В саду та на городі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Silver bullet, 10 лют 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, а Ви які таблетки вживаєте?

2. Good man

Good man Обычный человек

Так аппетитно расписал про запасы.
    Я витамины никогда не употреблял. Ни зимой, ни летом.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є препарати з вітаміном Д Олідетрим, Декрістол, Відеїн... актуальні при браку сонячного проміння, з вітаміном С найвідоміша Аскорбінова Кислота, вітамін Б - Неовітам, Нейрорубін... Що потрібне і яка може бути користь - призначить і порекомендує лікар.
    Не у всьому овочі і фрукти замінять "штучні" вітаміни у таблетках.

Груші, які хотів продати чи здати реалізаторам, полежали день, на другий день вони вже гнилі чи з плямами, не мають товарного вигляду, горіхи, що не використалися минулого сезону, тепер гірчать, темніші та дрібніші, а де складати новий врожай?

4. Gyppsy

Грушку можна сушити і віддавати волонтерам. Горіхи також. З них роблять файні снікерси - сушку і горіхи мелять, добавляють мед і ще щось там. На фронті їх люблять.

5. Good man

Good man Обычный человек

Да ты по витаминам с ума сходишь. Я большую часть из твоих названий впервые слышу.

6. Lanktocha

Деколи для підтримки лікар може рекомендувати та і сам вже вивчив, що допомагає і що потрібне, я так розумію, вони більше підсилюють дію інших ліків. Овочі і фрукти, тим більше, не нітратні також мають хорошу дію.

Сливок вийшло більше, ніж розраховував, повидло смачне, але не получається добре приготувати, як і сливову наливку, на зиму може ще щось із кизилу і виноград, з овочів перець і може зелені помідори.

7. Lanktocha

Непогана ідея, хоча би ящик горіхів міг би віддати, навіть полущених. Які волонтерські осередки це можуть взяти, є такі під церквами чи які?

8. Gyppsy

Здрастє... Та у Львові цих центрів купа.

Волонтери пів-року приймають продукти, одяг, плетуть сітки..., а Ви мене питаєте, хто може взяти?
    Якщо хочете, то я скажу, де це все приймають у нашому селі і в райцентрі.

9. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас тяжёлые времена, нужно помогать и поддерживать друг друга. Будет здорово, если эта информация будет доступна для всех, а не только Планктоше.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Паря, не лізь не в свої справи, дивись краще за російськими "тяжёлыми временами", а то запізнишся. Запасайся сіллю та сірниками і туалетними папіром, бо не буде де купити.

• Тупо Тупо x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка, ты название темы читала? Вот и не отклоняйся от неё. Лучше последи за своим кацалапым другом, который не знает, что у Украины ВМС, не отличает Бондаренко от Лукаш, сидит на форуме с переводчиком и не знает, что Харьков первая столица. В общем, мужа поучи борщ варить.:)))

12. Gyppsy

Фсьо, ми бульбу викопали! :rock::yahoo::dance3:

Тепер залишилися забавки :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Lanktocha

І у мене вже більшість, гарна крупна картопля, добре був підживлений грунт, може після закінчення всього, зірветься і кавун, який вже повністю достигне, викопавши тепер, картопля не буде погрижена різними медведками, а колорадські жуки будуть догризати хіба що рештки баклажанів.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

це добре, майже свято) У вас великі площі під нею, я бачила, колись ви постили..
    Ми садили картоплю на дачі кожен рік, рано, але рівно стільки, щоб там до осіні було. Один раз пам'ятаю була гарна: по 11-12 штук крупних в кущі. Такий сорт. Потім потроху вивівся.
    Та ми її небагато їмо.
    У нас там попадав, мабуть, фундук. Яблука та грушки теж..(
    Зараз перелітають через наші дачі різні снаряди...так і іде час. Якісь дома горять..
    Що буде до зими- ніхто не знає. Укривати ж багато чого надо, що буде -хз((.

15. Good man

Good man Обычный человек

Тримайтеся.

16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

В теплиці помідори достигають

Два роки тому розбирали дах під ремонт у одного.... Попросив віддати вагонку. Відповіли, що самім треба...
    Вчора зістріли мене і сказали забрати ту вагонку, якщо треба)
    Забрав, помив, стінку в коморі обіб'ю)

• Подобається Подобається x 1
  17. lvivn

lvivn Well-Known Member

Какой сорт помидор?

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Высший.

19. Lanktocha

А хтось садить жовті помідори? Трохи садив, хоч за смаком не зрівняються, вирощені на Півдні, пробував, коли там був на відпочинку.

20. Gyppsy

У мене є жовті помідори.
    Є і фіолетові.

а де твій аватар? :)