В саду та на городі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Silver bullet, 10 лют 2019.

  1. Silver bullet

    Silver bullet Well-Known Member

    та гриби ж різні) з різними характерами)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Silver bullet

    Silver bullet Well-Known Member

    гаразд
     
  3. Silver bullet

    Silver bullet Well-Known Member

    Зараз чоловік сказав, що Мікосан не лікує оідіум. Один з мікосанів якби піднімає імунний захист, а другий по землі, по корнях. Тобто ціляспрямовано на оідіум діє тільки хімія (Топаз, Хорус, Джет) чи колоїдна сірка. Отаке от)
    І не один раз, а раз 6 побризкати з травня. Я уявляю як можна їсти купований виноград. Виноградники мабуть з гвинтокрилів обпилюють ядами).
     
  4. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    вас ист дас - "комплексноустойчивые сорта" ?
     
  5. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    ще хочу розібратися з одним фундаментальним питанням...
    у природі гриби взагалі-то розкладають мертву деревину...

    тобто чим живіша рослина - тим менше грибів... логічно? :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    :yahoo:
    НП
    м. Миколаїв (Львівська обл., Миколаївський р-н), Відділення №2, вул. Чайковського, 18
    Марутяк Ігор Іванович, 0977008520
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    після дощу знімав...
    це Кєша :hi:

    IMG_20210820_140344.jpg
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    Лідія... кущу років 50... грибок є, але менше за всіх... поки що... до листопада з'їсть і її...

    IMG_20210820_140433.jpg
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    Молдова...

    IMG_20210820_140746.jpg
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    всяка дрібнота... сік смачний... був би... якби не грибок... :acute:

    IMG_20210820_140321.jpg IMG_20210820_140412.jpg IMG_20210820_140601.jpg
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  12. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

  13. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

  14. Lanktocha

    Lanktocha Well-Known Member

    Більше люблю класичний круглий смугастий кавун, є тепер, і повністю зелені, і подовгасті, і жовті, і бехзкісточкові...
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    • Подобається Подобається x 1
  16. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Пригадую, якось у мене прокисло під 30 літрів білого вина. От то була радість для всієї родини)))
     
  17. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

  18. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    можна детальніше?

    прокисле вино - це і є уксус?
    (в мене такого добра багато, не знаю, чи воно їстівне)
     
  19. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Вроді не відразу, там ще якась технологія є, я не вникав.
    Але роздав усе.
    Дружина і собі трошки залишила, так і казала "винний оцет".
    Теща навіть по ложці пила кожного дня. Нічо, живе і досить добре виглядає)))
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Lanktocha

    Lanktocha Well-Known Member

    Якщо згадали аличу, деколи закручую "Український ананас", компот із аличі та кабачка. У моєму дитинстві дику аличу у парках обривали ще зеленою, тепер вибагливіші, ще і деревина із аличі добре підходить для приготування шашлику.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)