А я люблю вишивати. Спочатку нитками вишивала, а зараз перешла на бісер - добре заспокоює нерви і, якщо чесно, я помітила, що відновлює зір (наскільки смішно би це не звучало)
Привіт всім!))Цікава тема, творчість однозначно потрібна і класно коли люди займаються всебічним розвитком. Сама за освітою художник))
Всім привіт. Виршила і собі похвалитися своїми роботами. Недавно відсвяткували своє весілля і всю підготовку, стиль та декори робила своїми руками (не від жадності а просто хотіла попробувати чи получиться і чи я таке звожу зробити.). Тому тепер я знаю яка це клопітка робота підготовка до весілля і чим відрізняється весілля з " Краківського" і весілля де вкладена душа молодих (наперед прошу вибачення якщо когось нехотячи обідила).
Дякуємо. Та ми дуже задоволені від свого весілля. Та і гості були задоволені а це теж дуже важливо. І як намене то що б ми не робили треба це робити з душею бо оточуючі це відчувають. Зато я тепер знаю як це важко. А ще це що частина фірм які надають послуги по підготовці до весілля (зал та інші аксесуари) дуже халтурно відносяться до своєї роботи агроші за це вимагають чималі.
Otsoa, класно! Raissa - вчитися, трохи кічово, технічно добре, але композиція і ідея трохи заслабкі...
А я себе знайшов у кулінарії. Я такі піци готвуати навчився, що абзац! Зараз мрію про китайску кухню)))
Мені подобається декупажувати, а зараз хочу спробувати зробити мило сама. Вирішила на новий рік подарунки зробити усім хенд мейд )