Кевін: А як на рахунок кохання? Джон: Перебільшення. З біохімічної точки зору, ні чим не відрізняється від поїдання шоколаду у великих кількостях. ("Адвокат диявола") "Гординя... Мій улюблений гріх" (Джон, там же)
— Чтобы на Земле наступил мир, мировые лидеры должны обняться и расцеловаться. — Ты думаешь, Рейган с Горбачёвым будут целоваться? — Не в губы… Когда ползаешь под чужими окнами, и не такое услышишь! "Альф"
З українського дубляжу мультфільму "Тачки" В містечку, яке розташовано біля забутої траси є два сусіди - старий воєнний (джип) і старий добрий хіппі (бус). Зранку коли джип під марш чи гімн піднімає прапор, із подвір*я сусіда долинає музика яка перебиває це торжество і викликає безліч скарг у старого вояки, на що хіппі відповідає: - Чувак, це ж Хендрікс, поважай класику.
Эээх, попадешь к вам в дом — научишься есть всякую гадость! А ля-ля-ля-ля-ля, а я сошла с ума… Эх, какая досада… "Карлсон"
Как ты могла подумать такое? Ты, жена моя, мать моих детей! Строго на север порядка 50 метров расположен туалет типа «сортир», отмеченный на плане буквами «М» и «Жо»… -Цигель-цигель ай-лю-лю! -Ай-лю-лю потом.Руссо туристо — облико морале, ферштейн?! Если человек идиот, то это надолго! "Діамантова рука"
Хаус Возможно американцы выберут черного президентом или гея президентом. Даже черного гея ,но никогда мертвого негра гея. House, D.M.
-Говори тільки тоді, коли тебе спитають! -Якби я чекав, поки мене спитають, то забув би, який в мене голос (Альф)
- Мы поедем, мы пом... - Ты своей жизнью доволен? - Очень... Очень доволен! А ты? - Нет... - Ну и зря..А почему? - Я к ней философически отношусь... - О, если философически, так и я не очень... Плыли к Марусеньке белые гуси.. "Афоня"
- коли транслювали сімпсонів на М1, то перекладали "Вкуси мене за(чи "мої") шорти" - але не "поцілуй" - і це звучало зовсім природно.