Хобі та захоплення

в які азартні ігри грали у школі?

Posted by duncan on 27 чер 2014 відповідей - 102
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Знаю одного чувка який програв 21 000 000 купонів :mocking:. Не знаю скільки то було в дОларах, але пару мамотатових зарплат то точно, та ще і в той час коли готівки ніхто і в очі не бачив, "рекітЬОри" до школи приходили, чуть не пів району в тому задіяно було, але вирішилось все десь двома трьома бутлями самогону :)))

2. AlexPetrenko

AlexPetrenko миється в бані

А ми грали у наклейки та у дурня на бажання))))

3. leshiy

leshiy Member

в дурня на бажання, ото спогади)))

4. DemoNRocK

DemoNRocK New Member

покер, дурак на копійки, хованки

5. KristinkaGyrtovaya

KristinkaGyrtovaya миється в бані

Все больше в карты и в футбол между классами

6. vicuca

vicuca New Member

грали у карти, призи були чисто символічні, цукерки, фаетики

7. yurec4yk

yurec4yk Member

ми грали в кінга та канасту/канастру - як хто називає. Але мабуть ще не виробсли, бо далі граємо, тільки в покер:)

8. Vasyl Bobrov

Vasyl Bobrov Member

ми грали в карти і доміно))

9. mastaka

mastaka Member

грали дурня на перервах, за що нам вчителі порвали певно колод з 100 карт, коли ловили за цим заняттям)

10. Matuzalem

Matuzalem Member

Я вже в школі почав грати в азартні ігри на гроші. В ігрові автомати. Досить цікавий досвід в моєму житті. Дуже добре, що спочатку почав грати в безкоштовні ігрові автомати :uanew:, а тільки потім на гроші.

Ще пригадую, як з хлопцями-сусідами по парті в покер на сірники грали. Зазвичай я додому приносив 3 коробки сірників :)

11. loyaloya

loyaloya New Member

и что много выигрывал?

12. Matuzalem

Matuzalem Member

Ну скажем так, не дурно. Мені вистачило цих грошей для відкриття рахунку в банку. Зараз на відсотки отримую середню зарплату по місту. Виходить менш ніж у программістів, але на хліб хватає ;). Але це добре що я схаменувся і перейшов на безкоштовні ігрові автомати :) бо здається мені, що програв усе б. І всім зараз раджу нізащо не починати гру на гроші.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. iso

iso Well-Known Member

Переглянув усі сторінки- невже гра в "зоську" був ексклюзив 49 СШ? :)
    "Зоська" - клаптик хутра з прикріпленим шматком свинцю. Її підбивали ногою - хто більше.

15. Irina Serova

Irina Serova Well-Known Member

Ми в карти грали

16. avatarwin

а ми в старших класах грали у піддавки

17. Wlodek

Wlodek Member

в наклейки играли на выбивание))

18. nikalex

nikalex Member

Играли в "чу")

19. Pavilion

Pavilion миється в бані

Ой крутезна тема! Я грав спочатку в наклейки - перебивали їх,а потім у фішки де покемони були намальовані.І ніяких телефонів чи планшетів!

20. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

А мені подобалося у "Чижа" та "Пекаря". З азарних як всі грали, але найкраще в битку на гудзики. Гудзики оцінювалися як гроші. А коли це всім набридло - почали їх розбивати камінням... Мільони гудзиків загубили свої дірки на бордюрах.

а де твій аватар? :)