Роблю фотки Якщо фотосесія з моделькою, то деколи займаюсь стилізацією від нуля. Тобто підбираю одяг, аксесуари, місце зйомки, пояснюю візажистці який має бути макіяж і зачіска. Наприклад, такою була фотосесія з коліжанкою, де намагалась зробити з неї грецьку богиню: Звісно, таке заняття вимагає чималих коштів, тому не завжди вдається реалізувати ідею на всі 100. Але надіюсь, що колись буду в кращому фінансовому становищі і зможу кращі фотосесії робити І ще роблю фотомонтажі. Часто зі своїх фоток, коли треба прибрати зайве. Деколи для знайомих чи для приколу на форум. А ще я колись писала вірші, але вже кілька років не пишу.
Чтоб не быть голословной, хочу показать одну из моих "бисерушек": Материал- чешские стеклянные бусины, чешский бисер.
Блін... Ну і темка... Гм... Почну з початку. В дитинстві я обійшов всі гуртки, які тільки були. Від шахового до авіамодельного. Прочитавши "Айвенго" майстрували з другом лати для іграшок. Добре, що однокласниці мали їх вдосталь. Прочитавши "Таинственный остров" почав писати. Далі всі факультативи і наукові гуртки. Це вже в 9-10 класах (клята совєцка власть, бібіїїмать Дальше навчання - оббив деревом і обклав дзеркалами генеральську примірочну, обшив казарму деревоплитою. Потім служба. Робив меблі для сім"ї. Стіл на кухню, двоярусне ліжко для дітей, меблі в "прихожу" (як там воно українською ??) , щоби хромові чоботи входили. І командував. Накомандував гарнізонний туалет в Підмосков"ї, дорогу і вертолітний майданчик для Паші-Мерседеса під Вауловим, пару житлових будинків в Стрию на вул.Б.Хмельницького і Дрогобицькій. Далі сам. Поміг провести газ в села Конюхів, Довге, Добряни і ще в одне, забув назву. Копав траншею. Власне землі накопався вдосталь... І руцями і технікою. Зробив ремонт в квартирі: підвісні стелі, понти всякі, лямпочки... Гараж, вікно в мамину хату, всяких електроприбамбасів купу, вода, газ, світло... І знешкодив трохи бонбаф . Фсьо О! Я ще курити люблю і пиво. З рибами звичайно! Рибафф я лАпаю. Точніше - лапАю.
В роки юності займався в спортивних секціях фехтуванням і стрільбою з малокаліберної гвинтівки. Получалося досить непогано, особливо останнє. Ще не так давно писав вірші, музику, займався фотографією. Але рутинна робота з ранку до ночі вбила музу, ну може не вбила, а прибила. Тепер не маю ні натхнення, ні сили, ні часу. В даний час зі всіх захоплень залишилася тільки фотографія і фотошоп. Пробую займатися відеозйомкою і відеомонтажем, але тільки вивчаю ази тої справи.
Е...тре десь свої грамоти познаходити.... І армєйські...і вупше... Шо-шо,а стріляти я любив.... До вОйска,шампанське в тирі вигравав(кожен раз,як заходили)...або ведмедя великого...
Зараз такі таланти у людях прокидаються. Із нічого витвори мистецтва роблять. Я бачила, як один мужик з ниток зв'язав макові головки - як натуральні.
...то прошу глянути, як з дротин і кованого заліза сосни робляться. Це ужгородський замок, встановлено там де і попередній.
а я и сейчас люблю ... ) именно по морде Мегатрона я научился рисовать лица людей, сумел понять ракурсы и пропорции, много рисовал последних, но до того как осознал что умею )) когда научился перешел на теток, они красивше (примеры приводить не буду их в "живопысе" хватает)
...бажаю Вам зустріти людину, яка б надихнула Вас на новий творчий прорив, щоб ви сповна самореалізувались, на радість собі і людям.
Вишиваю дочці сорочку, якби не ЛФ, то давно б довишивала, а так ще треба на другому рукаві ті окремі квіточки
я інколи роблю декоративні свічки.......але виходять гарні тільки коли дуже спокійний хороший настрій) ...а зараз працюю контент-менеджером :cesored:....інколи це теж трошки творчість)