Українська Помісна Православна Церква УППЦ

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 18 лип 2018.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Процедура надання Православній церкві України Томосу про автокефалію розпочнеться 5 січня.

Про це розповів предстоятель незалежної помісної української церкви митрополит Епіфаній в інтерв'ю телеканалу Прямий.

"Процедура надання Томосу розпочнеться 5 січня. Там уперше ми разом - я як предстоятель незалежної помісної православної церкви й Вселенський Патріарх Варфоломій - подякуємо Богові найперше молебнем у храмі Святого Юрія-Переможця на Фанарі, й потім буде офіційне підписання Томосу Вселенським Патріархом на Фанарі 5 січня. А вже 6 січня відбудеться особисте богослужіння - це вперше - двох предстоятелів: патріарха Варфоломія як першого серед рівних патріарха і також патріарха вже вільної незалежної помісної православної церкви", - розповів він.

3. Коммунарец

Ну як... прийдете в церкву, а там всі зрадники)) Шок...

4. ІгорМ

Чому зрадники?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))

6. Silver bullet

Митрополит поздравил всех украинцев с праздником Рождества Христова и с Новым годом. Также передают теплые поздравления Вооруженным силам Украины и всем нашим мужественным защитникам, которые жертвенно защищают Родину.

"Подносим к Богу свои молитвы за них и просим у него оберегать их. От Златоверхого Киева посылаем также поздравления и молитвенные пожелания тем, кто празднует рождение Сына Божьего в условиях оккупации, в плену или несправедливом заключении, и просим у Господа для них поддержки и защиты", - сказал митрополит.

7. Коммунарец

Подивився одне відео про те, як одного адвентиста 7-го дня виключали з церкви за те, що не прийняв доктрину церкви. Але сказав, що всерівно буде ходити туди, бо він там народився і хрещений, не дивлячить на те, що та приймає догми католицькі і гуляє з Великою Блудницею, але вірить в її істинну чистоту. Якщо бігають туди-сюди, то що з них взяти? Але то вам поряд з ними стояти))
    Можна тільки висновок подивитися 43:00 - 46:00 хвилини.

А тут гірше... та скоро побачимо справжнє обличчя декого.
    П.С. особисто у мене немає забобонів перед таким питанням куди ходити, бо маю сприймати все як належне, щоби не бути несправедливим до будь-кого.

Останнє редагування: 29 гру 2018
  8. ІгорМ

А для чого мені якийсь адвентист? о_О:scratch_one-s_head:

9. Коммунарец

О! На це питання я дав відповідь у попередньому постскриптумі.
    Тому вони і будуть для вас зрадниками)), бо вам на всіх наплювати, крім себе.

10. ІгорМ

Мені по барабану якісь адвентисти, бабтисти, свідки і мусульмани з крішнаїтами, вірні РПЦ і всякі індуїсти. Я до них не пхаюся, вони до мене тоже нехай не лізуть ;)
    І не брешіть - нікого я зрадником не обзивав. Чи ви покажете мій допис, де я когось обізвав зрадником?

11. Коммунарец

Семьона вінницького згадувати?

12. ІгорМ

Давайте мій пост, де я назвав Сємьона зрадником.

13. Коммунарец

А я що, написав, що ви так будете їх називати? Покажіть.

14. ІгорМ

Знову починаєте викручуватися? ;)

15. Коммунарец

Якщо для вас поп, який молився за агресора і перейшов до іншої прлтилежного стану є віроотступник, то і ті, хто його слухав такі самі.

16. Silver bullet

Хто з них грішив, тим паче самі визнають, хай каються та переходять до єдиної української церкви. Можливість спокутувати гріхи є у всіх.
    Яке ще віроотступничество? Ніхто від православія не відступав.
    А вірян ні до чого тулити.
    Треба пояснювати людям історичні факти, треба щоб знали чого нам надали томос. Щоб знали, що він у України був, а ось у Московії не було! Це історичний факт. Їм томос НЕ НАДАВАВСЯ НІКОЛИ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. ІгорМ

@Коммунарец, не брешіть
    - я ніколи не казав, що поп, який молився за агресора і перейшов до іншої прлтилежного стану є віроотступник
    - про тих, хто його слухав, я тоже не казав "віровідступники"

Мене зовсім не хвилює їхня віра - то є їхня гризота і воно мені десь ;)

18. Коммунарец

Частково підтримую, крім того, що наприклад протестанти і католіки були колись одним цілим, а потім билися, як скажені. Тут не те?

19. Коммунарец

Будь-який розкольник є віроотступник, як тот адвентист. Кинув ересь в прихожан і цим став розкольником, тобто віровідступником.
    Краще б не шуткували люди з тим....

20. ІгорМ

@Коммунарец, я так розумію, що по вашій логіці особисто ви є тоже віровідступником. Чи нє?

а де твій аватар? :)