Сьогодні син з невісткою ходили в кінотеатр на фільм "Крути". В залі було 6 чоловік. Та день робочий і пізно сеанс. Фільм важкий, але цікавий.
Тут я з Юрком згодна. Ну таке вже лайно перти на форум - нащо? Тут смітник чи що? Читають не тільки ті, що пишуть, гостей багато. За таке на любому форумі було б покарання.
Мені в-дупі те форумне покарання. Свобода сама покарає,як буде така потреба в самозахисті... І-і...картинки я не ліплю,а тіко катреняки, сарказми з афоризмами (нехай і часами дикі)! Це щоб людською довірою,добротою,правдою і патріотизмом ніхто не посмів,як Іуда торгувати. Шануймося! View: https://www.youtube.com/watch?v=JsjvXjCUHpw
«Розвели, як лоха»: прес-конференція Януковича стала новим джерелом мемів 6 лютого екс-президент України Віктор Янукович дав у Москві велику прес-конференцію, щодо «актуальних питань української політики». «Озброєні молодчики», військовий переворот та «мене кинули, як лоха» – Віктор Янукович не змінив свою риторику з моменту останньої появи на публіці. Тим не менш, користувачі соціальних мереж щиро подякували екс-президенту України за меми, які він вкотре привніс у соціальні медіа. ________________________ А чи не схочуть то все закрутити нагло і круто по-новому,та і звалити все на...на національні сили,партії,на Свободу,як на Юща,хе-х, оті всі Васі-Ромасі і політики-крутії з ПР, БПП та інші "переможці" Майдану ? Не радив би! Так от буде з кожним ворогом...
Польща: спалена поляками Сагринь знову стала ілюстрацією “злочинів українських націоналістів” Польське бюро з питань вшанування битв і мучениства при Інституті національної пам’яті проілюструвало "злочини українських націоналістів" фотографією спаленого Армією Крайовою українського села Сагринь. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова українського Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович. "Знов спалена вояками польської АК українська Сагринь стає ілюстрацією жертв українських націоналістів" - написав він, додавши скріншот зі сторінки польського відомства. ------------------------ Тепер то і стають зрозумілими такі ж подібні конфронтаційні коляборантські ходи і наших ріднесейких Львівшько-Форумних "патрійотів"! А кукіз-вам-в-дупу й буде,панове і пані! Дивимось дальше то кіно про Волинь і чим-то все закінчиться!
Зацініть твіт від @soundman_ua: View: https://twitter.com/soundman_ua/status/1094555572282757121?s=09
Катрен для фарисеїв То фарисейство вийде боком всім фарисеям й брехунам, прийде ще Той,що пальне в-око, й буде-то правдонька Всім Нам. Вже народивсь Тіль Уленшпігель і гострить меч на ту-підлоту, що Євро-нації здурила,та й... знищить ту-усю гидоту! На пам'ятнику Шарлю де Костеру напис говорить: «Est-ce qu'on enterre ULENSPIEGEL l'Esprit NELLE le coeur de la mère FLANDRE ..» - «Невже ми поховаємо дух Уленшпігеля і Неллі - серце матері Фландрії ... » # Прах Степана Бандери клекоче в серці українських націоналістів ,подібно до фламандців!
@Юрко НОТОЦО, вам херня в голові... Вчора он беркут бандерівців сильно образив, а нині вже перепрошують... Чисто як ПОП з цинічними бандерами У Національній та патрульній поліції запустили флешмоб «Я – бандерівець» з метою вибачитися за дії одного з правоохоронців, який під час сутички та затримання учасників руху С14 біля Подільського райвідділку поліції Києва вигукнув «Лягай, Бандера!».
У Парижі – перші сутички на акції “жовтих жилетів”, одному з мітингарів відірвало руку Ну і чим на сьогодні Свобода гірша повставших французів? А завтра? ЗАВТРА Й ПОБАЧИМО...і в Франції,Італії і в Україні! По цілій гЕвропі! «Gilets jaunes»: un manifestant a eu une main arrachée
ігорку,закінчуйте грати і Ви з себе напів-патрійота! Шо,не бачите,що з весною,з теплом надходить...Ой,Ігорку,Ігорку,брате... Катрен Українця (2015) Та то буде такий пердець, що мало не покажеться, як нацьйональний елемент, з терпіння... просто сказиться! #414 View: https://m.youtube.com/watch?v=hRR2OOvn3Ew
Юрко, а чо ж я не бачу? Я і бачу і знаю Бо маю під бульбою/кукурудзою десь 10 соток. Трохи під грядками, всякими соями і горохами, сад десь на 30+ дерев і ще й виноградник. Так що я знаю, що то з теплом надходить
Юрко, дайте си на спокій - які ще підкови? Китайський трактор так гарно все зробить, що навіть рискалем поправляти не треба
Добре...А в нас на 12 сотках городу найбільше - кавуни та дині, ну ще арахісу багато (урожай 3-4 сітки завжди).Картоплі садимо дві цеберки - більше на літо не треба. Перець солодкий та гострий, огірки-помідори - по рядку ранніх та пізніх, грядочка різної капусти, грядочка баклажанів...Зелень - по саду росте.Салат різнокольоровий - на клумбі))
У нас одну ділянку восени пашуть і дискують весною, а на другій- поряд, де сад та садиба - там частково полуниця та малина в траншеях, а частково- оті "грядки Мидлайтера" - раз поробили і все. Натягнули мотузочки через 60-90-60, на стежках, по яких ходять, сіємо сидерати, а грядки копати не треба - вони замульчьовані, за зиму мульча перегніває, земля пухка та удобрена.