Відповідь: Трансформери (2007) Бджілка - тільки він був не порше, спочатку був старий жовтий автомобіль (амерікнен мускул кар), а потім Шевроле (Авео :D). до перекладу в загальному претензій немає. тобто навіть взагалі претензій немає, ляпсуси дійсно в самому сценарії. хоча фактично нема фільмів екшин без ляпсусів. п. Пупер питання ці ж і в мене... щодо "поганості" наділених кубом життя речей то можливо малося на увазі показати що робота мають створити також "в доброті" для його "позитивної" ролі. а ці людські речі - це суцільний негативізм (фраза чувака з 7-го сектора "о Нокії особливо агресивні!")
Відповідь: Трансформери (2007) Ясно. То я взяла, видно, з діалогу батька і сина в машині, коли батько йому сказав, що "порше він йому не купує". Але щодо того, як перекладено пісні з радіо, ви так мені й не сказали. Вони українські пісні використали?
Відповідь: Трансформери (2007) Пісні мовою оригіналу. Фрази і даілоги з радейка - перекладені і адаптовані. "Агент - нокії дуже агресивні , у них душа самурая БлАндЗінка - їх виробляють у фінляндії" 5+ =))))))))))))))))
Відповідь: Трансформери (2007) а мені цей фільм абсолютно не сподобався.Може це просто я не люблю фантастику і тп. але мені він здався дуже дитячим, все-таки по коміксу і мультику знятий.Та і гумор мені здався дуже плоским, хоча в деяких моментах викликав добру посмішку але не більше.Про те що спецефекти класні я не сперечаюсь, але я не люблю фільмів де забагато комп*ютерної графіки.Чесно кажучи роботи зіграли ролі як мінімум не гірше за акторів:D
Відповідь: Трансформери (2007) Юрку, а якого біса ти в той кінотеатр ходив? ти ж не любиш 90% того, що зараз в кіноіндустрії продукують.
Відповідь: Трансформери (2007) а хто сказав що я вкінотеатрі дивився? я б на таке гроші і не тратив:D
Відповідь: Трансформери (2007) Также рекомендуется посетить шикарный сайт фильма: http://www.transformersmovie.com/ Помимо всего прочего, там можно послушать три трека из OST к фильму: Linkin Park - What I've Done, Mutemath - Transformers Theme и Goo Goo Dolls - Before It's Too Late. Полный саундтрек выглядит так: 1. Linkin Park - What I've Done 3:25 2. Smashing Pumpkins - Doomsday Clock 3:44 3. Disturbed - This Moment 3:05 4. Goo Goo Dolls - Before It's Too Late (Sam And 3:05 Mikaela's Theme) 5. The Used - Pretty Handsome Awkward 3:35 6. HIM - Passion's Killing Floor 5:14 7. Taking Back Sunday - What's It Feel Like To Be 3:43 A Ghost? 8. Styles Of Beyond Feat. Mike Shinoda - Second 3:07 To None 9. Armor For Sleep - End Of The World 4:10 10.Idiot Pilot - Retina And The Sky 3:37 11.Julien-K - Technical Difficulties 4:22 12.Mutemath - Transformers Theme 2:46 И в фильме еще звучит роскошная музыка композитора Steve Jablonsky.
Відповідь: Трансформери (2007) Бджілка (Bumblebee) спочатку був - Chevy Camaro 1977 року (http://ua.korrespondent.net/main/79243/)
Відповідь: Трансформери (2007) Фильм несомненно прикольный, постарались. Правда хотелось бы его все таки видень немного более "взрослым". А то на обсуждении проблем становления юношеской сексуальности я малость вздремнул.
Відповідь: Трансформери (2007) вже підписано контракти (напевно з самого початку) з акторами на Трансформери 2 і 3.
Відповідь: Трансформери (2007) актори файні, але “школярка” на “школярку” не зовсім “тягне”.... їй вже давно за 25......
Відповідь: Трансформери (2007) вже тиждень як фільм подивились.а сьогодні мій малий (йому 5 років) запитався: а як така маленька машина ставала гігантським трансформером?я задумаласьвзагалі фільм супер!
Відповідь: Трансформери (2007) Ти би бачив місцевих акселератів! Ті, що від мене молодші, виглядають старшими. Мене тут постійно тінейджером називають. А ще вони тут довше вчаться, ніж наші, то теж треба пам'ятати.