В саду та на городі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Silver bullet, 10 лют 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, ну і як? Вам хватає тих копійок, котрі Ви тоді заробили на плачучих бідних пенсіонерах?

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

@Gyppsy дайте оголошення - "є зайва сушка, роздаю безкоштовно"
    за день роздасте, і нічого не пропаде, і бутиля будуть вільні, і нема мороки зі зберіганням ;)

3. Gyppsy

Ну, почнемо з того, що мене на роботі ніхто і ніколи не скоротить ;)
    От складна хвороба, чи якесь ЧП - це інша справа. Але це фігня, бо то вже форс-мажор, і там тре підкючати страховиків ;)
    І ще одна причина - сам не захочу ходити на роботу ;

Припустимо - я не ходжу на роботу.
    Є кілька варіантів розвитку подій
    - Якщо голова варить, а пальці працюють, то я просто переставляю свою сім-карту у той теперішній телефон без кнопок, встановлюю всякі ті вайбери-шмайбери і потрібні мені програми - і з лавочки під літною кухнею дальше продовжую робити те, що роблю зараз на роботі. /тим більше - у мене вже є сімка аж 4G :)/

- Якщо голова і пальці кирдик, то я віддаю свою картку Приватбанку кому сам захочу, і най сі діє Божа воля і мені десь то 4G ;)

- Якщо я не встигну віддати свою картку Приватбанку, то я її не ховаю і пін-код в секреті не тримаю. Най сі діє Божа воля і мені десь ця картка Приватбанку.

Вроді і все ;)

В любому випадку - ніяких позик з манівео )

Але я й не зарікаюся, що колись буду продавати зайву продукцію з саду-городу. А от чи це буде життєва необхідність, чи просто щоб бути при ділі - побачимо. Життя цікава штука ;)

зі

Забув сказати за дружину)
    Її також ніхто не звільнить з роботи. Хіба я :)

4. Gyppsy

А у мене і так нічого не пропадає, і нема мороки зі зберіганням ;). І бутлі ще є вільні)

@mypucm, ви вчорашню відправу слухали?
    Якщо хочете, то я дам вам посилання на ютюб ;)

зі

@mypucm, якщо хочете - давайте реквізити, і я вам вишлю трошки сушки. Чисто по колєжськи, просто так ;)

5. mypucm

та в мене є шо їсти... продам ноут, єслі шо... допомагайте краще нужденним )

6. mypucm

таке не слухаю :dntknw:
    нічого не маю проти, але я не набожний, не заходять такі оповідання :dntknw:

7. Gyppsy

От бачите - ви не хочете, а самі берете і кажете "за день роздасте," ;)
    Ну тоді давайте сюди реквізити знайомого нужденного, і я вишлю йому трошки сушки. Просто так.

А при чому тут набожний чи не набожний?
    Там просто вголос читають книжку. Ви послухайте ці оповідання, може якраз "зайде" ;)

8. mypucm

у розділ Політика запропонуйте - люди стануть добрішими :)

9. mypucm

раптом я почну сперечатися, наживу собі ворогів... краще не треба :dntknw:

10. Gyppsy

Ну от бачите - ви і своєму знайомому нужденному не хочете допомогти. А самі берете і кажете "за день роздасте," :)
    Допомогти комусь /просто дати реквізити нужденного/ не хочете, а от поради роздаєте запросто - і куди мені пропонувати, і які оголошення давати :)

А якщо ви читаєте форум, то десь тут в темі /чи може в Балачках? :scratch_one-s_head:/ я попросив гілочку, яку дуже хочу, і котру і так викидають. Дав свої реквізити, ще й наголосив - "я :cry:".
    І шо мені відповіли, пам"ятаєте? ;)

Ви ще не знаєте, а вже боїтеся ;)

@mypucm, а чому ви боїтеся ворогів?

11. mypucm

де написано, шо боюся? :mda:

12. Gyppsy

Справді, таке ніде не написано. Перепрошую :hi:

Ну а чому раптом ви не хочете сперечатися за свої переконання?
    Суперечки - це ж нормально, шо нє?

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Деколи і потрібне продав до обіду і без торгів.
    При торгівлі і дешевшому продажі, олію і хлібо-булочні вироби купував за виторг. Невже краще стояти вперто на ціні, на другий день погниле викинути?

14. Gyppsy

Та я не про Ваш хист продавця питаюся. Це Ваша справа.
    Я питаю, чи Вам хватає тих копійок, котрі Ви тоді заробили на плачучих бідних пенсіонерах?

15. Lanktocha

Залежно на що і такі продажі - не єдиний прибуток.

16. Gyppsy

Ну а взагалі - Ви задоволені своїм прибутком? Вам його хватає?

17. Gyppsy

Ну от, город спокладжений :yahoo:
    І нарешті я нині часник посадив)
    Бо вже при зустрічі зі знайомими чисто мемом стали питання :
    - Город виорав?
    - А часник вже посадив?

18. mypucm

кожен зубок тицяєте в землю?
    чи є якісь лайфхаки?

19. Lanktocha

Ще накрити грядку хооч мішком опалого садового листя та кинути гілки, різні ворони можуть видзьобувати ці зубчики.

Буде час і можливість попідрізаю деякі дерева, сьогодні розрідиив лишні дерева та кущі біля абрикоси, у листопаді попідсипаю калійні добрива.

20. mypucm

а де твій аватар? :)