Ага тєлєканал-"Poccия", Минкульт Российской фєдєрации, члєн КПРФ Бортко, Вдовиченкоф, Баярский,Ильин,Бэзрукоф. А Карнєлюк яким боком наш? Поясніть свої критерії.
- деньги бюджетные осваивает тот, кто подсуетился. Вот ежели у меня парень из Тернополя прошлым летом плитку клал за мои деньги, это ж не значит, что я её клал? - и что? Я не член КПРФ, так и не москаль, шо ли? - О! Тоже видите, что последняя буква какая-то ненатуральная? Там ще Петренко в главных ролях, Вы на эпизоды рановато перекидываетесь, (к тому же, вся массовка из вашенских). И Ступку не забывайте, не забывайте... Критерии - нормальные критерии. Бортко имеет родителей - украинцев, учился и рос в Киеве, т.е. ровно столько же оснований считать его украинцем как и Гоголя, и Сикорского, летавшая скока-то лет назад на шаттле "канадийка украийиньского походження" и ещё кучу людей, которых свидомая часть общества то считает "своими", то не считает, в зависимости от того, о ком именно, с кем и по какому поводу. Вот и к сути перешли. Я знаю, что "свидомым украйинцям" жизненно важно разделить все на "ваших" и "наших" как можно окончательнее и бесповоротнее, и со святостью этой цели спорить не собираюсь. Только не всегда это у вас получится, и чем меньше предмет спора похож на старую туфлю, а больше - на человека (к тому же живого), тем скорее его надо спрашивать, кто он и "чьих будет". А что, "Собачье сердце" - плохой фильм? Не заслужил им Бортко права на свои украинские корни?
Але ж "бока" які той тернополянин наробив це в деякій мірі ваша проблема а не його бож обсервуватимуть їх ваші гості. Перепрошую але я не вважаю шо москаль то однозначно не свій. На приклад він може бути моїм другом, а от член КПРФ навряд. Моє прохання щодо пояснення критеріїв стосувалось власне цього персонажа!!! А для мене якраз "Святість" такої цілі не є безперечною. Не те шоб розподілу не існувало але він не настільки статичний як вам видається. Коли буде бажання з пана боку то викладу власну позицію розлогіше. Фільм пречудовий, мало того "не мої" росіяни знімають не мало справжніх шедеврів приклад "Остров" з Мамоновим у головній ролі. Але мова про конкретну стрічку метою якої, це моя власна думка, є- "показать зарвавшимся хахлам как правільно нада богу молиться" і як на мене ця спроба виявилась недолугою та комічною, і це мене, буду щирий дуже поитішило. Для прикладу- мене так само тішать претензії НЕ МОЇХ українських попсовиків на лаври якихось гуру! Ну хіба не смішно?
Фильм посмотрел. Пол фильма ком в горле и переполняли эмоции. Батальные сцены хорошие. Игра актёров супер. Про жида в точку... очень умный и трезвомыслящий человек, бизнесмен в высшей степени... дал слово или бизнес обязательство, так и выполнит обязанности. А простой люд, чуть шо сразу во всех бедах винит жидов... мы же их "умнее". И Исус був украинцем. Козаки по национальности -КОЗАКИ, но за Русь-матушку ,за веру православную, за землю родную. Ступка молодец...Гоголь рулит! А сыну Тараса... нравится жить по польски...ему нравится их культура...ну и паночка красоточка. Вот и перебежал и предал...как многие сейчас Польшу боготворят...и наш форум не исключение. Лигалайз & Макsим - Небо Засыпай (OST Тарас Бульба) HQ: http://www.youtube.com/watch?v=BVruhyk2z14
Именно!! Хороший фильм, правда, как по мне, - слишком много кровавых сцен. А когда Тарас убивал сына, я плакала. Сильно сыграно. Оба актёра - молодцы!
Фільм примітивний. Неоправданий пафос. Любування натуралістичними сценами. Непереконлива гра акторів... Пожалів затрачений час на його перегляд.
Я теж подивилась декілька епізодів. Муть повна. Такий заголовок, така реклама, а дивитись немає на що. Пізніше в пресі прочитала, що було два варіанти цього твору. От-то і зняли по другому, де прославляли Росію, а запорожців.... Кому це вигідно?!
Мене дивує, сперечатися треба було за що. Знаєте, мені приємно дивитися "Вогнем і мечем", хоча там українців зображують у поганому світлі, хоча з порівняно з книгою, у фільмі українці - янголи. Хоча поляків теж не шкодують. Але він талановито знятий, тому я прощаю. Цей фільм повністю "туфта", так спаскудити книгу могли тільки малороси, які знімають для Росії. Пригадую портрети Путіна і російську міліцейську форму на тлі Києва, у низькопробних українських серіалах знятих для Росії.
Стою навколішки! Може й мені гріхи відпустите? Критики... "природу нашу"... А ще 6 тисяч фільмів Болівуду "заклєйміть" не бажаєте? Я в захваті від диспуту дилетантів... А може просвітите що краще "Охота" виготовлена в Україні, чи "Охота-2" виготовлена в Росії?
Мені начхати на фільм "Тарас Бульба", тому можете сперечатися самим собою скільки завгодно. Скільки завгодно рийтися у г...ні. Я від 2 редакції книги в захваті, талановита книга Гоголя, а фільм г...но обговорювати не буду. Мені подобається фільм "Мастер і Маргарита" та безліч разів перечитував Булгакова. Багато разів перечитував "Білу гвардію", не звертаючи увагу на її українофобську складову. Талановитим творам і митцям прощають все, якщо воно талановите. А ви далі нюхайте свій фільм "Тарас Бульба".
Пане Полковнику, мені мої знайомі з Росії розповідають, що знаєте, що відрізняє фільми та серіали вироблені в Росії і в Україні відрізняю. Фільми та серіали з України бажають підкреслити російськість фільму, де потрібно і не потрібно. І найкращий символ цього "Портрети Путіна" , візитівка просто. Фільмам з Росії, не треба підкреслювати свою російських характер - це смішно.
Хм, а зачем в Ленинградских сериалах где надо и не надо показывают Нимиров с перцем? Хотят украинскость подчеркнуть?