Без перебільшення культовий серіал. Гримуча суміш з драми, детективу і містики від маестро Девіда Лінча. Це все приправлено мега-зірковим акторським складом і геніальним саундтреком Анджело Бадаламенті. Неповторна загадкова похмура атмосфера, глибокі символи в декораціях, іноді психоделічні сцени роблять стрічку унікальним явищем в кінематографі. Вперше ми побачили серіал на початку 90х на російському каналі "Останкино". І ось завдяки каналу 1+1 і торент-трекеру "Гуртом" він є в мережі українською мовою. Минулого тижня я скористався цією можливістю і рекомендую те саме зробити всім кіноманам. А ще є блага вість для фанатів "Твін Піксу". Девід Лінч нещодавно оголосив про свій намір зняти продовження. View: https://twitter.com/DAVID_LYNCH/status/518060411690569730 Уже відомо, що третій сезон матиме 9 серій і в ньому знімуться чимало акторів, які знімалися в серіалі 25 років тому. Режисер обіцяє дати відповіді на чимало запитань, які залишили по собі перші 30 серій. Хоча, знаючи, Лінча, я гадаю, що запитань навпаки виникне ще більше Що цікаво, тоді, в далекому 1991 році в нього вже був відповідний план! Він залишив якір у вигляді слів Лори Палмер "Ми побачимось знову через 25 років". Ну хіба це не фантастично? А ще карлик каже "Коли ти мене побачиш наступного разу, це буду не я" А-а-а-а, ну просто майстер інтриги 80-го рівня! З нетерпінням чекаємо!
Я ніби і по ящику його дивився, і напевно й не раз попадав на нього, але зараз на 80% він для мене був новий. Якісь нійбільш яскраві моменти в пам"яті закарбувались наче дежа вю, та загалом сюжет відкривав для себе заново. І я заново, як і в дитинстві, закохався в Одрі Хорн. Вона супер View: https://www.youtube.com/watch?v=t5QqNMXosxs
Один з моїх улюблених. Дивилась його тоді, а потім, коли навчилась "агліцької" передивлялась в оригіналі. Читала, що рейтинг фільму на американському ринку почав падати, тому кінцівку Девід Лінч зробив під вимоги власників каналу, а не по свому задуму. Але ось зараз знімає Twin Peaks 28 років по тому , і йому дали необмежену к-кть ефіру. (чи навпаки - не дали обмеження на к-кть серій ) Анжело Бадаламенті створив музику для фільма - можу слухати по кругу View: http://youtu.be/GPYUncqdKew
Я щось пам'ятаю з дитинства, єдине що згадується то атмосфера містики і страху, якийсь карлик чудний, старшокласник який спав з дорослою тьоткою, і питання "Хто ж вбив Лору Палмер?" Варто його дивитись ще раз?
Я пам"ятаю назву "Твін пікс", пам"ятаю музику..... І все... Наскільки пригадую, якщо щось і бачив, то хіба якісь кусочки (коротенькі) якихось серій).
Заздрю тим, хто дивиться його вперше. Серіал може і "безнадійно старий", але враження залишає тривале. Дивитись, чи не дивитись - ось питаннячко.
пляцки мені не запам'ятались (давно то було), але ось горнятко Купера... - навіть деякий час мала подібне - шестигранне. а-а, на пляцках! точно! я прочитала "пляцках", а подумала "млинцях". Точно, "до дідька добрий чорничний пляцок "
Вчора заліз на Гуртом. Ледве згадав, як я там називаюся. Потім з трудом нагадався, як саме звідти завантажувати. І..... завантажив собі повністю український переклад. Нинька переглянув 1 серію.
Після Твін Пікса, подивилась ряд фільмів Лінча - дивний він, мені його фільми подобались. Але якось натрапила на його цитату " погана кава - краща, ніж зовсім ніякої кави", і тут я з ним не згідна. Поглянула на тодішніх акторів сьогодні- сумно... Зрозуміло, що і ми не помолодшали... І все ж таки