У відпустці почала вишивати сорочку для себе. Зараз поміж роботою і домом не дуже виходить вишивати вишиваю, коли чекаю на дитину із занять у музичній школі. Хвалюся вишитим
Я колись багато вишивала, але через одну складну подію довго не могла взятися за голку й почала тоді робити листівки. Колись дуже хотіла навчитися малювати, але не склалося, тому просто розмальовую відштамповані зображення для листівок, коробочок тощо.
Чудові роботи! У кожній відчувається душа та теплота!!! Я вишивати не дуже вмію, але люблю шити речі. Особливо подобається шити щось незвичайне, з нерозповсюджених тканин і з цікавим силуетом.
Захоплююсь виготовленням прикрас з шкіри та каміння ---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:45 ---------- Дуже подобаються виставлені роботи, яки ж в нас талановиті люди
а я вишиваю час від часу. А ще є бажання навчитися бісероплетінню і з сином випилювання лобзиком згадати. Благо знайшов купу журналів з кресленнями.
І я нещодавно відкрила для себе нове хоббі - це листівки ручної роботи. Дуже люблю це занняття! Настільки заспокоює та піднімає настрій...покажу Вам декілька своїх робіт:
Я навіть не знаю чи одним дописом показувати... Творю і створюю багато. Бути творчцем чогось приносить мегазадоволення і гурму позитиву. Отож. 1) Іноді я малюю у векторі 2) Іноді я ліплю з полімерної глини 3) Іноді я миловарю
4) Іноді пакую свої миделка 5) Іноді роблю листівки 6) Іноді роблю пуделочка Але зазвичай я бездєльнічаю
а як тут крем зроблений? Ну дуже правдоподібно. Краса. Я скільки не мурдуюся, а такого крему зробити не вдається. і щоб не лише з запитанням покажу свої нові рукотвори. і мильце яке я добувала з морських глибин: А цьому миделку так сподобався океан, що воно вирішило зберегти його в собі: І барви літа. Зібрала їх у палітру і наситила ними милко.
Гм.... То шо - тіко пані і панянки (в основному) шось руками робити вміють? Ай... напишу про себе. Минулої неділі поїхалисьмо рибу лапати. Сильно хвалитися нема аж чим, з сином налапали (до.....) багато дрібнонького карася. А коли карась став клювати мляво, мені захотілося змінити вид діяльності (хоча й карасиків витягувати я продовжував). Росла там файна лоза. Ось що вийшло (там же подарував товаришевій доці) : Ще хотів той кошик окремо показти, але не хоче більше світлин завантажувати. Щось я вже перебільшив........
а я люблю з солодкого робити гарне.. наприклад..сабака-барабака було таке і таке можу і так а буває під гарний настрій чи собі-улюбленій на день народження або можна встряти у конкурс чи пекти сама собі на весілля
ше дуже люблю вишивати, але не маю бажання просто завішувати стіни..тому тихенько складаю готове у шафку..люблю малювати, але коли малюнки більше схожі на купу макулатури, робиться пічалько..тому малюю дуже зрідка.. це старі, ще зі школи роботи