зовсім не так ще років 15 тому вичитав в інтернеті.... що їжа в магазинах шкідлива...... ------------------------- от зараз з імпортного їм... тільки індійський чай у домашньому вині не вистачає кофеїну мабуть давно планую чай замінити на суміш трав... руки не доходять а... ну гуманітарки трохи... крупи та консерви з Польщі... але ж то тимчасово... ------------------------- у мирний час також не можу пригадати імпортних продуктів (вони трапляються, звісно, у кормі, але рідко)
із важливих імпортних продуктів для України на перше місце я б поставив морську рибу... (тільки дику... а не той лосось, що на фермах комбікормом годують...) наприклад, оселедець, скумбрію і т.п. ------------------------------- колись працював у Миколаєві на суднобудівному заводі... траулери будували... риболовний флот забезпечував дешевою океанською рибою весь радянський союз...
Ты не понял, я имел ввиду: Продукт 1 вывели в стране 1 Продукт 2 вывели в стране 2 и т.д. А мы сейчас это едим, не задумываясь об этом.
Тепло, перешкоджає дощ і прогнозовані найближчим часом морози, можна було перекопати пару грядок. Найближчим часом можна хіба що висіяти на розсаду помідори і баклажани.
а в нас сонячно, щодня на дачу їздю..(їжжу... їзжу... блін, не знаю, як правильно) велосипедом... то дрова, то комиш козам... ---------- вчора нарахував на річці 38 лебедів ----------- завтра візьму лопату, щось треба робити... почну, а там буде видно )
файний канал Home & Garden розділ "Списки Відтворення" https://www.youtube.com/@home.garden/playlists назви списків відтворення - в'єтнамською мовою копіюємо по черзі назви списків відтворення у гугл-перекладач далі створюємо нову папку - даємо їй таку назву... далі натискаємо на список відтворення (плейлист) копіюємо його адресу у програму 4К Video Downloader і скачуємо весь плейлист у відповідну папку
приклад відео... їх там тисячі... View: https://youtu.be/1FaottnapGg?list=PL_DoCrs2eFGmHVlfMEbiZQqU4XyLfpaNK&t=148
взявся писати твір на тему "План робіт на сезон - 2023" хоча це мабуть безнадійна справа давайте критику - буду виправляти, доповнювати
Я такие планы во время войны не составляю. Кстати, тебя здесь вспоминали после 24.02-го и до твоего возвращения. Я, так вообще, думал, ты в Херсоне. Не хочется, чтобы кто-то с форума умирал, здесь домашняя атмосфера.
1) Херсон під обстрілами, звідти виїжжають, хто боїться... 2) до нас долітає менше, але розміновування бабахає щодня... вже третій місяць... неясна ситуація з розмінуванням полів... а значить - з роботою... 3) без роботи треба або виїжжати... або... сидіти на гуманітарці... 4) так нецікаво... треба щось РОБИТИ... відновлювати виробництво...