Той, хто пройшов крізь вогонь

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем MARTINI, 12 лют 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Загадкова фраза і загадковий її звязок з темою. Може зранку краще не вживати?

2. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

[FONT=&quot]Таки «Ще не вмерла», якщо у такі паскудні часи такий веселий фільм зробили. Так, він наче з клаптиків зібраний, деякі сцени не зрозуміло, для чого. Але в мене дні три хороший настрій був. Від сцени в бані просто від сміху вмерла. Фільм, хоч і казка, про нормальних людей, а не набридлих кілерів і урок. Капранови порадували, дуже до місця в ролі простих радянських агрономів.[/FONT]

• Подобається Подобається x 2
  3. hrim

hrim Well-Known Member

Мені фільм дуже сподобався. Власне, наслухавшись різних відгуків, був готовий до чогось посереднього, фрагментарного, незакінченого. Фільм більш як гідний. Його стиль мені дуже запасував. Стосовно пронесення української канви, то йому взагалі нема (не знаю) сучасних конкурентів.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

о, дуже влучна і лаконічна оцінка, саме таким він мені і видався

5. Anopsa

Anopsa New Member

Разочарована !!!!

Сейчас смотрю фильм. Он идет по Первому Национальному.

Пока только вижу набор каких-то несвязных кадров. Да еще и ужасного качества изображение. Все время черный экран. На черном экране, правда, титры украинские. По ним и пытаюсь понять, что там в темноте происходит.

Звук ужасный, то громко, то ничего не слышно. Смотрю с пультом в руках, звук регулирую под каждый кадр.

Актерам не удалось передать чувства. Так, какие-то вялые потуги! Станиславский бы сказал: Не верю!

Реклама к фильму была заманчивая. Ожидания были соответствующие.
    Разочарована очень !!! Впечатление, что это набор каких-то огрызков, которые пытаются выдать за элитарное кино.

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

Загалом зі всім згоден. Тільки не сказав би, що це хтось видає за елітарне кіно

Motorola Atrix 2

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сама ідея фільму дуже хороша, мені сподобалася історія про нашого українського хлопця, який не зламався, а зміг стільки всього пережити й стати вождем індіанського племені. Головне у фільмі - український дух. А ще заімпонувала гра Дмитра Лінартовича - він буквально вжився в роль. Йому найбільший плюс. А операторська робота - до одного місця. Таку гарну ідею так запороти дешевими зйомками і незрозумілими спецефектами.

8. MARTINI

Ідея? Фільм знято за реальною історією :)

Motorola Atrix 2

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я знаю:) Мала на увазі ідею показати своє, рідне, українське.

а де твій аватар? :)