В саду та на городі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Silver bullet, 10 лют 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ці сорти давні, десятиліттями+ тут ростуть. Ніхто толком і сорт назвати не може - всі кажуть як хочуть: або Ізабелла, або Молдавський, або Закарпатський. Я роблю простіше - весь називаю Синій)
    Хоча за смаком, виглядом і часом дозрівання вони відрізняються між собою. І руки фарбують також по різному)
    Поки що в себе не бачив хворих кущів. Та й ні від кого не чув про таке.

Фігассє о_О
    От би стільки історичних книжок докупи зібрати. Але паперових ;)

Сотні книжок про збут, вичення попиту на товари взагалі - воно може і добре.
    Але фігня то всьо...
    Ви казку "Колосок" читали? От там і весь тлущ. Все решта можна й не читати ;)

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це вам так здається, що не на продаж..

приміром, завтра і вас, і дружину скоротять на роботі, і грошової зарплати не буде...
    ну або локдаун який небудь...

а живі гроші ж треба...
    за електрику заплатити, за бензин, запчастини до транспорту... і т.д.

карочє, дефіцит сімейного бюджету як будете закривати?
    позиками з манівео?
    чи продасте за гроші зайву продукцію з саду-городу?
    ----------------------------
    крім того, виникає цікаве питання...
    чому ті люди, кому ви безкоштовно роздаєте яблука, самі їх не вирощують?
    вони ледачі? не можуть заплатити?

3. Gyppsy

Почну з кінця, бо обмаль часу
    @mypucm, є багато причин, чому я так роблю. І я їх постійно підсвічую.

Тлущ от у чому /можете скептично усміхнутися, а можете і віднестися серйозно/
    Якщо ви вчора не слухали відправу з ПЦУ чи УГКЦ, то можете знайти їх в ютюбі, вони всюди одинакові. Там читають те, що сказано дуже давно. Будьте уважні.

зі

всьо, вибачайте. Беру тайм-аут

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Подібний випадок був у мене, рясний урожай груш "бера"-спасівка, самому з'їсти можна 8 - 10 в день, не більше, трохи використали на варення і якусь випічку, закрутку на зиму, носив продавати, спочатку по одній ціні, під кінець дня, як підходили плачучі бідні пенсіонери, продавав мало не вдвіччі дешевше, все одно заробив, полежали би ще день, погнили би ці груші, були би викинуті і я не заробив би ні копійки.

5. Gyppsy

@Lanktocha, ну і як? Вам хватає тих копійок, котрі Ви тоді заробили на плачучих бідних пенсіонерах?

6. mypucm

@Gyppsy дайте оголошення - "є зайва сушка, роздаю безкоштовно"
    за день роздасте, і нічого не пропаде, і бутиля будуть вільні, і нема мороки зі зберіганням ;)

7. Gyppsy

Ну, почнемо з того, що мене на роботі ніхто і ніколи не скоротить ;)
    От складна хвороба, чи якесь ЧП - це інша справа. Але це фігня, бо то вже форс-мажор, і там тре підкючати страховиків ;)
    І ще одна причина - сам не захочу ходити на роботу ;

Припустимо - я не ходжу на роботу.
    Є кілька варіантів розвитку подій
    - Якщо голова варить, а пальці працюють, то я просто переставляю свою сім-карту у той теперішній телефон без кнопок, встановлюю всякі ті вайбери-шмайбери і потрібні мені програми - і з лавочки під літною кухнею дальше продовжую робити те, що роблю зараз на роботі. /тим більше - у мене вже є сімка аж 4G :)/

- Якщо голова і пальці кирдик, то я віддаю свою картку Приватбанку кому сам захочу, і най сі діє Божа воля і мені десь то 4G ;)

- Якщо я не встигну віддати свою картку Приватбанку, то я її не ховаю і пін-код в секреті не тримаю. Най сі діє Божа воля і мені десь ця картка Приватбанку.

Вроді і все ;)

В любому випадку - ніяких позик з манівео )

Але я й не зарікаюся, що колись буду продавати зайву продукцію з саду-городу. А от чи це буде життєва необхідність, чи просто щоб бути при ділі - побачимо. Життя цікава штука ;)

зі

Забув сказати за дружину)
    Її також ніхто не звільнить з роботи. Хіба я :)

8. Gyppsy

А у мене і так нічого не пропадає, і нема мороки зі зберіганням ;). І бутлі ще є вільні)

@mypucm, ви вчорашню відправу слухали?
    Якщо хочете, то я дам вам посилання на ютюб ;)

зі

@mypucm, якщо хочете - давайте реквізити, і я вам вишлю трошки сушки. Чисто по колєжськи, просто так ;)

9. mypucm

та в мене є шо їсти... продам ноут, єслі шо... допомагайте краще нужденним )

10. mypucm

таке не слухаю :dntknw:
    нічого не маю проти, але я не набожний, не заходять такі оповідання :dntknw:

11. Gyppsy

От бачите - ви не хочете, а самі берете і кажете "за день роздасте," ;)
    Ну тоді давайте сюди реквізити знайомого нужденного, і я вишлю йому трошки сушки. Просто так.

А при чому тут набожний чи не набожний?
    Там просто вголос читають книжку. Ви послухайте ці оповідання, може якраз "зайде" ;)

12. mypucm

у розділ Політика запропонуйте - люди стануть добрішими :)

13. mypucm

раптом я почну сперечатися, наживу собі ворогів... краще не треба :dntknw:

14. Gyppsy

Ну от бачите - ви і своєму знайомому нужденному не хочете допомогти. А самі берете і кажете "за день роздасте," :)
    Допомогти комусь /просто дати реквізити нужденного/ не хочете, а от поради роздаєте запросто - і куди мені пропонувати, і які оголошення давати :)

А якщо ви читаєте форум, то десь тут в темі /чи може в Балачках? :scratch_one-s_head:/ я попросив гілочку, яку дуже хочу, і котру і так викидають. Дав свої реквізити, ще й наголосив - "я :cry:".
    І шо мені відповіли, пам"ятаєте? ;)

Ви ще не знаєте, а вже боїтеся ;)

@mypucm, а чому ви боїтеся ворогів?

15. mypucm

де написано, шо боюся? :mda:

16. Gyppsy

Справді, таке ніде не написано. Перепрошую :hi:

Ну а чому раптом ви не хочете сперечатися за свої переконання?
    Суперечки - це ж нормально, шо нє?

17. Lanktocha

Деколи і потрібне продав до обіду і без торгів.
    При торгівлі і дешевшому продажі, олію і хлібо-булочні вироби купував за виторг. Невже краще стояти вперто на ціні, на другий день погниле викинути?

18. Gyppsy

Та я не про Ваш хист продавця питаюся. Це Ваша справа.
    Я питаю, чи Вам хватає тих копійок, котрі Ви тоді заробили на плачучих бідних пенсіонерах?

19. Lanktocha

Залежно на що і такі продажі - не єдиний прибуток.

20. Gyppsy

Ну а взагалі - Ви задоволені своїм прибутком? Вам його хватає?

а де твій аватар? :)