Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The

Тема у розділі 'Серіали', створена користувачем Deus igrok, 19 сер 2007.

1. Альона

Альона Well-Known Member

Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The

Моя улюблена гра "1000". Мої противники Homer i Bart. Я їх не люблю бо вони мене обігрують! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Подобається Подобається x 1
  2. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

продовження мульту чи фільму?
    А пам*ятаєте, у фільмі Меггі в самому кінці сказала "Сиквел"?! Так що... :cool: будемо сподіватись!!))

3. kYula

kYula Well-Known Member

А в мене ще й бубуся любить їх дивитися. Мама цього не розуміє, а бабуся їй пояснює: "Ти просто нічого не розумієш. Та й цілу серію не дивилась ніколи...А там вкладена глибока філософія, якась певна життєва мудрість"

4. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Ну я теж десь в школі їх не розумів. Але коли я "ненароком" подивився 1 серію вони мене взяли... Ну, прямо, як Зимовий палац у 1917. Тепер у мене стійка залежність. Коли не бачу їх на вихідних-маю абстиненцію.
    А на рахунок розуміння... Одна моя знайома говорить-дивилась, дивилась і нічо' не пойняла. І мама Джорджа Буша теж не зрозуміла. Навіть після того, як її синочок повторив Гомера-мало не подавився гамбургером біля телевізора :) :) :)

5. kYula

kYula Well-Known Member

Щодо "глубокого філософського змісту". :)
    Торік придбала в книжному маркеті "Сімпсони і філософія"... Здавалось би: якась маячня! Але в книжці на прикладі Сімпсонів розглядаються такі важливі питання як відношення між подружжям, подружжям і дітьми, Гомером і мр.Бернсом, розглядаються різні конфліктні питання. А ще висунута думка, що Гомер - не такий вже поганий батько, просто трішки не уважний, крім того даються вагомі факти, що все таки турботливий до жінки. Як приклад. )))

6. sanya

sanya Well-Known Member

я так зрозумів вам ця книга сподобалася !

7. kYula

kYula Well-Known Member

Скажу так: було над чим поміркувати... :)

• Подобається Подобається x 2
  8. sanya

sanya Well-Known Member

В Англії вже видали продовження серіалу на Двд !

9. dmzv

dmzv New Member

Сімпсони / The Simpsons (Ukr,M1)torrent, сезони 1-17

Сімпсони (англ. The Simpsons) — найдовший мультиплікаційний серіал в історії американського телебачення, що складається з більше ніж 400 епізодів (які в свою чергу об'єднані в майже20 сезонів, приблизно по 20 серій в кожному). Дебютував 17 грудня 1989 року на телеканалі FOX. Видається продакшн-компанією Gracie Films. Режисер — Мет Ґрейнінґ (англ. Matt Groening).

Це — сатирична пародія на життя «середнього» американця втілена в сім'ї Сімсонів. Події відбуваютсья в уявному місті Спрінґфілді (англ. Springfield); шоу висміює чисельні аспекти життя людей, так само, як і американську культуру, суспільство, навіть саму телевізію. Ґрейнінґ задумав Сімсонів незадовго до початку співпраці з Джеймсом Бруксом (англ. James L. Brooks). Він зробив кілька короткометражних проб дисфункційної родини, обравши для героїв імена членів своєї власної родини, а своє замінивши на ім'я Барт. Короткометражки стали частиною The Tracey Ullman Show 19 квітня 1987. Після трьох сезонів в ефірі нарис розвинувся до півгодинного прайм-тайм шоу. Сімпсони були раннім хітом копанії «Fox» та здобули кілька видатних нагород, нарешті, 1998 року святкували найбільші досягнення в мистецтві та розвагах 20-го століття, часопис Time назвав Сімспсонів найліпшим саріялом сторіччя. 14 січня 2000 Сімпсонів було нагороджено зіркою на Hollywood Walk of Fame. Це — найдовша американська ситуативна комедія, так само, як і найдовша американська анімаційна проґрама. Сімсони впливали і впливають на попкультуру. Цитати з серіалу позичилися до багатьох мов світу. Роздратований вигук Гомера «Дов!» (англ. D'oh!) уже внесено до словника англійської мови. Цитати та теми серіалу справили вплив на багато інших анімаційних комедій у кінці дев'яностих.

Скачати торрент, 1-17 сезони

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Сімпсони / The Simpsons (Ukr,M1)torrent, сезони 1-17

1 сезон оформив =)

11. starJeff

starJeff New Member

The Simpsons forever:).

а де твій аватар? :)