Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

хотите увидеть картину, когда 100% населения РФ крайне не переносит путина?
    без проблем, думаете фантастика? я вам подскажу как это сделать за 5 минут.
    заходите в любую новость на рамблере сродни - призыв весенний, повышение цен, падение курса рубля. и читаете комментарии.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Згадала свою випадкову знайому, яка переїхала в Харків ще на початку війни.
    Вона виїхала одразу, як побачила, як туди-сюди водять полонених українських воїнів і на них плюють і щось кидають місцеві, як їх б'ють , штовхають і називають фашистами місцева так звана "самооборона". Вона все зрозуміла...
    Потім кілька разів приїздила заплатити за квартиру, бо забрали б одразу. Квартира елітна- 3кімнатна в центрі Донецька, на набережній. Якось таки продала, і то втричі дешевше, щоб купити в Харкові 1-кімнатну. І це ще добре, бо пізніше продати нічого б не вийшло.
    Як боялась з тими грішми проходити через КПП, обв'язавшись ними. Вона досі не відійшла від того шоку. Що наробила Росія для цих руськоязичних, і що ще наробить. Втім люди там різні.

Останнє редагування: 21 лют 2022
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Таварисчь, это ваши половые проблемы. Ваше "неперенесение" проявляется к бурлению говн в инетиках.И никак не отражается в реале. Как по мне- только "ров с крокодилами" и варитесь там в своем говнище сами.

• Тупо Тупо x 1
  4. Hatrexis

интересное мнение, товарищ. а как же светлое будущее?

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лактоша, Вибачаюсь. Я на мить забув що Ви розумовий інвалід. Тому, як розумовому інваліду, я все розкладу по полицям.
    Отже, написати що
    могло лише тупе падло. "Чому", ви запитаєте мене?(С)
    Ось уявіть що Вам закортіло мене пограбувати, вбити а потім згвалтувати мій труп. По-перше тому що Ви ненавидіте розумних дюдей, по-друге тому що Вам кортить награбувати грошей, по-третє щоб отримати статеве задоволення. Припустимо, Ви плануєте це зробити 16 лютого. І ось, 15 лютого ТСН повідомляє що ідіот Лактоша наступного дня збирається пограбути і вбити порохобота Блаберуса, а потім згвалтувати його труп.
    Яка буде Ваша реакція? Можливо Ви будете волати немов потерпілий, можливо виправдовуватись, можливо приколюватись. Але єдине що Ви робити не будете, це здійснювати свій намір. Дійшло?
    А інвестори і раніше тікали. Бо не мали бажання віддавати свої гроші Бєнєчкє.

Останнє редагування: 21 лют 2022
  6. Hatrexis

вы такой неполиткорректный! что просто ужас!

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Думаю, до нього не дійде.
    Щоб назвати себе "зрітєлєм" у даній ситуації, треба бути закінченним негідником (законченным подлецом), або круглим дурнем.
    Дивився учора ролик Дениса Казанського. В палаці спорту, здається, в Ростові, на місці льодової арени розмістили сотні розкладушок. Всі, і старі, і малі, і хворі, і ті що кашляють, і ті що хроплять, і ті що не можуть заснути через стрес, лежать квадратно-гніздовим способом. Є люди, яким захворювання хребта не дозволяє спати на розкладушці.
    Паразити зірвали людей з дому, набрехали-наплели.
    Люди похилого віку вірять телевізору. Хоча, як подумати, де логіка? Вісім років, коли майже ніяких військ на Донбасі (після того як відвели якутів-бурятів по домівках) з боку Росії не було, Україна не нападала. А тепер, коли навколо України півтори сотні тисяч озброєного до зубів російського війська, раптом задумала напасти? Ідіотизм. Але люди вірять.
    Причому, Пушілін лякає людей Джавелінами, Стінгерами. Але ж це - оборонна зброя! Джавеліни - по танках, що сунуть. Стінгери - по вертольотах, що несуть бомби та десант. Не суньтеся, не бомбіть, і від Джавелінів і Стінгерів вам не буде жодної загрози.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Є і у мене знайомі. Переїхали з двома дітьми відразу. Обжилися під Києвом, Обоє працюють, діти вчаться. Пропала квартира в Донецькій області, зате зараз сплять спокійно і в теплі, не треба "евахуюватися" в Ростов.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Blaberus

А ким треба бути щоб голосувати за падлокловуна?

