Катрен про паскудників Ті,хто згубив надію України, спаскудив їй життя,та і Європі теж, покарані повинні бути трибуналом честі... А як насправді буде, то й фіг розбереш!
Катрен про новий Перл Харбор Створить Путін В. конфлікт й напад на Аляску й стане третій раз Обама президентом в Вашингтоні... та й влаштують "пляску"!
Пане Нотоцо , Майдан в процесі , він не закінчивався , але з вами згодна і ваша творчість подобається.
Пане Нотоцо , вибачте мене за не знання , а що то за медалі хрести ? У мого прадіда польскі нагороди і теж хрести , але він був в армії крайовой ім Костюшко.
То сучасні національні відзнаки періоду правління Віктора Януковича! В Польщі подібно нагороджували в час президента Леха Качинського!
Ой! Йшли на Майдан і на вибори по мир і в Європу ,а прийшли...до війни вдома! Катрен про олігархів Запустили по-Майдані супер пропаганду, та й до влади привели олігархів банду... Банда ця без міри та й розперезалася, і в кінці-кінців логічно...взяла,та і всралася!
Катрен про брехунів Розбрехалися вже так,що й суть не вловити, що й нема кому фактично брехунів спинити! Брешуть,вішають шпагетті всім і вся на вуха, а хохол краде останнє...та й уважно слуха!
Пане Нотоцо, ваші катрени я читаю по троху кожен день , бо як всі одразу , то не буде свята. Вони для мене як особливий посуд на Різдво, чи Пасху , свій український , як рушники вишиті ...як те , що є душі кожного нормального українця . Здоров'я Вам і творчого надхнення.
Катрен для JTata Чудній дівчинці,полько-українці, катрена скалатав,був б ще син...посватав б! Щастяю-Здоров'я бажаю, в чому й сумніву не маю!
А далі троха сумнішого... Катрен про боязнь гАмерика з НАТО,гЕвропа й Петрусь, натринділи сті-і-і-ільки...я мало не вс... майже не боюсь, що насуне рай в г'Европу, сало й кока-кола і що Ненька-Україна юж не буде квола!
Йой,катрен сам вискочив,во-о... Катрен на прощання Прийде Ярема із Тягнибоком, а Петя чав,в Лондон тихо так,чав-чав-чав... щоб Правий сектор із Фаріоншов по-дупі му не надавав! View: https://m.youtube.com/watch?v=O6oR4xK6xe8
Катрен про Юркове щастя Мені в щасливій Україні жить... навряд чи ще прийдеться! Мені й Галичина скромненька підійде... Та вірю,що народ мій український добре впреться, то ради наших діток, тих хитро-мудрих...з розуму зведе!
Катрен про Божу кару За тисячі героїв-українців скалічених й загиблих на війні, пішле Бог кару ворогам народу - за Україну знищену в пітьмі!
Катрен Українця Та то буде такий пердець, що мало не покажеться, як нацьйональний елемент, з терпіння... просто сказиться! View: https://m.youtube.com/watch?v=hRR2OOvn3Ew
Пане Нотоцо, коли наші українці(яких я вважаю зрадниками) їдуть до рашки на заробітки, то нам до того, про що Ви написали цей катрен , ще далеко.. Коли анастезіолог і хірург, беруть гроші в родичів покаліченного бійця з АТО, за операцію, а родичі з радісттю дають, та лікарів виправдувують, нам ще до того століття..(( Світла Ви душа пане Нотоцо .
Катрен про мудрегелів Бог Український бачить,хто мудрує, а хто працює й по-г'америках гарує... Прийде час,дастся Оце знати й ще буде мудрегель у "дурня" щось вивчати!
Катрени по своїй суті,то не поезія... Пророцтва галицького хлопського фільозофа це...і більше ніц! Читайте,як прозу! Кому важко зрозуміти,про що йдеться в цих катренах,закиньте краще це заняття...забудьте! Катрен про змія Чмо Гавняра ще дістане по-дупі лопатов, Ще пролЕтить Змій Горинич й понад його хатов... Він у Льондин,Змій Горинич з ракетов за ним, з криком:- Чмо гавняне,францувате... то тобі за зданий Крим!
Дійшло вже аж до... Катрен про імпічмент Кожен день приходять вісті Зліі і хороші ... Прийде ще й колись така: Імпічмент за гроші!
Катрен про Михові жахи Жахи-страхи бабці Рузі,мовить Михельсон, про якісь дверцята в-дупу,й про жахливий сон... Ніби бандеровці кляті,Ярош й Тягнибік, будуть штуркати-го в дупцю...і у правий бік!