Сутінки / Twilight / Сумерки (2008)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем nirvanka, 28 вер 2009.

1. Summer

Summer Well-Known Member

а я навпаки, стільки людей, стільки і суджень ))

2. perlei

perlei Member

Моя подруга під час сесії з таким захопленням і з такою швидкістю прочитала чотири книги (Сумерки, Новолуние, Затмение, Рассвет ), що я вирішила подивитись цей фільм.
    Враження були позитивими. Сподобалась надзвичайна природа, актори. Планую прочитати другу і третю книги.

• Подобається Подобається x 1
  3. Summer

Summer Well-Known Member

а скажіть, який краще переклад, я маю на увазі більш точніший до оригіналу? яке вид-тво читала ваша подруга?

4. mirek

mirek Member

Подивився 3-тю частину. Просто стислий повтор двох попередніх.

Така мордація на 3-и дії:)

А я думаю вампір би не схотів такої молодої. Бо вона була б просто не цікава.

Звісно сужу по собі:)

Зважаючи на те, що вампіру більше 100 років. Хіба у нього маразм :)

5. Summer

Summer Well-Known Member

я б так не сказала, дуже класні спецефекти :good: , вампіри як завжди супер, одним словом продовження, я не побачила ніякого повтору, ІМХО

• Подобається Подобається x 4
  6. mirek

mirek Member

Не знаю. А по моєму змонтували з двох попередніх

Може щось не те скачав. :)

Закінчується танцем на випускному ?

7. Summer

Summer Well-Known Member

ні, звичайно ))) то ви шось не те скачали:), я в кінотеатрі дивилась, бо затемнення в нормальній якості не має...

8. mirek

mirek Member

Так. У мене якась цікава частина зате у DVD-якості :)

CAMRip краще не дивитись.

Але з'ясував, що й це ще не кінець

Такі собі вампірські пристрасті

У вампірів також все дуже складно :)

9. Максим

Максим Well-Known Member

Мушу згодитися зі Stephen-ом King-ом, який сказав, що Stephenie Meyer не є доброю авторкою, чи це вже стосується стилю, діалогів, сюжетів, або нехтування всіма неписаними "правилами упиризму". Відповідно і сам фільм ненабагато кращий, ніж книжка. Читачам жіночої статі, щоправда, це більшою мірою все одно, оскільки їх захоплює уважний і привабливий Edward, який ще й вміє слухати співрозмовницю, а враховуючи те, як пласко описані його почуття, кожна жінка може уявити себе на місці Bell-и.

Взагалі, здається, що успіх авторки в даному випадку це те, що вона зробила розрахунок на сучасне покоління facebook-у і інших соціальних мереж, яке в реальному житті має певні проблеми у найпростішій комунікації, зокрема представники чоловічої статі відучилися відгадувати і здійснювати жіночі мрії. Тому, так би мовити, їм на заміну, приходить більш ніж 100-річний упир, досконалий з будь-якого погляду (який ще й старосвітсько-романтично хоче утримуватися від інтимних стосунків аж до весілля).

• Подобається Подобається x 2
  10. bora

bora Well-Known Member

Випускним закінчується перший фільм.

Угу, мені ще перегукувалось з Гарі Потером) Симбіоз містики, фентезі (спецефектів) й ідеальних стосунків певно, що буде мати своїх прихильників.

11. mirek

mirek Member

Ото виникло бажання напружити сіру речовину :)

Може це й втілення мрії Стефані Мейер - такий як Едвард

Жінки ще й хочуть вічно жити :)

А там симбіоз двох частин

12. Кохана

Кохана LuBimaya

До фільму ставлюся спокійно. А от книга дуже сподобалась! Я спочатку прочитала книгу (причому всі 5 частин), і фільм великого захоплення в мене не викликав... Книга на багато цікавіша, яскравіша...

13. Вчера жена вытащила смотреть "Рассвет. 1 часть".
    Я герой. Не уснул и не пошёл пить пиво :)))
    Она в восторге и очень мне благодарна.
    Тоже неплохо.

14. Ninochek

Ninochek миється в бані

Первую часть смотрела - оч понравилось. А потом как-то никак((

15. Marinn

Marinn New Member

У меня многие знакомые так же говорят.

Но мне в принципе все понравилось

16. mirek

mirek Member

Супер.:cools: Нагадав собі, що мені подобається у цьому фільмі. Це багата гра акторів. Фільм на відміну від бгатьох "крутих" екшенів бере елементами мелодрами

17. Balissa

Balissa Member

так, мені теж надзвичайно подобається як душевно грають актори

18. Ура! Они кончились. :))) Чувствуется "женская рука" в задумке: нагнать для решающей битвы обладателей кучи разных способностей, долго их (способности кадждого) описывать и восхищаться, а в самой битве почти ничего не применить, а просто поотрывать численно превосходящему противнику головы без лишних объяснений, почему не наоборот :))) . Ну это всё равно повеселее, чем полфильма страданий на тему, как бы молодоженам переспать и молодую жену в процессе на части не порвать - из прошлой части.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Невстранец, я здивований, ви дійсно всі ті фільми дивилися? :) Мене вистачило тільки на найперший, приторна, примітивна і тупа мелодрама. А вампірський антураж вже настільки банальний і заїжджений, що витягти фільм за рахунок нього у авторів не вийшло.

20. -

а де твій аватар? :)