Зараз чоловік сказав, що Мікосан не лікує оідіум. Один з мікосанів якби піднімає імунний захист, а другий по землі, по корнях. Тобто ціляспрямовано на оідіум діє тільки хімія (Топаз, Хорус, Джет) чи колоїдна сірка. Отаке от) І не один раз, а раз 6 побризкати з травня. Я уявляю як можна їсти купований виноград. Виноградники мабуть з гвинтокрилів обпилюють ядами).
ще хочу розібратися з одним фундаментальним питанням... у природі гриби взагалі-то розкладають мертву деревину... тобто чим живіша рослина - тим менше грибів... логічно?
НП м. Миколаїв (Львівська обл., Миколаївський р-н), Відділення №2, вул. Чайковського, 18 Марутяк Ігор Іванович, 0977008520
ціна класна... для покупців... але ще тепло, важко зберігати... хіба що квасити у векликій тарі... хто вміє...
20.08... на опті кавуни по 1.20... з поля 50-65 копійок... та ще й неполивний... смакота View: https://www.youtube.com/watch?v=8pWu6daSTEY
Більше люблю класичний круглий смугастий кавун, є тепер, і повністю зелені, і подовгасті, і жовті, і бехзкісточкові...
можна детальніше? прокисле вино - це і є уксус? (в мене такого добра багато, не знаю, чи воно їстівне)
Вроді не відразу, там ще якась технологія є, я не вникав. Але роздав усе. Дружина і собі трошки залишила, так і казала "винний оцет". Теща навіть по ложці пила кожного дня. Нічо, живе і досить добре виглядає)))
Якщо згадали аличу, деколи закручую "Український ананас", компот із аличі та кабачка. У моєму дитинстві дику аличу у парках обривали ще зеленою, тепер вибагливіші, ще і деревина із аличі добре підходить для приготування шашлику.