Я на минулій сторінці згадував. Треба садити найближчим часом, перць довго сходить, а висаджувати у відкритий грунт десь в середині травня.
Моя колишня теж дивувалася, чому мене малий все їсть, а у неї ні. І від соски без проблем відлучив) Моя фантазія безмежна) Сир ховав у вишні, молоко через трубочку, нагулював апетит. Так і з курми)
може ви їм шось краще за топінамбур пропонуєте? привіз на днях пару мішків стручків з гледичії... бобове дерево, родичка акації кози їдять, а курки - ні
Хе... так у мене кури і боби їдять, що залишаються недоїдженними у борщі) Полущите і зварить ті боби гледичії - і з'їдять)
Так таки так) алеж, теоретично можливо)) То як хрущів збирати. Якщо багато - то задоволення, якщо мало - та ну їм грець. І хрущам, і курам(
Хто садив останнім часом зимові сорти яблук, на собі переконався і чув від інших - повільно ростуть чи взагалі не приживаються сорти "Йона", "Джонатан", "Білий налив", одна із версій - недосконала коренева система та їх призвичаїння до інших грунтів, надійніше вдало щепити.
Так і є. Черешня, слива, груша нормально ростуть та за декілька років давали плоди. Абрикос краще прижився із новим деревом, а не щепками, як радять із зимовими яблунями.
Ну принаймні "Джонатан" - відмінно підхоодять для зберігання на зиму. Суть посадки залишається та сама, наприклад, "Йону" я і нігде тільки я, скільки не чистили корінь та не пересаджували - не росте, за час, коли мали би вже бути перші плоди, залишилася у розмірах, як саджанець.