Відповідь: Трансформери (2007) переглядаю зара фільм ...напевне постарів,чи я перестав бути кіноманом, ,куме мо" я захорів....
Відповідь: Трансформери (2007) імхо, екранізації коміксів і мультиків пеерважно невдалі бувають..єдине щось нормальне - це Супермен 80-якогось там року..
Відповідь: Трансформери (2007) Фильм класний Класні спецефекти Лиш мені не сподобався прікол про мастурбацію ну нідочо
Відповідь: Трансформери (2007) А я дивився те кiно в перший день коли воно вийшло.I менi сi дуже сподобав тим шо туда засунули джаст енаф акцiї(от до прикладу мiцний горiшок- там переборщили явно).Не сподобалося те що дофiга реклами Шевролєтачи то пак ДжieМ(особливо коли капiвска машина Форд Мустанг дiстала по мордам вiд шевiка)i мериканської армiї( ну який дурний каже пiдлiтку ти тепeр солдат- от бiжи туда з мелафоном,а я тут в прикриттi повоюю, ну але то їхня така армiя, бог з ними). Цiкаво почитати i нарахунок нашої адаптацiї.Вiдколи Бамbлбi це пчiлка, вони б ще її Маєю назвали. :D Бамбл бi це доречi шершень.I тут зазначалося що там Авео показували- то де ви менi скажiть? Жовта машина, як перша стара так i потiм нова то був той же самий Шевi Камаро вiдповiдно 77 i 07 року випускiв(ульотна машина мушу замiтити),Випускають її якраз до юбiлею, надорогах поки небачив. Хех саме бiльше сподобався то мала i вредна Нокiя, менi б таку цяцьку:bazar:
Відповідь: Трансформери (2007) Ви видно давно з України,бо тепер показ фільмів починається в один і той же день,у Львові на 10 годин раніше ніж в Сіетлі
Відповідь: Трансформери (2007) Дивилася трансформерів. Прикольний фільм, музика рульна, сюжет теж нормальний,але от у кінці фільм якийсь пафосний...Але нічого, такі фільми треба дивитися в кінотеатрах))
Відповідь: Трансформери (2007) А хто знає де можна завантажити Трансформери DVDRip з українським перекладом. Дивився у кінотеатрі на українській - масса емоцій, а от на російській по компу дивився - зовсім не те. Коли звик до "Бджілка", то слухали "Шмель" вже якось не приємно. Дуже хочу український переклад.
Відповідь: Трансформери (2007) Не кіно, а маячня якась з розкладушками... дурно витрачений час. :8: Схоже на дипломну роботу якогось студента з інституту мистецтв, і то доволі невдалу... на 4 хіба дійсно спецефекти, ну і Семова чувіха на 5 з "-" потягне...:D
Відповідь: Трансформери (2007) пан самойлович, ви, мабуть, — даруйте на слові — застарий для цього фільму... я пригадую, що коли ще вчився у політехнікумі свому, то летів додому, щоб подивитися "емтіві" перед "мостом" і "трансформери" по "айсітіві"!....
Відповідь: Трансформери (2007) Та дідько його знає, мо` і застарий... вік Христа, як не як... Хоча "потерів - горців - володарів обручок - зоряних сутичок" ніколи не розумів і не дивився...
Відповідь: Трансформери (2007) гелено, ви що -- тільки зара це кіно подивилися?... чи тільки зара вирішили написати свої враження?..
Відповідь: Трансформери (2007) правильно..... всі написали відгуки, описали про що там йдеться.... можна сміливо йти в кіно... ))
Відповідь: Трансформери (2007) тю... я не читала відгуки тільки першу стор проглянула вже після перегляду