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Для рашки?-Это излишне.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Ты, кацалапый, так перед женой своей гарцуй. Я тебе задал четкий вопрос про Харьков?

Задавал. Ты засунул свой язык в жопу? Засунул. Борщеварочка, которая везде пишет, что она из Харькова, засунула свой язык в жопу? Засунула.
    Борщеварочка у нас регулярно демонстрировала, что не уважает благородство и джентльменство. А ты тем более. Поэтому я тебе в лицо скажу, что произошло:
    Тупая сосна моего мнения прекрасно знает про первую столицу Украины. Она прекрасно знает, что это ни в Википедии не написано, ни в учебниках истории, ни в нынешних официальных документах. Это знают только сами жители Харькова. Но они знают это железобетонно. И когда ты полез за официальными документами, тупая борщеварочка прекрасно поняла, что ты сел в лужу, из которой она тебя отмазать не сможет. И когда я открытым текстом призвал тебя спросить её об этом, то она трусливо промолчала о своём мнении. И ты также трусливо не стал спрашивать.
    Ты гоняешься за мной, выискивая доказательства, а здесь прекрасная возможность доказать и ты вдруг пропал и борщеварочка вдруг пропала.
    Вы оба - лживые и трусливые люди, двуличные моральные уроды.

12. Good man

Good man Обычный человек

Ерунда, ты ничего не понял из его слов.
    Он также сидит в тепле и уюте, а хочет быть святее папы римского. Мои слова про ситуацию были сказаны по поводу речи Зеленского. Я не считаю её удачной, а он считает. И об этом я сказал, когда говорил о необходимости подождать. Это видно по развитию самой темы.

13. Good man

Good man Обычный человек

Речь шла о политике, а остальное это твои домыслы. Перечитай тему.

14. Blaberus

А некоторым на это начхать.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Залищив Х... понимаешь, після тоталітарного совка, демократом виглядав Єльцин, але на йоого совісті війни у Молдові, Грузії, Чечні, інакше би склалися обставини, вдайся переворот у Криму, організований Мєшковим.

Як наПЕЙСав Рабинович, можлива провокація, може бути новий ультиматум, ви не приймаєте Мінські угоди, ми визнаємо недореспубліки, їх конституцію, владу і їх прохання.
    Мені це у дечому нагадало евакуацію Прип'яті 1986, старі автобуси і бідновбрані люди.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У нас служать донецькі (луганські).
    Захищають Україну. Хочуть додому.

• Подобається Подобається x 1
  17. Цікаво, чи багато з тих, хто слухає зараз Путіна, шкодують, що три роки тому піднімали на сміх гасло
    "Армія. Мова. Віра"?

18. Good man

Good man Обычный человек

Не знаю, видно ли из-за игнора пациента. Но пациент Рабинович поставил "тупо" на это сообщение. Сразу видно настоящего патриота Украины, каким он тут пытается выглядеть.

19. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Рабиновий пытается донести одну мысль что рф ставит перед собой конкретную цель- уничтожение украины как государства. Потери при этом значения не имеют . И будет новая переяславская рада или не будет решает только один народ - украинский.

20. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

слухаю новини... ситуація тривожна... хз чим закінчиться...
    хочу сказати ось що:

інформаційний простір - це важливо...
    ДОСИТЬ РОЗХИТУВАТИ ВЛАДУ
    панове, зрозумійте, мені не хочеться воювати...

всі, хто пише образливі, неконструктивні коменти, розхитує діючу владу -
    ЗАТКНІТЬСЯ
    --------------------------------------------------------------------
    не почули?
    буду робити скріни...

якщо Мартіні не буде банити безтолкових - доведеться посилати скріни в СБУ...

І ЛЬВІВСЬКОМУ ФОРУМУ БУДЕ ГАПЛИК :negative:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)