View: https://www.youtube.com/watch?v=nsWorYHw4VY&feature=share&fbclid=IwAR3JzabeNjXGOIJFDF_5QWmG525J4POaXMfmLW3fEqMQezfI17Yo5dIwgX8
Да шо ви гавагітє, Коломойша? Ще у 2014 дехто говорив, що як прийде до влади, наведе такий же порядок, як на Дніпропетровщині під час ватних шабашів.
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2155203174523077&set=a.775729072470501&type=3&theater ''Батько знайшов її в ямі'': скандальні подробиці страшної загибелі студентки на Житомирщині
Оооо. Так мо нехай і до нас в Конотоп заскочать і розберуться з тим, що мене автобусом переїхав двічі? )))
Серйозніше не буває. Кілька місяців тому @Іспанка тут на форумі навіть викладала повідомлення з цього приводу. Допомога для Сергія Руднєва (Capitoshechka) І @MARTINI теж десь фейсбучив
Ще поки нічим. Попереднення слухання в суді на 4 лютого. Коли буде основний суд - невідомо. З 1 грудня я вже вдома. А з нового року почав потроху на милицях по хаті свою дупу переміщувати
Я пропустила цю подію. Не знала. Видужуйте, Сергію. В суд хоч недалеко? Бо мені якось прийшлося 4 роки від'їздити з Харкова в райцентр на суди.
У Кременці водій маршрутки висадив на мороз двох сиріт, бо вони не мали грошей на проїзд У Кременці водій маршрутки висадив двох дітей-сиріт з автобуса, бо ті не мали грошей на проїзд. Разом з тим у них були посвідчення на безкоштовний проїзд, видані Кременецькою міською радою. Проте у автобусах приміських маршрутів вони вже не дійсні. З цими підприємцями договір укладає Кременецька райдержадміністрація. – У мене півтора роки тому померла сестра від раку (34 роки), двоє її дітей залишилися з нами… Міська рада пішла нам на зустріч і надала безкоштовні проїзні, але мої племінники вже неодноразово мені розказували, як водії їх принижують і не хочуть їх пускати в автобус, навіть не відкривали двері. А от сьогодні їх водій вигнав з автобуса, як бездомних собак виставив за двері на мороз, – розповіла рідна тітка 14-річних двійнят Світлана Трофимлюк «Терену». Жінка обурена таким ставленням до дітей і збирається звернутися зі скаргою до Кременецької РДА. – Сьогодні була точка кипіння… Я за те, аби надати цій ситуації розголосу, ми не повинні мовчати, це може статися з ким завгодно, всім важко, але це не значить що треба звіріти. Це робота і кожен повинен відповідати за роботу, яку йому довірили, – каже Світлана Трофимлюк. Голова Кременецької РДА Володимир Козубський уже проінформований про ситуацію і обіцяє розібратися з інцидентом, аби надалі такого не повторювалося.
Зимою виставити дітей з маршрутки на мороз - це бути покидьком. Та і двері не відкривати теж. Звісно треба звертатися, писати жалоб. Перед моєю старою свекрухою так не відчинили двері, так мій чоловік в інтернеті на сайті обласної адміністрації написав заяву і номер маршрутки, її номера, час коли це сталося, свої координати. Реагують міттєво: і передзвонили, і лист надійшов. Я вже не пам'ятаю, що там було - чи то премію забрали, чи контракт не будуть далі підписувати.
Тут ситуація складна, звичайно і водії бувають хамовиті, але не забув випадок, коли їхав у дизелі в Івано-Франківській області, їде група студенток, гарно вбрані, із золотими прикрасами, коли у вагон заходять спекулянти із морозивом, випічкою, пресою, у кожного щось купують, коли підійшли ревізори, пасажирки не мають грошей, таких трясти не пасує, зсадити з дизеля, ще заблукають у карпатських лісах, як із такими бути?
Якась атака почалася на тотих маршрутчиків... Маршрутник жорстоко познущався над хворою школяркою: усі деталі Нещодавно в Мелітополі водій маршрутки познущався над дівчинкою з пороком серця. Чоловік закрив 13-річну школярку у салоні автобуса і не випускав з тієї причини, що дівчинка не показала посвідчення при вході у салон. Після інциденту стан дівчинки погіршився, а мама постраждалої школярки написала заяву в поліцію. Про скандал з водієм маршрутки, який познущався над хворою дівчинкою, повідомляє "РИА-Мелітополь".
Польська газета і портал KRESY.PL пише про все набуваючий більшого поширення виїзд євреїв з України до Ізраїлю. Сіонізм і погіршення умов на сході України призводять до того, що люди з єврейським корінням хочуть шукати нове життя в Ізраїлі, - пише ізраїльська газета "The Jerusalem Post", описуючи прихід групи з декількох сотень євреїв з України до Ізраїлю. Ізраїльська газета "Єрусалимський пост" в якості прикладу дає вчителя з Краматорської, Wierę Sawicka, яка втікла під час війни на Донбасі спочатку для табору біженців, а потім для Ізраїлю. Вона була однією з 150 іммігрантів, які прибули на політ Ізраїлю в понеділок організацією, організованою Міжнародною спільнотою християн і євреїв, організацією, що займається, серед інших, створення підтримки для Ізраїлю та надання допомоги єврейським мігрантам з країн колишнього СРСР, Європи або арабських країн для завантаження в цю країну. Найстаршій людині було 83 роки, а наймолодшій - 7 місяців. Єврейські переселенці з цього польоту мають бути переважно заселені на півночі країни. Ізраїльський щоденник також цитує звіт про єврейську сім'ю Таріув з Вознесєнська на півдні України, яка сказала, що вони "зробили все можливе, щоб відстояти єврейські свята і традиції в Україні", але прийшли до висновку, що "всі євреї повинні жити в своїй країні". Яаков Хагоель, заступник директора Всесвітньої сіоністської організації, повідомив The Jerusalem Post, що в Україні євреї розкидані по обидві сторони конфлікту. Газета також цитує неназваного українського депутата в парламенті. Він сказав, що "боротьба з Росією викликає багато агресії в Україні", а "критика спрямована до уряду, олігархів і євреїв". - Оповідання про те, що євреї всі винні, є небезпечним і нагадує нам про Німеччину ще до Другої світової війни. Izraelski dziennik: ukraińscy Żydzi masowo osiedlają się w Izraelu » Kresy
А до вас доходить, що літають одні й ті ж по великому рахунку? І машини дорогі в великих містах в пробках стоять. І це про щось говорить? Якщо і говорить, то про величезну корупцію, закони, що не працюють, тіньовий ринок і ненормальне розшарування. Бо мінімальна зарплата, як і прожитковий мінімум і мінімальна пенсія - говорить про зовсім інше. У мене є знайома, яка літає кілька разів в рік - 2 рази відпочивати в Іспанію, і кілька разів доньку-студентку в Німеччині відвідує.
Це із серії, яка середня пенсія, в одного 1500 грн., в іншого 1000000 грн., середня із цих показників десь 90000, що правильна статистика?