ці тюльпани зацвітають першими після крокусів та гіацинтів. Вони невисокі, надзвичайного рожевого кольору (фото не передає), і листя декоративне. Сорт не знаю - в інтернеті купувала. Вони ще є вище - на фото з дитиною.
У мене є "Подарок Запорожжю". Сорт дуже смачний і невибагливий В перші роки я накривав весь столовий виноград. Потім перестав накривати, зимує на шпалерах. Приходиться пару разів обробляти від хворіб. Ну а технічний хіба що обрізаю... Самий вередливий "Надія АЗОС". Але він вартує, щоб з ним бавилися - смакота! /шось фотки не бачу... може вже і нема.../
А це Спас на дачі. Яблука, мед, дитина... Моя бабуся, царство небесне їй, яблук до Спаса не їла, бо була набожна.
Це два різні сорти: "Подарок Запорожжю" і "Новий подарок Запорожжю". Десь має бути ще його фото. Подивлюсь. Сорт "Молдова" найкраще лежить. Тому його, мабуть, восени і найбільше торгують. Але він дуже пізній - средина-кінець жовтня. Є у нас ще чотири різні кущі, всі укривні, назви не знаю, не пізні, прекрасні сині і білі "дамські пальчики", але скільки з ними геморою... Спека - хворіє, дощі - ще більше хворіють, початок осіні - перепад температури - все,капець - прийшов оідіум. Чоловік перейшов на органічне землеробство і всі ті недешеві біопрепарати мають не таку рішучу дію, як звичні химічні. Тільки кропи і кропи. І все одне восени оідіум (це розтріскування ягід і подальше знущання з винограду осами)
Так, столові сорти потребують уваги. Відколи є внуки, то я суттєво зменшив обробку кущів. Втратив в зовнішньому вигляді, але зато мінімум хімії зі во, мої внуки
Так Невістка мені заборонила хвалитися внуками в і-неті Хоча сама бере і час від часу хвалиться. То я її інтернетівські фотки використовую Во, тоже стирив в невістки зіі а от молодший син вже вчора відкрив велосипедний сезон
ой, клас) Донька вчора приїхала з Херсонської області, то каже, що зеленька травичка та бруньки і +12) А де це ваш катається?
Онук дуже красивий хлопчик, а манюня така шкодна) це щастя, що є у нас продовження. Мої діти рано заплелися в одну косичку, рано завели дітей, але тепер бачу - слава Богу. Бо коли починають "будувати оту кар'єру", то ніколи дітям там не буде місця.
Звичайний огірок... То дружина вже не хотіла бавитися закруткою, бо і засолила і намаринувала багато слоїків. А огірки пруть і пруть От вона і закрила кілька банок таких маленьких, зимою дуже смакують
2016 /Онучка лишилася вдома. Але вже тепер вона тоже має закордонний паспорт, то готує свій рюкзачок /
Наш молодший син ніяк не остепениться - ровер, гори, море, плавання, біг... А я вже нових внуків хочу
Я теж хотіла - і от маю: малий бубончик 2 міс, пахне молочком. Щастя його тримати, такий шовковий) Фото поки нема.
Додому ще нікого не запрошую. Раз згадали виноград, у себе під домом посадив окультурену Ізабеллу, плоди крупніші і солодші, майже як аналогічний сорт на Закарпатті, гроно можна спокійно зїсти і не відчувати ніякої ускоми і терпкості, окрім домашнього вина, можна варити кисіль чи закручувати на зиму. На зиму відрізаю лишні лози, можу підсипати калійні добрива, додатково не утепляю, оскільки він досить морозостійкий. Як у кого ростуть теплолюбиві фруктові дерева? Чув від деяких людей, хто вирощує абрикоси - у нас вони досить недовговічні, перші роки можуть бути крупні солодкі плоди, а потім пусте дерево, яке варто зрубувати. Сам садив персик, за пару років засох, можливо тому, що був посаджений не там, де треба. І такому є застосування, деревину садових фруктових дерев використовую, і для шинки на Великдень, і якщо готую шашлик.