Чи вартує ретельно прополювати під фруктоовими деревами і виноградником перед внесенням калійних добрив? У мене, поки що досить вискубана трава під кущами смородини та у малиннику.
а я посадив 2 кг. редьку скоро буду збирати), хоч і посіяв в серпні. чорнобривці та ноготки збираю, глід та расторопшу на чай
Какие у кого новости по запасам урожая? Не стесняемся, рассказываем. Простое человеческое общение всегда сближает людей, дарит надежду на лучшее.
Вже для другого року під грядки скопав десь 40% ділянки, враховуючи погоду, ще буде більше, колись до такого часу все скопував, нема до того здоров'я, великі фізичні навантаження противопоказані. Кущі і виноградник підживлені калійними добривами.
Дурачок паря, купи что ли варежки, и носи воду тазиком дальше. А в огородную тему не лезь - совсем не твоя епархия.
КРІП... посаджений насінням у вересні... поливу не було... зараз 5-8 см питання: повисмикувати зараз, який є... чм перезимує?
надибав файну книжку... шкода, що дорога... але мабуть колись куплю https://profbook.com.ua/praktychna-agronomiya.html