Я багато чим займаюсь, роблю прикраси, в'яжу гачком і спицями, малюю пастеллю, пишу прозу. Коли б ще часу більше, а то на все мене не вистачає.
Так сталося, що я з дитинства любив щось вигадувати та писати. Кілька років тому завів собі блог копірайтера та пишу туди про маркетинг та рекламу.
Займаюся розробкою сайтів: landing page, інтернет магазинів, корпоративних сайтів Замовити розробку веб-сайтів за найкращою ціною у Львові — веб-студія Dot Point
Створюю одяг за власним дизайном, поки що тiльки для власної сім'ї, але сподiваюсь колись заробляти цим грошi)
Створюю фільм за своїм оповіданням. А що робити, якщо багатство не цікавить? Іноді розважаюся тим, що дебіли бігають за мною навколо стовпа) щоб побити( Але сам намагаюся не бити їх... ну так, трішки, щоб деморалізувати. Сподіваюся на те, що вони самі собі щось пошкоджать. Зазвичай так і відбувається) або Бог прикладає свою руку, що потім їм не дуже було бажання мати до мене справу) Тобто, тренуюся перемогти Великого Гамнюка, не замаравши об нього свої руки)
Я полюбляю робити дещо з меблів, полиці для дому та шафу робив. На високопрофесійний рівень не претендую, але вийшло загалом непогано. Також по трохи опановую приготування їжі, хоча останнім часом то більше копчу, але то також кулінарне мистецтво)