В саду та на городі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Silver bullet, 10 лют 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У нас місцями були дахи із білим нальотом, але температура повітря, ніби +2 - +3.
    У паніці позривали рештки врожаю, маленькі перці, все одно вже рости не будуть, також рештки малі баклажани, хороші на смак, більше не дозріють і більшими не виростуть.

3. mypucm

4. Lanktocha

Зауважив, багато винограду у мене пропало, але ніхто його не крав, дуже ймовірно, його здзьобують птахи, доречі, хто знає дієві методи їх відлякування, окрім стрічок на винограднику?

5. mypucm

виноград не тільки горобці, його ще й бджоли добре гризуть, і оси...
    -------------------------------------------------------------

1) залишити менше грон - вони будуть більшими, і ягоди крупнішими...
    (як саме обрізати - глянути в ютубі)

2) на кожне гроно - спеціальну сіточку... десь продаються

--------------------------------------------------------------
    я так ще не пробував... але планую в мабутньому...
    сітка дасть можливість довше тримати виноград на гілці - щоб максимально набрав цукру.......
    (бо буває, що бджоли вже гризуть, а листя ще зелене, і морозів нема... хай би ще повисів...)
    ---------------------------------------------------------------

ще начебто, буває що повністю кущі накривають спеціальними сітками....... коли є така можливість...

6. Lanktocha

У такий час бджоли... Хоч був теплий день, але малоймовірно, таке можливе ще в серпні і на початку вересня.
    Я у серпні мало не щотижня підрізав на винограднику лишні лози і листя навколо грон. Бачу, крупні і солодкі ягоди спокусили, кого не треба.

7. Lanktocha

Посаджений озимий часник, буде і грядка озимої цибулі. Потрохи скопується грунт на грядки.
    Ще треба трохи порвати калину, бачу, суниці і полуниці, деякий час були необроблені, краще садити нові кущі, обробка і зрізка кущів смородини, в листопаді - обрізка лишніх лоз і підживлення винограду, деякі яблуні, грушу і горіх може викличу людину із довшою драбиною та бензопилою на зиму підрізати, щоб не заважало дерево дереву треба.

8. mypucm

9. choice

choice New Member

а в мене виноград був суперовий :uanew:

• Подобається Подобається x 1
  10. choice

choice New Member

а де саме у вас рибалка а то я теж любитель цього діла

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Від Львова дуже далеко, нажаль.

12. Good man

Good man Обычный человек

Фотографии где? :hi:

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цього року зима на Черкащині тепла. Цікаво - у мене інжир цього року вимерзне чи ні? Я його посадив років двадцять тому, і він щороку (за винятком минулої зими) вимерзав. Корінь залишався живим.

14. Lanktocha

Таке не тільки в Бессарабії і на Закарпатті, на дещо впливає позитивно, але не вимерзають різні шкідники, тому потрібно більше обробки, в тому числі кропити "хімією".

15. Silver bullet

Щось турист пропав. Хоч не захворів? :sad:

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Він хотів закинути всякі мережі.
    Може гаджет продав...

Альо, @mypucm , ви де?

Останнє редагування: 28 січ 2024
  17. Silver bullet

Продавати гаджет нема сенсу ні з якої причини...не писати на форумі можна, я теж так роблю, як набриднуть деякі. Але хоч би обізвався...Війна все ж таки.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я купив собі другу ланцюгову міні-пилу.
    Мені так сподобалася ця штука, що я не втримався, і коли побачив рекламу, що вона продається за півціни, то купив.
    Попередня коштувала десь приблизно 2300, але її в чорну п'ятницю продавали зі скидкою, і обійшлася в 1700 (ціни приблизні, я не запам'ятовую точні ціни).
    А цю, зі знижкою, пропонували всього за 900 гривень, з тими ж характеристиками. Коли зв'язався з продавцем, запропонували ще один акумулятор за додаткову ціну.
    Одним словом, прийшла міні-пила з двома акумуляторами (Новою Поштою) за 1449 гривень (включно з доставкою).
    А дешева, тому що немає ніяких лейблів, назви фірми, інструкції - тільки пила в комплекті. Скоріш за все, в Україну за оптовими цінами приходять вузли і деталі, тут складають докупи і продають.

Дуже подобається мені ця річ. Дрова нарізати. Де які чагарники - можна різати на дрова. Ввімкнув собі мл-3 пдейер з англійською чи турецькою - і ріжеш дрова. Тихенько працює, слухати не заважає.

Останнє редагування: 28 січ 2024
    • Подобається Подобається x 1
  19. mypucm

така гарна цифра - 7777 дописів :drag::beach:

• Смішно Смішно x 1
  20. Silver bullet

А є і 8888 - теж красива. Пишіть. У вас є здоровий оптимізм, тому читати вас приємно.

а де твій аватар? :)