В саду та на городі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Silver bullet, 10 лют 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На груші і яблука цьогоріч неурожай. Малина, та що осіння вже поминалась, ожина більше дика лісова, хоч цьогоріч і на таку був малий урожай. Виноград це закарпатська Ізабелла, вона крупніша і солодша, не така терпка, гроно можна спокійно з'їсти, інший рожевий, назви не знаю, лозу мені привезли з Польщі.

2. Good man

Good man Обычный человек

И даже тут майоры.:)))

3. Lanktocha

Хороший урожай на горіхи, хоч у липні було багато зламано, у мене ще не минулися минулорічні, а є по відру щоденно і свіжих.
    Хороші баклажани, мав добру розсаду + жаркі були серпень і вересень, посаджені у правильному місці, виживших у наявності десь 4 кущі, кулясті сорти, 1 баклажан заважує 515 - 520 гр., сусідство добре впливає, якщо поруч суниці, перець, картопля ( якщо кроплена ), погане сусідство, переконався, минулого року було мало і дуже дрібні баклажани біля квасолі, кабачків, гарбузів, динь і особливо, погане сусідство виноград.

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мій тапінамбур...

Цвіте...

• Інформативно Інформативно x 1
  5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

6. Lanktocha

У нас місцями були дахи із білим нальотом, але температура повітря, ніби +2 - +3.
    У паніці позривали рештки врожаю, маленькі перці, все одно вже рости не будуть, також рештки малі баклажани, хороші на смак, більше не дозріють і більшими не виростуть.

7. mypucm

8. Lanktocha

Зауважив, багато винограду у мене пропало, але ніхто його не крав, дуже ймовірно, його здзьобують птахи, доречі, хто знає дієві методи їх відлякування, окрім стрічок на винограднику?

9. mypucm

виноград не тільки горобці, його ще й бджоли добре гризуть, і оси...
    -------------------------------------------------------------

1) залишити менше грон - вони будуть більшими, і ягоди крупнішими...
    (як саме обрізати - глянути в ютубі)

2) на кожне гроно - спеціальну сіточку... десь продаються

--------------------------------------------------------------
    я так ще не пробував... але планую в мабутньому...
    сітка дасть можливість довше тримати виноград на гілці - щоб максимально набрав цукру.......
    (бо буває, що бджоли вже гризуть, а листя ще зелене, і морозів нема... хай би ще повисів...)
    ---------------------------------------------------------------

ще начебто, буває що повністю кущі накривають спеціальними сітками....... коли є така можливість...

10. Lanktocha

У такий час бджоли... Хоч був теплий день, але малоймовірно, таке можливе ще в серпні і на початку вересня.
    Я у серпні мало не щотижня підрізав на винограднику лишні лози і листя навколо грон. Бачу, крупні і солодкі ягоди спокусили, кого не треба.

11. Lanktocha

Посаджений озимий часник, буде і грядка озимої цибулі. Потрохи скопується грунт на грядки.
    Ще треба трохи порвати калину, бачу, суниці і полуниці, деякий час були необроблені, краще садити нові кущі, обробка і зрізка кущів смородини, в листопаді - обрізка лишніх лоз і підживлення винограду, деякі яблуні, грушу і горіх може викличу людину із довшою драбиною та бензопилою на зиму підрізати, щоб не заважало дерево дереву треба.

12. mypucm

13. choice

choice New Member

а в мене виноград був суперовий :uanew:

• Подобається Подобається x 1
  14. choice

choice New Member

а де саме у вас рибалка а то я теж любитель цього діла

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Від Львова дуже далеко, нажаль.

16. Good man

Good man Обычный человек

Фотографии где? :hi:

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цього року зима на Черкащині тепла. Цікаво - у мене інжир цього року вимерзне чи ні? Я його посадив років двадцять тому, і він щороку (за винятком минулої зими) вимерзав. Корінь залишався живим.

18. Lanktocha

Таке не тільки в Бессарабії і на Закарпатті, на дещо впливає позитивно, але не вимерзають різні шкідники, тому потрібно більше обробки, в тому числі кропити "хімією".

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Щось турист пропав. Хоч не захворів? :sad:

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Він хотів закинути всякі мережі.
    Може гаджет продав...

Альо, @mypucm , ви де?

Останнє редагування: 28 січ 2024
а де твій аватар? :)