Відповідь: Трансформери (2007) Довженка може й 10 .Копернік мінімум вже 12 грн, але кожної середи* на всі місця. (*День глядача)
Відповідь: Трансформери (2007) Невже досі платити треба за місце? Коли то вже в Україні то зміниться? У Польщі ми ходили в кіно, то ціна була стандартна на всі місця. І місце до квитка не прив"язане. Де сів, там сидиш. Хочеш краще місце, то прийди раніше, а прийшов пізно, то твоя втрата. Те саме в Канаді, в Штатах. Та ж кінотеатр то не оперний театр! Маразм, чесне слово!
Відповідь: Трансформери (2007) Таких де не терпне дупа від дерев"яних табуреток (перепрошую шановне панство звісно за інтимні подробиці) - ДВА! На Коперника та на Театральній. Довженка - найбільший в Зах.Україні екран. Все решта (Київ, Львів) заледве жевріє, гребує прибиральницями та опалюванням чи кондиціонуванням. До речі, кондиціонери Кінопалацу можуть комусь застудити голову..не продумано.мали б у перерві провітрювати а не шурувати на всю коли там діти сидять.
Відповідь: Трансформери (2007) http://kinopalace.lviv.ua/seans/ КіноПалац і КіноКопернік Я писав про КіноПАЛАЦ. Тут Ви мене не переспорите... я весь 2-3 курс на всі фільми ходив в Кінопалаці =) Дизінформація =) В Довженка УЖЕ ДВА ЗАЛА... НОВИЙ ЗАЛ З МЯГКИМИ КРІСЛАМИ ДЛЯ ДУПИ =) Давайте ще Африку згадаємо ? Я висловив свою думку. А як нема змоги в кінотеатрі отримати задоволення, то вже краще дочекатися ДВДріпа, ніж гаяти час на безглуздий самРіп... Памятаю форсаж .. камераРіп.... фіолетовий відтінок зображення, англійська гучніше волає за пірата... а клубі переконували що якісний ріп... довго цю історію згадував.
Відповідь: Трансформери (2007) яка різниця що дивитися? мені особисто до лямпочки яка там якість зображення чи звуку (від кінотеатрового звуку голова болить взагалі, а дома слухаю як хочу), якщо це економить мої кошти та час (не мушу вибирати коли там маю йти дивитися) і т д. це питання смаків і нервів . звичайно двдріпи це супер. але ТС-и всіх останніх фільмів собі спокійненько дивлюся дома. це також допомагає обійти обіцянку не ходити на фільми з перекладом російською мовою - дома це не в кінотеатрі.
Відповідь: Трансформери (2007) як на мене краще купити місце і знати де сидиш - є хоч якась певність у цьому житті
Відповідь: Трансформери (2007) Граждане,!занимайте места согласно купленнным билетам,а не кто смел,тот съел.
Відповідь: Трансформери (2007) Дякую за інформацію. Розвиваємось таки потроху. А щодо вартості сеансів, то все вірно. йшлося про вечірній час, бо не будучи студентом мало кому випадає в будні на 11 ранку ходити...
Відповідь: Трансформери (2007) Новина про инші кінотеатри ЛЬВІВ, 5 ЛИПНЯ, PRESSTIME.COM.UA. ― Львівська міськрада вирішила ліквідувати комунальні кінотеатри. Ухвалу «Про результати фінансово-господарської діяльності львівських комунальних підприємств за 2006 рік та планові показники на 2007 рік» прийнято сьогодні під час засідання сесії. За цю ухвалу проголосувало 64 депутати. Згідно ухвали, буде ліквідовано комунальні кінотеатри «Стрілець», ім. Б.Хмельницького, «Сокіл», «Київ», ім. І.Миколайчука, «Зірка», «Кассандра». Майно кінотеатрів може бути передано в оренду без збереження спеціалізації лише окремою ухвалою Львівської міськради.
Відповідь: Трансформери (2007) Сюжет: 5 Звук: 5+ СпецЕфекти: 5+ Гумор: 4 Субота. Перший сеанс. 10-35. Вільних місць немає. Маршрутка. Довженко. Синій зал. Мягкі крісла. Задоволення =) Як вже писали: блондинка і негр, мастурбація, фак негритоски - во то все шо реально не вписувалося у фільм. Зате фішка з дозвоном в пентагон просто вбила всіх наповал =)))))) Укр. переклад і адаптація: 5+ Загалом раджу дивитися в кінотеатрі щоб отримати задоволення від зображення і чудової музики у супроводі. Ну і щоб підтримати укр. переклад фільмів і надалі =)
Відповідь: Трансформери (2007) Ліля, а у нас всі під крісла лягли від сміху - особисто я був вами попереджений про цю сценку і сміявся так впринципі "Щаслива година Сема" :D Фільм сподобався - згадалося дитинство - кіборги, обманоїди, Оптімус Найкращий ... Дуже, дуже сподобався переклад Нашою Рідною Українською Мовою! Хто шукає фільософію чи загадку - то не для вас тут все просто як дошка. Не сподобалося відверто комічна роль ФБР-івця і певна незавершеність у деяких сюжетних лініях.
Відповідь: Трансформери (2007) Може 7 Сектору ? А то ФБР там так при захваті блондинки і в кімнаті допиту показували.
Відповідь: Трансформери (2007) Андрію, карма не знімається. Вона лише додається. А палець униз показує лише те, що пише: мені не сподобався допис і все. Так що не переживайте. Я вже виправилася.
Відповідь: Трансформери (2007) подивився.... в кінопалаці.... фільм дуже хороший: гумор, спецефекти, хеппі енд.... але ще під час фільму з’явилося кілька запитань: чому під дією кубу всі механізми ставали поганими?.... чому розміри машин виростали у кілька разів і не були пропорційними людям?.... чому окуляри з кодом були розміром з руку трансформера?... та ін....
Відповідь: Трансформери (2007) +1! Але щось питань мало. А мій чоловік деякі фрази вгадував. Вимовляв їх за кілька секунд до того, як ми почули ту саме фразу вже з колонок. То було смішно.
Відповідь: Трансформери (2007) дивилися англійською?... я дивився українською, тут переклад дозволяє використовувати синоніми.... а фільм смішний і без вгадування...... “ви — зубна фея?”.... а цей маленький обманоїд?..... пс. щодо питань..... фільм хороший, я розважався..... питання з’явилялися коли вже ВИДНО було ляпсуси.....
Відповідь: Трансформери (2007) Цікаво, а як українці розуміють "зубна фея"? Адже в україні молочні зубки з-під подушки мишка забирає, хіба ні? А тут саме "зубна фея". Тому дівчинка несла торбинку із написом "зубчик". Маленький обманоїд, то котрий саме? Той, котрого у непробивному акваріумі з японської камери створили? Чи той, котрий на початку є магнітофоном? Зрештою, мені обидва сподобалися. Ну, на французьку, то треба до Квебеку їхати, у місцевих кінотеатрах все йде англійською. До речі, а як в українському перекладі собі дали раду з тим, як говорив за допомогою радіо трансформер-порше? От імені його не пам'ятаю.