В саду та на городі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Silver bullet, 10 лют 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну не скажіть...
    Тютюн я знаю років 50-ть, а от що таке конопля - без поняття :scratch_one-s_head:

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А маріхуана - ні, не чули?)
    Ще коноплю називають "план" хто зна чому...може від "плантація коноплі", може від английського "the plant" )
    Отож сушать як ви сушили табак, мабуть. І крутять самокрутки, як ви крутили)
    І навіть їдять оту маріхуану, чи коноплю.:)
    А потім до дурі звикають, а якже.
    Вам он теж від куріння табаку важко одвикнути.

Останнє редагування: 27 вер 2022
  3. Gyppsy

Чув, але не знаю )

4. Silver bullet

Та і добре)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мало того, що будуть на присадибній ділянці різні алкаші, цигани... Не минути і мєнтів і штрафу, у кращому випадку. Такі речі, у нас поки що заборонені, канабіс використовується і в медичних цілях, при спазмах, серйозному треморі, спричиненому неврологічними захворюваннями, як епілепсія чи хвороба Паркінсона, але і в таких випадках, вирощувати заборонено.

6. Gyppsy

@Lanktocha, а Вам чим цигани не подобаються? Чи Ви нацист?

7. Good man

Good man Обычный человек

Ты если цыгана увидишь, скажи, чтобы он Притуле на новый спутник сбросился. Если откажется, знай, это ненастоящий цыган.

8. Lanktocha

Були випадки, цигани крали, хто садив мак чи зберігав на присадибній ділянці алюмінієві вироби, так би махнули рукою на насадження коноплі.

9. Silver bullet

Є мак садовий, а є опійний. Вони дуже таки відрізняються. Бо опійний завжди однолітній і цвіте блідно-бузковим, чи блідно-блідно рожевим, чи блідно-фіолетовим. Стебла і коробочки зовсім інші. І цвіте садовий гарно як усього днів 10 вкінці весни, в той час як опійний цвіте з весни і до вересня.
    Раніше, як видавалось їхати поїздом вкінці травня-на початку червня в Крим, поїзд йшов години 2 біля ярко-червоних макових плантацій (на в'їзді до Криму). Там маки квітли кожного року, захватуючи все більшу територію повз залізничних колій.
    У мене на дачі повно того червоного маку, плоди не круглі, а як маленькі пирамидки. Там дуже мілкі семена, і їх мало. Стебла не голі, а пухнасті.

10. Lanktocha

Наркотичні речовини на основі маку - морфіни, опіати, у медичних цілях можуть призначатися при сильних болях, переважно при онкології, у мене пару квіток маку може виростати випадково, спеціально ніхто не садить, до випічки чи куті на Різдво, ппакетик маку можу купити.
    Як під Кримом макові поля, не дивуюсь, чого в кацапів така цікавість, як йося кобзон їздив в Афганістан, офіційно, підняти бойовий дух радянських військових, неофіційно - налагодити поставки опіомного маку.

11. Lanktocha

Забагато вологи, через це втрачено частину вррожаю квасолі.

12. Good man

Good man Обычный человек

Ты борщ сам варишь?

13. Lanktocha

При певних обставинах варю, можу ще солянку, журек чи суп із плавленим сирком.

14. Silver bullet

Під Кримом мак не опійний). Опійний мак не червоний, і однолітній, його доки не посіють - сам не виросте, не розростеться в поля))такі поля заборонених рослин в сотні кілометрів, повз які поїзда туди-сюди роками ходять...ви іноді як дитина)

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

мене мати діставали своїм маком(
    насіє і радіє... скільки відмовляв - своє пре... скільки нервів спалила мені - важко передати(

16. Good man

Good man Обычный человек

Солянку тоже люблю, почти наравне с борщем.

17. Gyppsy

Нарешті випогодилося.
    Можна в саду погуляти :yahoo:

IMG20221006165058.jpg

• Подобається Подобається x 1
  18. Lanktocha

Таких яблук і в мене повно, вже неясно, що із ними робити.

19. Good man

Good man Обычный человек

Хочешь сказать, яблоки с фотографии у тебя только свиньи едят?;)

20. Lanktocha

Свиней не тримаю.
    Можна при можливості і як є час, пару кг. продати, щось роздати родичам і сусідам, свіжими стільки не з'їсти, максимум 10 за день, скільки треба цих соків і повидла, по вихідних якась яблучна випічка, до неї йде десь 5 яблук.
    Якщо яблуко підбите, довше 2 днів до гниття воно лежати не буде.

а де твій аватар? :)