@Gyppsy дайте оголошення - "є зайва сушка, роздаю безкоштовно" за день роздасте, і нічого не пропаде, і бутиля будуть вільні, і нема мороки зі зберіганням
Ну, почнемо з того, що мене на роботі ніхто і ніколи не скоротить От складна хвороба, чи якесь ЧП - це інша справа. Але це фігня, бо то вже форс-мажор, і там тре підкючати страховиків І ще одна причина - сам не захочу ходити на роботу ; Припустимо - я не ходжу на роботу. Є кілька варіантів розвитку подій - Якщо голова варить, а пальці працюють, то я просто переставляю свою сім-карту у той теперішній телефон без кнопок, встановлюю всякі ті вайбери-шмайбери і потрібні мені програми - і з лавочки під літною кухнею дальше продовжую робити те, що роблю зараз на роботі. /тим більше - у мене вже є сімка аж 4G / - Якщо голова і пальці кирдик, то я віддаю свою картку Приватбанку кому сам захочу, і най сі діє Божа воля і мені десь то 4G - Якщо я не встигну віддати свою картку Приватбанку, то я її не ховаю і пін-код в секреті не тримаю. Най сі діє Божа воля і мені десь ця картка Приватбанку. Вроді і все В любому випадку - ніяких позик з манівео ) Але я й не зарікаюся, що колись буду продавати зайву продукцію з саду-городу. А от чи це буде життєва необхідність, чи просто щоб бути при ділі - побачимо. Життя цікава штука зі Забув сказати за дружину) Її також ніхто не звільнить з роботи. Хіба я
А у мене і так нічого не пропадає, і нема мороки зі зберіганням . І бутлі ще є вільні) @mypucm, ви вчорашню відправу слухали? Якщо хочете, то я дам вам посилання на ютюб зі @mypucm, якщо хочете - давайте реквізити, і я вам вишлю трошки сушки. Чисто по колєжськи, просто так
От бачите - ви не хочете, а самі берете і кажете "за день роздасте," Ну тоді давайте сюди реквізити знайомого нужденного, і я вишлю йому трошки сушки. Просто так. А при чому тут набожний чи не набожний? Там просто вголос читають книжку. Ви послухайте ці оповідання, може якраз "зайде"
Ну от бачите - ви і своєму знайомому нужденному не хочете допомогти. А самі берете і кажете "за день роздасте," Допомогти комусь /просто дати реквізити нужденного/ не хочете, а от поради роздаєте запросто - і куди мені пропонувати, і які оголошення давати А якщо ви читаєте форум, то десь тут в темі /чи може в Балачках? / я попросив гілочку, яку дуже хочу, і котру і так викидають. Дав свої реквізити, ще й наголосив - "я ". І шо мені відповіли, пам"ятаєте? Ви ще не знаєте, а вже боїтеся @mypucm, а чому ви боїтеся ворогів?
Справді, таке ніде не написано. Перепрошую Ну а чому раптом ви не хочете сперечатися за свої переконання? Суперечки - це ж нормально, шо нє?
Деколи і потрібне продав до обіду і без торгів. При торгівлі і дешевшому продажі, олію і хлібо-булочні вироби купував за виторг. Невже краще стояти вперто на ціні, на другий день погниле викинути?
Та я не про Ваш хист продавця питаюся. Це Ваша справа. Я питаю, чи Вам хватає тих копійок, котрі Ви тоді заробили на плачучих бідних пенсіонерах?
Ну от, город спокладжений І нарешті я нині часник посадив) Бо вже при зустрічі зі знайомими чисто мемом стали питання : - Город виорав? - А часник вже посадив?
Ще накрити грядку хооч мішком опалого садового листя та кинути гілки, різні ворони можуть видзьобувати ці зубчики. Буде час і можливість попідрізаю деякі дерева, сьогодні розрідиив лишні дерева та кущі біля абрикоси, у листопаді попідсипаю калійні добрива.