Протягом року я буду жити за порадами Штучного Інтелекту, майже не виходячи з дому. Мета цього експерименту - покращити всі аспекти мого життя, починаючи зі здорового харчування за порадами ШІ і закінчуючи бізнесом. Що з цього вийде, ми побачимо разом з вами. Комусь цікава дана тема?
не виходячи з дому - це ти зря... для здоров'я треба рухатися, дихати свіжим повітрям, і бувати на сонці...
Ну дихати повітрям виходити звісно ж буду, якщо ШІ порекомендує Взагалі все це буду знімати в режимі нон-стоп на різних стрім платформах, тож якщо буде цікаво подивитися заходь через мій телеграм Симбіоз людини та ШІ (alwoz), туди буду кидати посилання на стрім та взагалі розповідати як і що я роблю
та нє, я погрався ШІ та набридло... прості питання я можу загуглити... а у складних питаннях він частенько... вишукано бреше... потім вибачається, звісно... та мені шкода часу на ці забавки
Взагалі, на мій погляд, за цим майбутнє, та наприклад мені ШІ дуже допомагає в роботі, а якщо ним вміти добре та граматно користуватися, то буде взагалі вогонь. Тож зараз активно вивчаю різні платформи. Деякі звісно особливо нічого з себе не представляють, але деаякі просто у сотні разів полегшують життя
а ви хлопець чи дівчина ? (бо з аватару незрозуміло, і це трохи дратує... у налаштуваннях є кнопка "стать")
прикольна тема цей штучний інтелект. головне вірно формулювать запит. це дасть можливість інтелекту для вас зробити вірну підборку та вірні поради