У вільний час виготовляємо дерева і букети із бісеру. Приймаємо участь у різноманітних виставках, маємо чимало грамот та цінних подарунків
Дуже, до речі, якісні. Моїй дружині крем сподобався, правда, потім втратився зв'язок, радий вас бачити тут!
А я минулого року зробив дві сировялені ноги свинячі-вже 6 місяців висять-ще 2 і можна пробувати хоч вони чим довше висять тим кращі
Наскільки я розумію це те що Ви називаєте хамон.тут більше з італійської прошутто.Попереджую що я вирішив зробити таку свинину бо тут (Калгарі) сухо-вологість на рівні 65-70 відсотків. Тепер по порядку-беремо свинячу ногу з кісткою і шкірою до першого суставу.В середньому вага коло 8-10 кг.Далі є два варіанти-або дуже акуратно витякуємо кіску і артерію коло неї або робимо з кісткою.Я не ризикнув витягати кістку і зробив по простіше.Ногу масуємо від ратиці до суставу щоб видавити кров з артерії.Треба зробити це яйкнайкраще.Слідуючий етап-кладемо ногу в сіль грубого помолу нейодовану так щоб повністю закривала ногу і знизу теж.Я використовував деревяну скриньку з шпарами внизу щоб якщо утвориться сік мало де витекти.Ставив все це в гараж(в мене там майстерня-авто надворі)і в солі має стояти по формулі-вага в кг Х 3.Тобто мої 10кг ноги сиділи так 30 днів.Температура під час цього процесу повинна бути 0---+5 градусів.Потім витягуємо з солі,мажемо зріз без шкіри смальцем,обгортаємо марлею і вішаємо щоб сохло.Має так висіти в провітрюємому приміщенні мінімум 6 місяців-чим довше тим краще.Дехто робить рік дехто і два.Раз на два місяці можна перевірити-якщо є пліснява жовта або зелена або біла-змити з оцтом,це нормально.А от якщо чорна то все пропало і викидати.Як правило все робиться десь жовтень ,листопад щоб через зиму початковий процес пішов а вже потім тепло не страшне.
Ну, це для душі, так би мовити а взагалі пишу музику . і найближчим часом з дівчиною плануємо записати дещо (вона типу вокалістка)) п.с. які талановиті тут дівчата))