Ну Ви прям надихаєте! Я вже в інтернет ходила, дивилася, як декорують кошики різнокольоровою лозою з газети.
дуже багато талановитих людей, я теж люблю малювати, створюю прикраси для наречених, а ще останнім часом почала іграшки майструвать для малих)
Переосмислюю життя... і підганяю "хвости". В 2012 році майже нічого не писав з віршів... якісь накидки... У квітні 2017 щось принудило мене все передивитися і за три години всі недовірші були зроблені. Десь зо два десятки. Назвав "2012". Ледь дійшов до кроваті... А через три години підскочив, знайшов на сайті вірша одного і "тупо" удалив його, а потім пішов спати. Мабуть, комусь не сподобалося дещо...
Тут стільки талантів, аж очі розбігаються))) Навіть захотіла похвалитись власним хобі (хоча маю їх багато). На фото - остання моя робота з солоного тіста, подарунок для мами) До речі, хтось із вас має намір написати власну картину? Поки є така можливість, пропоную) На власні очі бачила, як люди виходили з майсер-класів із власними створеними картинами... І то були навіть дуже толкові картини! Хоча більшість тоді вперше брали до рук пензля :D Як арт-терапія, або просто релакс після важких трудових буднів - ідеально. Кажу це, бо сама малювала раніше Але я зазвичай малювати хочу коли переживаю якусь проблему. Коли хочеться абстрагуватися від всіх і всього... І малюю щось позитивне, до речі) квіточки всякі, мордочки, будиночки)
Зробив тепличку в цьому році. Стою за тепличкою, а з горки їдуть дівчата на роверах. Одна вже проїзджає повз тепличку і гукає іншій:"Бачила тепличку?". Всі будують теплички, але хтось каже про ті:"Бачила тепличку?"?
Ой-йой-йой... Красота.... Заздрю... Ну і ладно... Зате в мене щурик живе в сараї. Я з ним розмовляю... Це я так звільняв його... Боявся, що вкусить мене.
Так, гарні. Я от сьогодні знайшов фото з відкриття пам'ятника Леніну в Ворошиловську (він же Комунарськ, він же Алчевськ...) А це зліва вигляд на народ (по будинку можна визначити, що то є Алчевськ) Це хтось виклав в 2013 році
Какая красота))) Сколько сил нужно, чтобы что-то создать своими руками))) Я это поняла, когда села когда-то с сыном делать поделки, а ему это нравится)) Он научился этому с помощью детского портала можете посмотреть по ссылке, мне он тоже понравился. Есть инструкция как это сделать шаг за шагом)) Я радуюсь ничто мой ребенок именно так проводит свое время и я вместе с ней)
Так добре! Мені подобається. А ви не мали думку створити інтернет бізнес по продажу таких цікавинок? Буде не важко, ще й гроші отримаєте. До речі можете у веб агенції ВЕЗОМ Веб студия создания, продвижения, разработки сайтов: Украина, Киев. Агентство системных интернет-решений Wezom подивитися запропонування щодо розробки сайтів та їх рекламації. В них досить гучні проекти!