Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Подзаборный пьяница, ты просто герой. Заслужил свою бутылку за проявленный героизм.:russian:

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Паря - дурний, аж не крутиться.
    Я особисто нікому не виставляю претензій стосовно російської мови. Хто якою хоче, той хай такою і пише.
    Це Хомчин виставляє претензії Ланктоші стосовно недопустимості використання російської мови. Тому я, природньо, сказав йому, що якщо він стосовно невикористання російської мови виставляє претензії Ланктоші, то нехай виставить і тому гамнюку Гудману.

А я, Василь, Сільвер Булліт нікому не виставляємо претензій стосовно використання російської, більше того - часто самі використовуємо російську, особливо якщо цього вимагає відомих цитат на цій мові. (З радянських фільмів, зокрема).

Крім того, ми - люди, що проживають в Україні, це відомо з точністю до регіону. Наводили докази.
    А паря - хрєн з бугра, хрєн його знає, звідки пише, і хрєн його знає, чого він тут на українському форумі товчеться.
    Тільки і всього.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Зелейоби не міняються.
    Брехати, брехати, брехати.
    Весна 2021, вже два роки правління віслюка, але дорога після Порошенка.
    Дорога зроблена за місцевий бюджет як результат децентралізації, але віслючки кругом кричать про велике крадівництво.

4. Кацалапий вже бреше гірше сивого мерина і віслюка.
    Ідіот з кульпарківської посилається тільки на кацапські ресурси. Про мову я не говорив. Ну і фантазії у зелейобів.
    " Я поєт, зовусь Незнайка, вам від мене балалайка"

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто би говорив, скільки було страшилок, з яких, ніщо не справдилось від порохоботів у 2019.

6. Good man

Good man Обычный человек

Ты инженер или лишь борщ варить способен? Если инженер, то прекрасно знаешь, после того, как ты выдвинул критерии, под которые подхожу не только я, но и другие форумчане, мне не нужно твоё формальное согласие с обвинениями в их адрес. Ты даёшь на это согласие, выдвигая обвинения мне.
    Ты прекрасно видишь итог инженерной дискуссии со мной, поэтому боишься её, каждый раз прячась за оскорбления.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

О, сосна моего мнения, спасибо за внимание к моей персоне. Понимаю, по существу возразить тебе нечего и твоему кумиру кацалапому тоже. Поэтому ты поспешила помочь ему спастись от интеллектуального позора в ходе общения со мной. Как баба, перевела всё из объективной дискуссии в личные оскорбления. Но таков уровень борщеварочки, на больше ты неспособна, ведь в твоём мирке у каждой хозяйки свой индивидуальный борщ. Объективные законы тебе неведомы.

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вам ніхто не казав що Ви шизанулись на дорогах?

10. А хвалитися немає чим.
    Але більш того, він уже переплюнув свого віслюка у брехні.
    Дорогу Чернівці-Нижанковичі почали робити ще в 2018 частинами. Франківська - Калуш, Калуш -Брошнів, Брошнів-Долина, Долина-Болехів, Болехів-Моршин.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дякую за корисну інформацію!
    medwedo berlogsoni, тут шановний форумчанин стверджує що Ви брешете навіть більше ніж брехливе падло Зеленський. Ви якось це прокоментуєте, або і далі будете пускати бульбашки в рідкому стулі Вашої брехні?

12. medwedo berlogsoni

Ви би, Хомчине, краще не випірнали.
    Ось Вам дорога під час Порошенка. Та ж дорога, той же Болехів.
    Невже Ви такий дурний, що не розумієте, що така дорога була там багато років?

View: https://www.youtube.com/watch?v=5_wlgGcDLiU

Вісімнадцятий рік. Цікаво, Порошенко уже потримав Томос чи ні?

