@Lanktocha, Ви чомусь не відповіли на моє запитання в темі про Зеленського, а вже тут про не свої горіхи розмірковуєте Маєте фотки своїх горіхів? Давайте сюди)
Ви нічого не відповіли, Ви і дальше тільки балаболите ) Ну добре, шляк з ним, з Зеленським. Давайте фотки своїх горіхів;
Такі величезні горіхи бачу вперше! У мене одне дерево горіха дає три великі сітки горіхів, вони менші, але три сітки, Карл! Перший рік плодоносить(один горішок показав) тонкошкірий. А ще є фундук, там крупні довгенькі горіхи, фото якось давала. Два дерева різних сортів, а горіхів мало - щось з запиленням. Посадили зараз в ряду ще одне). Заказали, скоро прийдуть 4 черешні (по строку дозрівання), і 4 персика і ще яблунька різносортова прийде. Корочє, нема покою))
Я фундук цієї осені посаджу. Може...) А дві яблуні, груша, черешня і алича підуть на дрова для мангалу. Може...)
Тут у мене в кошику горіх сорт Трапезундський. Виростає дерево, а не кущ, як у ліщини. Горішок рази в 2 більший за горішок ліщини, і ядро повністю заповнює скорлупу. Тільки хрущі чогось фундук поважають - висять як іграшки на ялинці. Я підстеляю щось під деревце і струшую мало не кожен день, поки вони літають. І при посадці фундука в яму сипали Боверін (біоінсектецид), бо хробаки корні молодого деревця з 'їдять бігом.
У мене горіхи не такі крупні, поїсти, на випічку, до салатів вистарчає, навіть залишаються. Фото ще не зовсім дозрілих
Поставив нині вино на бродіння. Це капєц, стільки ще не було жодного року ) Треба пробувати пиво варити. Хтось має досвід? Поділіться;
Ну я ж казала - десь було фото. Пошукала - туточки) Я ж і казала - зараз пошукаю - десь було фото з горішком) У нас гроза за вікном, +19) Теплий був день, цвіте ожина і малина, і бджілки літають. Ягід з них не буде, але приємна ілюзія продовження літа.
Так, осінь. Уж небо осенью дышало, Уж реже солнышко блистало, Короче становился день, Лесов таинственная сень С печальным шумом обнажалась, Ложился на поля туман, Гусей крикливых караван Тянулся к югу: приближалась Довольно скучная пора; Стоял ноябрь уж у двора("Євг. Онєгін") А у нас з неділі 4 прохолодні дні і ночі, а потім знов бабине літо.
- Папа, а почему мы едим картошку в мундире с солью, а наши соседи постоянно жарят шашлыки и пьют коньяк? — А это, сынок, потому что они лентяи. Они не хотят ее сажать,полоть, окучивать и обирать колорадского жука.
чай із щириці https://agrarii-razom.com.ua/news-agro/ukrainci-vigotovlyatimut-organichniy-chay-z-amarantu
Придумав задачу по аналогії... У Віларібо середня ціна на картоплю - 7 гривень за кілограм А у Вілабаджіо середня ціна на картоплю - 10 гривень за кілограм. Питання: Як можна постачати картоплю з Віларібо у Вілабаджіо так щоб середня ціна на неї впала в обох селах?
Це у вас не наукове відкриття, а наукове закриття, як казав Капіца) Середня ціна у Віларібо не впаде ніяк, може тільки підвищитися. Щоб у Віларібо середня ціна впала треба, щоб поряд було третє село, з ціною менше 7 грн за кіло)) Бо всі будуть купувати в третьому) Але все ж таки невже у зв'язку з неврожаєм в Україні далі не завезуть імпортної картохи, щоб трохи збити ціну? Ми ще не купували на зиму.
там вказані не ціни, а середні ціни - 7 і 10 грн. якщо в першому селі купити по 8... тобто забрати більш дорогу картоплю, середня ціна впаде нижче 7... у другому селі продати по 9 - значить там середня ціна впаде нижче 10...
По дечому створюється штучний ажіотаж, як колись було із зерном, кораблі із зерном довгий час тримали у відкритому морі, чи як гречана крупа, то безпідставно зростала, то падала ціна. З приводу картоплі, по всій Україні менше опадів та тепліше.