Шо ви робите (створюєте)?

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Rebbit, 2 гру 2010.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Роблю фотки :) Якщо фотосесія з моделькою, то деколи займаюсь стилізацією від нуля. Тобто підбираю одяг, аксесуари, місце зйомки, пояснюю візажистці який має бути макіяж і зачіска. Наприклад, такою була фотосесія з коліжанкою, де намагалась зробити з неї грецьку богиню:

Звісно, таке заняття вимагає чималих коштів, тому не завжди вдається реалізувати ідею на всі 100. Але надіюсь, що колись буду в кращому фінансовому становищі і зможу кращі фотосесії робити :)

І ще роблю фотомонтажі. Часто зі своїх фоток, коли треба прибрати зайве. Деколи для знайомих чи для приколу на форум.

А ще я колись писала вірші, але вже кілька років не пишу.

• Подобається Подобається x 33
  2. Lacy

Lacy Well-Known Member

Чтоб не быть голословной, хочу показать одну из моих "бисерушек":
    Материал- чешские стеклянные бусины, чешский бисер.

• Подобається Подобається x 35
  3. ParubokRapid

ParubokRapid Active Member

Створюю голи гарні у міні-футбольній лізі Львова)

• Подобається Подобається x 11
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Блін... Ну і темка...
    Гм... Почну з початку. В дитинстві я обійшов всі гуртки, які тільки були. Від шахового до авіамодельного. Прочитавши "Айвенго" майстрували з другом лати для іграшок. Добре, що однокласниці мали їх вдосталь. Прочитавши "Таинственный остров" почав писати. Далі всі факультативи і наукові гуртки. Це вже в 9-10 класах Дальше навчання - оббив деревом і обклав дзеркалами генеральську примірочну, обшив казарму деревоплитою. Потім служба. Робив меблі для сім"ї. Стіл на кухню, двоярусне ліжко для дітей, меблі в "прихожу" , щоби хромові чоботи входили. І командував. Накомандував ;) гарнізонний туалет в Підмосков"ї, дорогу і вертолітний майданчик для Паші-Мерседеса під Вауловим, пару житлових будинків в Стрию на вул.Б.Хмельницького і Дрогобицькій. Далі сам. Поміг провести газ в села Конюхів, Довге, Добряни і ще в одне, забув назву. Копав траншею. Власне землі накопався вдосталь... І руцями і технікою. Зробив ремонт в квартирі: підвісні стелі, понти всякі, лямпочки... Гараж, вікно в мамину хату, всяких електроприбамбасів купу, вода, газ, світло... І знешкодив трохи бонбаф :))). Фсьо :pardon:
    О! Я ще курити люблю і пиво. З рибами звичайно! Рибафф я лАпаю. Точніше - лапАю. :)

• Подобається Подобається x 24
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

В роки юності займався в спортивних секціях фехтуванням і стрільбою з малокаліберної гвинтівки. Получалося досить непогано, особливо останнє.
    Ще не так давно писав вірші, музику, займався фотографією. Але рутинна робота з ранку до ночі вбила музу, ну може не вбила, а прибила. :) Тепер не маю ні натхнення, ні сили, ні часу. В даний час зі всіх захоплень залишилася тільки фотографія і фотошоп. Пробую займатися відеозйомкою і відеомонтажем, але тільки вивчаю ази тої справи.

• Подобається Подобається x 23
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Е...тре десь свої грамоти познаходити....
    І армєйські...і вупше...
    Шо-шо,а стріляти я любив....
    До вОйска,шампанське в тирі вигравав(кожен раз,як заходили)...або ведмедя великого...

• Подобається Подобається x 19
  8. Filosof

Filosof Well-Known Member

А це я малювала море.

• Подобається Подобається x 6
  9. sigoris

sigoris Well-Known Member

...а я сьогодні встановив в готелі "Камелот" Невицький замок у моєму виконанні.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 26
  10. Filosof

Зараз такі таланти у людях прокидаються. Із нічого витвори мистецтва роблять. Я бачила, як один мужик з ниток зв'язав макові головки - як натуральні.

11. sigoris

kartuna na pmzhe.1JPG.JPG ...то прошу глянути, як з дротин і кованого заліза сосни робляться. Це ужгородський замок,
    встановлено там де і попередній.

• Подобається Подобається x 30
  12. Filosof

Класно! :good: А я малюю маслом, уже другий рік.

• Подобається Подобається x 6
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А тотой пан з бородою,то часом не пан sigoris?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  14. sigoris

...Ви вгадали
    пане Ромку, то я.:blush:

• Подобається Подобається x 10
  15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а я и сейчас люблю ... ) именно по морде Мегатрона я научился рисовать лица людей, сумел понять ракурсы и пропорции, много рисовал последних, но до того как осознал что умею )) когда научился перешел на теток, они красивше (примеры приводить не буду их в "живопысе" хватает)

16. sigoris

...бажаю Вам зустріти людину,
    яка б надихнула Вас на новий творчий прорив, щоб ви сповна самореалізувались, на радість собі і людям.:give_rose:;)

• Подобається Подобається x 10
  17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Вишиваю дочці сорочку, якби не ЛФ, то давно б довишивала, а так ще треба на другому рукаві ті окремі квіточки [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 29
  18. Filosof

Краса! :good:

• Подобається Подобається x 4
  19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Карантин прийшов... Сидить дитина вдома, і потроху бісером бавиться. Це її роботи (я трохи помагала) [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 22
  20. Kroksja

Kroksja New Member

я інколи роблю декоративні свічки.......але виходять гарні тільки коли дуже спокійний хороший настрій)[​IMG][​IMG]
    ...а зараз працюю контент-менеджером :cesored:....інколи це теж трошки творчість)

Останнє редагування модератором: 11 гру 2010
    • Подобається Подобається x 16
а де твій аватар? :)