Є квартира в стилі "завмерший совок" кругом мальовничі руїни маслозаводу, хімзавод не далеко, прекрасний великий смітник. Коротше гібрид чорнобельської зони в пн. Кореї Чи реально зробити рекламку, назнімати фото відео в стилі "сталкера" і заманювати на відпочинок американців, хоч по якій штуці баксів на тиждень з носа?
Я теж бісером вишиваю) Якось ні з того ні з сього захоплення почалося, захотілося і все. Спочатку всій родині іменні ікони повишивала, а потім знайомі побачили і вже навіть заказики роблять У мене, звичайно, не було мети цим заробляти, але якщо просять, то чому б приємне з корисним не поєднати
У всіх такі цікаві хобі, і творіння дуже гарні) Розкажу і про своє) Коли доні виповнився рочок, я вирішили що весь декор на День народження зроблю самостійно. Зробила цифру об'ємну із гофропаперу, метрику, плакат досягнень (довелося освоїти фотошоп), топпери для капкейків і тортика, це все роздрукувала в типографії 24 Print 24Print. Особливо гарним вийшов плакат досягнень, я замовила щоб його надрукували на холсті, то зараз повісили на стіні в дитячій кімнаті) після цього декор дитячих день народжень - моє захоплення. Всім знайомим оформляю свята. Вважаю що я створює свято)