.Він не дорогий, щось було 60грн мішок (сахарний)