Стосовно фінансування.
    https://dfrr.minregion.gov.ua/Project-annotation-full?PROJT=26106

Двадцять мільйонів - місцевий бюджет, а сто сімдесят мільйонів дала держава.
    При Порошенкові грошей не знайшлося навіть на Запорізький міст

Останнє редагування: 9 лют 2022
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Кацалапий, брехати треба вміти.
    Цю дорогу Чернівці-Нижанковичі почали робити в 2018 році. Я про це написав.
    Дивись хто виділив гроші. При чому тут велике крадівництво. Гроші виділені не зі статей на дорожнє будівництво. Не примазуйтесь до децентралізації. І це ще в рамках програми розробленої за Омеляна.
    І на останок. В якому стані була дорога весною 2021 року?
    View:
    View: https://youtu.be/8qXXC7hroes?t=77

14. medwedo berlogsoni

Можливо Вам подобається відбивати яйця на поганих дорогах, цілком припускаю, а я особисто люблю їхати по рівних дорогах, з розмітками, які видно в темноті і тумані, та без ям.

Якщо хто і шизанувся тут, так це на клоунах. Всім подобаються клоуни, а шизанутим - ні.

Я вже казав: хороша дорога, це чиєсь врятоване життя. Швидка допомога приїде вчасно, і людина залишиться живою. Породіллю можуть встигнути відвезти вчасно в пологовий будинок. Можуть і мати, і дитина залишится живі. Щоправда, місцевий піп може залишится без прибутку, бо не буде кого ховати, але то таке... На хрестинах заробить.

• Подобається Подобається x 1
  15. medwedo berlogsoni

Так і я кажу, що ніякого крадівництва немає.
    В 2019 році була погана дорога, а в 2022 уже відмінна. Значить, ніякого крадівництва. Дорогу, яка була погана в перший рік Зеленського, зробили відмінною на третій рік Зеленського. Яке крадівництво?

В дуже поганому. А зараз - в дуже гарному. Значить, крадівництва не було.
    Ті гроші, що заклав в бюджет Омелян чотири роки тому (шучу-шучу), не розкрали, а пустили в діло.

16. Silver bullet

:)))
    Хомчин, мабуть, ніколи за кермом не сидів, та і не їздив із свого кутку далеко. Ви від нього багато хочете)
    А взагалі Велике будівництво - як ніж встромили в пропагандонів порошенківських). От би ПОПу така ідея прийшла - скільки б він попіарився, а скільки б заробив! У нього ж набагато більший досвід, скажіть, @medwedo berlogsoni?

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я так зрозумів, що недоофіцерик щось там вякнув за свого свинорилого і його дорогу через Болехів.
    Я їжджу тою дорогою з 17-го року. Стрий - Чернівці - Кам-Подільський.
    Так от, ще в листопаді дороги не було. Була купа ям.
    А 1 січня, я їхав в Стрий - аж не повірив своїм очам. Прибрали літеру "У" з назви населеного пункту Болехів.

Останнє редагування: 9 лют 2022
    • Подобається Подобається x 2
  18. medwedo berlogsoni

Не могла прийти йому така ідея. Тому що на такі проекти потрібні гроші, і видно, скільки затрачено. Багато не вкрадеш. Ну, можливо, відсотків десять. Он Гройсман похвалився містком, а місток через два роки обвалився. Бо вкрали забагато.

Я тут викладав ролик про запоріжців, які задавали питання Порошенкові перед другим туром. Там було запитання: Пєтя, блть, где обещанный мост?
    Піаритися на побудованих дорогах і мостах - дуже накладно. Краще піаритися на мові і вірі. Виходить дешевше.

19. Silver bullet

У нас теж дороги за Харківом як дзеркало - і на південь, і на захід, і на північ( на схід не їздимо - не знаю). Навіть взяти село, оту Малинівку, де переробили місток, поставили нові отбійники, сучасні світильники на сонячних батареях.
    В такому місті, де нема великого навантаження, мало хто бачить. Ніхто не відкривав) . Але як робити - то робити правильно.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І на Донеччині магістралі збудовані, і мости, підірвані в 14-му...

а де твій аватар? :)