Моя подруга під час сесії з таким захопленням і з такою швидкістю прочитала чотири книги (Сумерки, Новолуние, Затмение, Рассвет ), що я вирішила подивитись цей фільм. Враження були позитивими. Сподобалась надзвичайна природа, актори. Планую прочитати другу і третю книги.
а скажіть, який краще переклад, я маю на увазі більш точніший до оригіналу? яке вид-тво читала ваша подруга?
Подивився 3-тю частину. Просто стислий повтор двох попередніх. Така мордація на 3-и дії А я думаю вампір би не схотів такої молодої. Бо вона була б просто не цікава. Звісно сужу по собі Зважаючи на те, що вампіру більше 100 років. Хіба у нього маразм
я б так не сказала, дуже класні спецефекти , вампіри як завжди супер, одним словом продовження, я не побачила ніякого повтору, ІМХО
Не знаю. А по моєму змонтували з двох попередніх Може щось не те скачав. Закінчується танцем на випускному ?
ні, звичайно ))) то ви шось не те скачали, я в кінотеатрі дивилась, бо затемнення в нормальній якості не має...
Так. У мене якась цікава частина зате у DVD-якості CAMRip краще не дивитись. Але з'ясував, що й це ще не кінець Такі собі вампірські пристрасті У вампірів також все дуже складно
Мушу згодитися зі Stephen-ом King-ом, який сказав, що Stephenie Meyer не є доброю авторкою, чи це вже стосується стилю, діалогів, сюжетів, або нехтування всіма неписаними "правилами упиризму". Відповідно і сам фільм ненабагато кращий, ніж книжка. Читачам жіночої статі, щоправда, це більшою мірою все одно, оскільки їх захоплює уважний і привабливий Edward, який ще й вміє слухати співрозмовницю, а враховуючи те, як пласко описані його почуття, кожна жінка може уявити себе на місці Bell-и. Взагалі, здається, що успіх авторки в даному випадку це те, що вона зробила розрахунок на сучасне покоління facebook-у і інших соціальних мереж, яке в реальному житті має певні проблеми у найпростішій комунікації, зокрема представники чоловічої статі відучилися відгадувати і здійснювати жіночі мрії. Тому, так би мовити, їм на заміну, приходить більш ніж 100-річний упир, досконалий з будь-якого погляду (який ще й старосвітсько-романтично хоче утримуватися від інтимних стосунків аж до весілля).
Випускним закінчується перший фільм. Угу, мені ще перегукувалось з Гарі Потером) Симбіоз містики, фентезі (спецефектів) й ідеальних стосунків певно, що буде мати своїх прихильників.
Ото виникло бажання напружити сіру речовину Може це й втілення мрії Стефані Мейер - такий як Едвард Жінки ще й хочуть вічно жити А там симбіоз двох частин
До фільму ставлюся спокійно. А от книга дуже сподобалась! Я спочатку прочитала книгу (причому всі 5 частин), і фільм великого захоплення в мене не викликав... Книга на багато цікавіша, яскравіша...
Вчера жена вытащила смотреть "Рассвет. 1 часть". Я герой. Не уснул и не пошёл пить пиво Она в восторге и очень мне благодарна. Тоже неплохо.
Супер. Нагадав собі, що мені подобається у цьому фільмі. Це багата гра акторів. Фільм на відміну від бгатьох "крутих" екшенів бере елементами мелодрами
Ура! Они кончились. Чувствуется "женская рука" в задумке: нагнать для решающей битвы обладателей кучи разных способностей, долго их (способности кадждого) описывать и восхищаться, а в самой битве почти ничего не применить, а просто поотрывать численно превосходящему противнику головы без лишних объяснений, почему не наоборот . Ну это всё равно повеселее, чем полфильма страданий на тему, как бы молодоженам переспать и молодую жену в процессе на части не порвать - из прошлой части.
Невстранец, я здивований, ви дійсно всі ті фільми дивилися? Мене вистачило тільки на найперший, приторна, примітивна і тупа мелодрама. А вампірський антураж вже настільки банальний і заїжджений, що витягти фільм за рахунок нього у авторів не вийшло.